Annem babamı aldatıyor, ne yapmalıyım akıl verin

Katılıyorum.
Annenizi iyi bir uyarın bence,soğuk durun biraz.

Onu takip ettiğimi sanıyor yaptıklarını görüyorum dedim yapmasın diye ama 24 saat geçerli bi uygulama şu an göremiyorum malesef. Tekrar aktif olması için de telefonuna yükleme yapmam gerekiyor ama telefonunu vermiyor.

Anlatılanlara göre; annesinin yaşı, karakteri ve yaptıklarını düşündüğümüzde; çok da bilinçli olmadığı sorunlu bir dönem geçirdiği açıkça belli.
Mesela karşı cinse kendini olduğundan 30 yaş küçük göstermesi bunu kanıtlar nitelikte.
Menopoz dönemi; bazı kadınları intihara, boşanmaya, aldatmaya, depresyona, ikinci bir kişiliğe itecek kadar sorunlu geçiyor. Maalesef bu bir gerçek. Erkeklerde de antropoz dönemi aynı şekilde.
Yardım alınması şart.
Benim annemde sorunlu geçirdi. Yardım aldı o dönem, düşük dozlu sakinleştirici ilaçlar kullandı. Neyse ki biz sadece depresyonla atlattık.

Geçti gitti, yaraları kaldı ama kabuk tuttu, zamanla alışıyor insan :)
Yine de annenizle konuşmamanız yanlış bir tutum olur ve anneniz sizden iyice uzaklaşır. İnat yapıyor olabilir mi peki anneniz? Ya da ilgi istiyor olabilir mi? Yıpranmanız çok normal, korkularınız da olacak. Anneniz kendi içine kapanırsa daha kötü sonuçları doğabilir Allah korusun

Ben de depresyon olabilir diye düşünüyor ve yorumunuza katılıyorum. Anneciğim boşanmış olmasının da etkisiyle ben çok yalnızım, çok yaşlıyım diye tutturmuştu menopozun ilk dönemlerinde. Biz elimizden geleni yaptık, genç olduğunu söyledik ki daha 48 yaşında. Mutlu, enerjik kadın gitti yerini depresif, herkesten kaçan bir kadın aldı. En son yardım aldı, daha sık dışarı çıkmaya başladı ve kendine geldi. Konu sahibinin annesi de bu düşüncelerle boğuluyor olabilir aslında.

Muhakkak,hormon degisimlerinden kaynakli olarak,duygusal dalgalanmalar,ve psikolojik sorunlar yasaniyordur,ama aynısını babasi yapmis olsaydı,burdaki yorumlar cok daha farklı olurdu eminim.
Vay be adama bak utanmadan yasini kucuk gösteriyor bir de annen hemen bosansin
Mallarina serh koydursun
Annene destek ol babandan bosansin dilekceyi versin.
Neler neler yazarlardı.

Tabi o konuda haklısın; babası olsa öyle yazarlardı. Ama erkek-kadın farketmeksizin; yaşı, karakteri ve geçmişi göz önünde bulundurulmalı. 50'li yaş öncesi olsa ve geçmişi şaibeli olsa kesinlikle bende sadakatsiz ahlaksız boşansa vs diye yorum yapardım.
Ama işte bu dönemler çok sakıncalı.
Gençlerin ergenlik dönemi gibi resmen.
Benim annemde o dönem; neredeyse 18'lik kızlarla kendini kıyaslıyordu. Sürekli iltifat bekliyordu. Herkesi kıskanıyordu bende dahil. Güzel ve sağlıklı olduğuna ikna olmuyordu birde ağlıyordu. Öleceğini filan düşünüyordu hep. Trajikomikti. :) Neyse ki atlattık.

Gidip tekrar konuşmayı denemeyi düşünüyorum yazılanlardan sonra ona yaşadıklarının normal olduğunu gelip geçici olduğunu söyleyip doktora gitmeyi teklif edicem inşaallah olumlu sonuç alırım.

Karı koca arasındaki özel ilişkiyi kimse bilemez. Demekki göründüğü gibi mutlu değilmiş. Yada başka bi arayışa girmiş. Sosyal medya analarımız bile bozdu maalesf.
Ama bu kesnlkle gizlenck bişey değil babanzda beklemediği için anlamamş olablr. Siz babanzn yerinde olsanz ve o bilip size söylemese bunu düşünün bi.
Bide siz babanıza direk bunları söylemeyn ama annenizi sıkıştırn cekip gitsin. Bütün bunlara ragmen aynı evde babanıza bunu yapmasına izin vermeyin. Çok kötü ya. Bu kadar yıl evlilik mutluluk varken olması. Hepiniz açısından kötü olmuş. Bu arada küçükler kaç yaşında bilmyrm ama 19 küçük değil.

Ben asıl 1yakakandıkdan sonra nasıl tekrar aynı hataları diyeceğim nasıl bıraktığı yerden başladığı instergramdan nasıl erkekleri buluyor ? Yada erkekler onu nasıl buluyor Allah Islah etsin şaşırmış kulunu Rabbimiz yardımcınız olsun kardeşim

İyi yaa.. Ben menapozluyum aldatayım normal olsun, o andropoz yüzünden aldatsın. Ötekinin gençlikten hormonları kulaklarından fışkırıyor, o da aldatabilir. Diğerinin eşi ilgisiz tabii aldatacak... Güzelmiş böyle...

Sosyal medya ne hale getirdi bu insanları ya. Madem boşanmalarını istemiyorsunuz bence babanızla konuşun annemin şu sıralar morali bozuk gibi çok canı sıkılıyor biraz ilgilen gezdir deyin onlar için plan yapın. Belki babanız ilgilenirse vicdan azabı çeker hatasını fark eder. Ama ne yapın edin o telefonu elinden alın 1 değil 2 değil şimdi siz engellemezseniz yine yapar.

Lifeisbetter annen heyecan eğlence arıyor sanrm sosyal medyayı bunun için kullanan arkadaşlarındn görmş olabilir mi? bence en mantıklı olan telefonu değiştirmek eski usul bi telefon almak yeni telefon almaması için tehdit etmek.yazık ya bile bile ateşe atıyo kndni

Evet ben de öyle düşünüyorum o telefon onda olduğu sürece yapmasa bile aklımızda şüphe kalıcak

Arkadaşım ben de annemden şüphe ediyorum ama ben daha birşey görmedim sadece hareketleri bana normal gelmiyor,benim annemle babam boşanma aşamasında yani senin ki gibi mutlu değil.
Aynı evin içinde iki yabancı gibiler ve babam boşanmak istemiyor
Annem sürekli whatsapp ve Facebook ta,gözle görmediğim için günahını almak istemiyorum zaten artık takibi de bıraktım varsa çıkar karşıma diyorum
Ama şüphe bile beni mahvediyor seni çok iyi anlıyorum insan annesine kondurmuyor sanki kendi namusum gibi geliyor
Eşine de birşey söyleyemezsin ben şüphe duyduğumu bile söyleyemiyorum
Allah yardımcın olsun çok zor bir durum,benim annemde ellili yaşlarda
En son aklıma gelicek kişi annem ama insan annesine bile güvenemiyecekse kime güvenecek bu hayatta bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…