- 4 Ağustos 2018
- 406
- 290
- 18
- Konu Sahibi Lifeisbetter
Evli bir erkegin nasil sosyal medyada baska bir kadinla konusmasi yanlis ve affedemiyecegimiz bir durumsa,kadin icin de ayni sey gecerli.Ayrica evlat ister cocuk olsun ister bir yetiskin ,her durumda ebeveynlerin durumu onlari yipratir.Eger bir ilgi eksikligi,bunalim varsa bu esler arasinda iletisim kurularak,konusularak cozulmeli.Eksiklik asksa,saygiysa,heyecansa birlikte bu durum aşilir.Olmuyorsa, evlilik bitme noktasindaysa esler birbirinden ayrilir sonra kadin da erkek de istedigi sekilde istedigi kadar konusur.Bulusmamak,bulusmaktan daha masum degil yani.Bence asiri uzerine gitmissiniz cocuk gibi.sanal ortamda yeni oldugu icin merak etmis olabilir.nekadar esini severse sevsin ilgiye ihtiyaci olabilir.bunuda aldatma olarak dusunmediginden rahat davraniyodur.gidip bulusmaz yani merak etmeyin.ben olsam hesap sormazdim.hatta gormemezliktan gelirdim cunku bi sure sonra zaten birakacak bu isleri.yok babama soylerim yok bosan falan diye uzerine gitmek dogrumu.bu sizin meseleniz degil bence.anneniz koskoca kadin yanlis yaptiginin farkinda olacak er yada gec
Sadece bu tur mesajlasmalar bile bosanma davalarina delil olarak girebiliyor.Sadakat yukumlulugune aykirilik kabul ediliyor.
Elbette herkesi dinleyerek anlamaliyiz once .esler birbirini dinlemeli,cocuklar da.Aile ici iletisim hep yapici olmali.Dogrudan suclamak dogru degil tabi.Birlikte psikolojik bir yardim da alinabilir
Ama bu masum ,gormezden gelinecej bir durum degil.Erkek icin de oyle ,kadin icin de. cok hassas bir durum.İnsani cok uzuyor anne ve baba ile ilgili her sey..