annem babami aldatiyor nolur akil verin

o maymun kilikli adamin nesinden hoslaniyo anlamiyorum babam da ben kucuktum benim icin affetto diye dusunuyorum

asla eminim hem ikinci defa aldatiliyo hemde karisi acik fotograflarini atiyo kim affeder..

Annenizle konuşun. Gerekirse boşanmalarını sağlayın.
bosanmalarini da hiç istemiyorum psikolilojim alt ust olur çok etkilenicem eminim. ve bosanirlarsa babam memleketine yerlesir baba tarafimdan hiç kimseyi sevmiyorum annemle de kalmak istemiyorum bilmiyorum

Annenizle konuşun. Gerekirse boşanmalarını sağlayın.
bosanmalarini da hiç istemiyorum psikolilojim alt ust olur çok etkilenicem eminim. ve bosanirlarsa babam memleketine yerlesir baba tarafimdan hiç kimseyi sevmiyorum annemle de kalmak istemiyorum bilmiyorum

Bu nasıl çaktırmama arkadaş. Ne ara çekiyor çıplak fotoğraflarını? Mesajlar nasıl duruyor? Baban edmiyor mu "hanım bu şifre ne hayırdır" diye_
babam sabah 8 aksam 5 calisiyor eve gelince tv izliyor yemek yiyor yatiyor hiç karismaz ki anneme zaten dokunmatik telefonlardan pek anlayan birisi degil

Babanıza haksızlık olmuyor mu bu peki? Siz yine kalın annenizle. Zaten reşit olmuşsunuz kimi isterseniz onun yanında yaşarsınız.

Babanıza haksızlık olmuyor mu bu peki? Siz yine kalın annenizle. Zaten reşit olmuşsunuz kimi isterseniz onun yanında yaşarsınız.
sunu da soylemeyi unuttum adam anneme sizinkiler uyudumu demis annem esim uyudu kizim odada napcan demis adam da bundan sonra kizininda her gun fotografini istiyorum demis adam agirsapik annem de gondermis benim resmimi dugunden bi fotpgrafimi gondermisben uyurken cekmis onu gondermis bu nasil bi zihniyet

O anneden kurtul
Anne kelimesini biyolojik anlamda kullandim

Konuya başta inanmıştım ama senin fotoğrafının gönderilmesi çok büyük bir olay.böyle bişey olsaydı bunu konuda yazardın ,sonradan değil.hiç inandırıcı da değil kusura bakma

Hımm çok ilginç.. Babanızla konuşmanızı tavsiye ediyorum. Fake değilse konunuz eğer anneniz sapık ve edepsiz bir insan.

Konuya başta inanmıştım ama senin fotoğrafının gönderilmesi çok büyük bir olay.böyle bişey olsaydı bunu konuda yazardın ,sonradan değil.hiç inandırıcı da değil kusura bakma
burda anlatmadigim seyler hala var bu soyledig de konuyu acarken aklimdaydi ama olayi anlatirken onu eklemeyi unuttmusum inanmasanizda siz bilirsiniz benim ne hissettigimi yukardaki biliyo

İnsanın başına ne gelirse meraktan geliyor işte...Çok zor ikilemde kaldın,annen ve baban arasında.Ya annrni uyaracaksın-ki seni dinleyeceğini sanmıyorum ben- ya da susup oturacaksın.Tamam kuşkulanıp telefonu karıştırdın ama bak sonunda öğrendiğin bir sey bütün hayatını alt üst etti.Babanın anneni ilk aldattığı zaman nasıl affettiğini de anlamış değilim.Allah annene akıĺ fikir versin demekten başka ne söyleyebilirim ki?

Hımm çok ilginç.. Babanızla konuşmanızı tavsiye ediyorum. Fake değilse konunuz eğer anneniz sapık ve edepsiz bir insan.
fake degil ama çok fazla kotu durum oldugu icin abarti gelebilir bunu konuyu actigimda da soyledim benim fotografimi atma olayi da konuyu acarken aklimdaydi ama yazarken onu eklememisim babama anlatamam annemden tiksiniyorum ama dayak yiyecek kiyamiyorum bi yandan. bosanirlarsa yine olan bana olacak

O halde kanıt toplayıp adrese postalayın. Böylece siz zan altında kalmamış olursunuz. Yahu annem benim fotoğrafını elin adamına gönderecek de ben öyle oturacağım? Yok öyle bir dünya. Siz bana göre çok rahatsınız.

babam ben kucuk oldugum icin affetmis olmali annemle konuscam ama nerden baslicam bilmiyorum o adami da arayip kin kusucam kesin karar verdigim sey bu. mahkemeye vericem diye tehdit de edicem ama boyle bisey suc mu onu bilmiyorum? yani onun yaptigi sey mahkemeye verilirmi evli kadinla iliski yasiyo falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…