Annem babamı aldatıyor, ne yapmalıyım akıl verin

Evet ben de öyle düşünüyorum o telefon onda olduğu sürece yapmasa bile aklımızda şüphe kalıcak
Şimdi bir söz var da yazmayacağım içinde o kötü nefs varken heryerde o onları onu onlar bulur çünkü nefsine kilit zincir vuramazsın ya evden sokağa çıktığında eve geldiğnde ne vakit müsait zemin bulursa yapmak isterse yapar şimdiye kadan Akıllı telefonu yokkken daha evvelinden bu tür haramlara bulaşmamıştır yaşamamıştır yapmamıştır umuyorum ....

Gidip tekrar konuşmayı denemeyi düşünüyorum yazılanlardan sonra ona yaşadıklarının normal olduğunu gelip geçici olduğunu söyleyip doktora gitmeyi teklif edicem inşaallah olumlu sonuç alırım.

Umarım ters bir durum yaşamadan çözersiniz, haberlerinizi bekliyor olacağım :)

Boşanma talep eden anneniz mi? Ve çok özel değilse sebebini sorabilir miyim? Annenizle iletişiminiz kuvvetliyse konuşmayı deneyebilirsiniz... Telefonda çok zaman harcadığını düşünüyorum anne nelerle uğraşıyorsun gibi sorabilirsiniz belki? Allah sabır versin

Gerçekten insan annesine yakıştıramıyor ama işte hayatta hiç bir şey için büyük konuşmamak lazım kimseyi kınamamak lazım kimseden sonuna kadar emin olmamak lazım. İnşaallah sizinki sadece şüpheyle kalır diyeceğim ama boşanmak istiyor diyorsun hayırlısını versin Rabbim ne diyeyim.

Guvendiginiz bir aile buyigune danisin.Bir de anneniz artik bu yoldan donmez uzgunum.Bosanmalarini saglayin. Psikologa goturmeniz gerekiyor annenizi .

Çok Sevdiğim bu siteye annemin babamı aldatmasıyla ilgili açtığım konuda gelen yanıtlardan sonra böyle konular açılmaması gerektiğini anladım. ANNEN O KARIŞAMAZSINdan öteye gitmedi yorumlar. Sizi öyle iyi anlıyorum ki.

Evet karışamayız ama göz de yumamayız. Ben yummadım ama suçlu ben oldum.

Cok zor bir durum. Annenin kimseyle paylasamadigi sikintilari oldugunu dusunuyorum. Sonucta sen de evladisin senle de bir yere kdr konusabilir. Psikologa goturun muhakkak. Güvendiğniz bi aile büyüğüyle konuşun diyen olmus ama ben hic tavsiye etmem bunu. Yarin obur gun kime ne koz vermis olursunuz bilinmez. Kimseye guven olmaz. Annene bagirip cagirma tepkin ilk.etapta normal ama belli ki care olmamis ve olmayacak. Sorun daha derinlerde. Koskoca kadinin elinden telini de alamazsin. Bi yolunu bulur int cafeye gider gene konusur kafaya koyduysa. Yardim sart.

Çok çok üzüldüm içinde bulunduğunuz durumu anliyorum, aynısını babam yönünden yaşadık ama anneme ve kardeşlerimin bir kısmına duyurmadik. Çok büyük hayal kırıklığı, çok fazla yiprandim psikolojim berbat oldu. Annem ve kardeşlerim bunu kaldıramaz güçlü kalamazlar diye yutmak zorunda kaldık ve gözümüz babamın üstünde, o da tövbe diyor bı daha asla diyor ama güven kalmadı tabi. Sizi anlıyorum demeye geldim sadece

Aynı şeyleri yaşıyoruz demekki üzüldüm sizin adınıza da, ne olursa olsun insan susamıyor ben öyle bi yapıya sahip değilim en azından. Bakalım bizim hikayemizin sonu nasıl olacak.

Ben de babama bir şey anlatmadan bu işi kapatmanın çaresini arıyorum. Telefonunu almak istiyorum ama babama ne diyecek kırayım diyorum düştü kırıldı der eski bi telefon kullanır bir süre. Biz de ona yardımcı olmaya çalışırız destek oluruz kafasını dağıtır bir şekilde filan ne bileyim. Mantıklı mı doktora götürmeyi de o ara teklif ederim.

Bilmiyorum ki telefon kırmak falan ne kadar çözüm olur.. dediğiniz gibi yeni bir ortamı olsa kadinlarla sosyallesecegi şeyler yapsa belki boşluktan sıkıntıdan cesaret edebildi böyle birşeye. Bide sanalda herşey kolay, istemezsem açmam cevap vermem diye diye devam etmistir, babamı seviyor diyorsunuz, öyle düşünüyorum ben..

Israrla huyundan vazgeçmemiş. Şimdi yalnızca tlfn üzerinden gidiyor gibi. Zamanla işi reele dökmeyeceğini kimse bilemez. Defalarca tekrarlamış.

Ben kadın erkek ayırmıyorum. Her ihanet edenin, aldatanın psikolojik sorunlarına ineceksek ohooo. Hiçbirinin içinden çıkamayız ki. Erkeğin aldatmasının zemininde yetersizlik, kendini kanıtlama, erkekliğini ve saygınlığını pekiştirme(!) arzusu yatıyor. Kimbilir neler yaşadılar ki böyle hissediyor zavallılar. Şimdi bunlara da mı merhamet edelim?

Bilemedim, arkadaşlar çok insaflı yorumlamışlar. Hele ki annenizle babanız söylediğiniz kadar mutlu ve aşıklarsa, buna rağmen annenizin bunları yapabilmesi... Ya keyfi(...) ya rahatsız.

Bir değil iki değil, babanızın kandırılmasana müsaade ediyorsunuz...Anneniz gerçekten vazgeçse ne olacak, mutlu mu olacaklar? Kardeşleriniz olanları unutabilecek mi? Cevaplayayım, hayır.

Annenizin telefonunu kırmak yerine bulduğunuz yerde alın, belli etmeyin. Aransın dursun. Allah ıslah etsin diyelim.

Koca kadın elinden telefon almakla ona engel olamazsınız, bir türlü yolunu bulur yapacağını yine yapar .
Annenizi boşanmaya ikna edin . Babanıza ihanet ediyor ve bunun açıklaması olamaz .
Babanızı sevdiği filan da yok .

Zor bir durum ama bence anneniz sevginin ötesinde aşk istiyor 40 yaşından sonra olan durumlar ama niyeti kötü değilse de böyle devam ederse kötü olacak bence destek almalı boşanmalı ya da ama babanıza direkt aldatma derseniz haberlerde duyuyoruz lütfen hassas olun .

İşin içinde anne , baba olunca olay daha acı oluyor ..

Annenizin başka bir açıklaması yok mu ? Babanızla , evle ilgili ?

İşin içinde anne , baba olunca olay daha acı oluyor ..

Annenizin başka bir açıklaması yok mu ? Babanızla , evle ilgili ?

Yok malesef yok. Soruyorum neden bu şekilde davranıyorsun diye mantıklı bi cevabı yok. İlkinde dalga geçtin bilmem ne diyordun peki sonra neden tekrar aynı hatayı yaptın diyoeuö merak ettim girdim hesabıma diyor aslında verdiği cevaplar tamamen geçiştirmek için söylediği şeyler. Pişman oldum artık yapmayacağım da dediği oldu ama yine yaptı. Son bahsettiğim olaydan sadece emin değilim belki gerçekten de telefonunda bir şey yoktu kimseyle konuşmuyordu ama ısrarla telefonu vermemesi ister istemez şüphelendiriyor.

Evet taleb eden annem,geçmişe dayalı.babamanın başkasıyla evlenmesi,gamsız olması anneme ilgisizliği değer vermemesi,borçları vs uzar gider.
Daha önce söyledim sen benden niye şüphe ediyorsun filan dedi
Evde canım sıkılıyor artık evde hiç iş yapmak istemiyorum dedi ki annem normalde çok evcil ve becerikli bir kadındır
Böyle konular da direk sorulmuyor ki karşımdaki arkadaşım değil annem sonuçta,ne demek istiyorsun sen deyip yanlış anlamasından korkuyorum
Ben de takip etmeyi bıraktım varsa çıkar karşıma diyorum yoksa kafayı yiyecek gibi oluyorum takip ederken

Bir de tuhaf olan başka biriyle konuşuyorsan ister istemez kocanla arandaki ilişkiye yansır ben olsam konuştuğum ilgimi çeken biri varsa kocama soğuk davranırım kavga ederim sürekli filan. Annem sanki hiç kendisi yaşamamış bunları gibi normal hayatına devam ediyor. Babamla geziyorlar sohbet muhabbet hep eskisi gibi yerinde anlayamıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…