annemin babamdan bosanmasini istiyorum. annemin kafasini duvardan duvara vuran serefsizden kurtulmasini istiyorum kücüküktüm annemin nasil dayak yedigini gözlerimle gördüm. artik yapamaz artik bende karsilik veririm. ha dokunsun benim anacigima dokunsun da görsün gününü. kendi ailesine kendini acindiran bizi kötü gösteren kendisinin parasini yiyormus gibi gösteren pislikten kurtulmak istiyorum. onun ailesi anneme ve bana laf sokuyor. cok harciyormusuz cok geziyormusuz rahatmisiz. ben baba parasi yiyormusum annem koca parasi yiyormus. ulan sanane? sanane benim evimden gelirimden giderimden! duyanda yatlar aliyoruz tatile gidiyoruz saniyor. (babam biz kücükken kendisi bizi annemi birakip otellere gidiyordu erkek erkege bekar gibi biz üstümüze basimiza birsey alsak laf oluyor) ben senin kocana diyorum mu yedirme icirme karini kizini? ne manyak insanlar var biktim artik. ama hepsi babamin sucu.. daha az önce onlar bana aciyorlar dedi hosuna gitti. koskocaman adam cocuk gibi bana aciyorlar diyor. bizim evimizin icini herkese anlatiyor kendini acindiriyor resmen elaleme anltiyorum is arkadaslarimada sizi dedi. zaten kendisi hasta psikolojik olarak bunu kendiside söylüyor.. sizofrenmidir nedir. yillardir calismak gücüne gidiyor psikoloklari geziyor deli kagidi alsin calismasin diye agzinda hep benim malim benim param. mali kirilsin bagriyor bize kiziyor..salak sacma hareketler yapiyor. biktim artik biktimmm. bosanin dedim baslarim senin parana dedim paranla yalnniz kal dedim. üstüme yürüdü bagirdik birbirimize. annemi ilk evlendiklerinde calistirmadi hic o*** olmasinmis banada aynisini. hos zaten yemedigim küfür kalmadi annemde öyle. sonra annem calisti ama hicbir ise yetisemiyordu babam yan gelmis hizmet bekliyordu. haksizlik degil mi bu?
icim okadar doldu ki.. aslinda cok sey var. yillardir keske fakir olsaydik ama huzurlu olsaydik diyorum. gerce zengin de degiliz babam piskopat. paradan da mal konularindan da biktim...parasi batsin. bide sana ilendim diyor senin ilenmenle ne olur be adam. yillardir yapmadigini birakmadi bize. sen kimsin ki diyor bana.. annemede seni hizmetci olarak aldim dedi yillarca.. daha neler neler artik ne yapacagimi bilmiyorum.
en kısa zamanda annende sen de bir işe girin güçlerinizi birleştirip yeni bir sayfa açın kendinize. baba dediğin insanın sırtındaki derdi alır ama seninki dert olmaktan başka bir şey yapmamış. neden çektiniz bu adamı bunca sene? annen boşanma işine ne diyor.
annem artik yillardir cekmisim diyor is isten gecti diyor
babam artik dayak atamiyor ben ve kardeslerim izin vermiyoruz ama cok agir laflar ediyor insanin hayatini zehir ediyor.
annemi asagiliyor bizi elaleme anlatiyor butun akrabalari bize karsi kiskirtiyor .. bir de hastayim diyor hep böyle bagriyor sonra o taptigi parasiyla bize hediyeler aliyor sözde gönlümüzü alacak ..ama iki gün sonra yine ben size aldim ben calisiyorum benim malim benim param diye söyleniyor
gercekten ruh sagligi bozuk bir bilseniz daha neler neler diyor
icim okadar dolu ki ..disardan gören de ne iyi adam diyor babama birde inanan var ona resmen.. gerce anlayan anliyor yinede.
annem ve bizler evin icinde cehennemi yasiyoruz bilmiyorlar.
babam insanlardan korkuyor galiba heryere annemi yolluyor kagit islerini yapsin diye.. biryere gidelim geriliyor eli ayagi titriyor..ne yaparsa bize yapiyor evin disinda kedi gibi
babam bosanirsan hicbirsey vermem diyor tehtid ediyor küfürler hakaretler
bende senin parani istemiyoruz dedim adama kal geldi tabi bir parasi var onuda koz olarak kullaniyor
kendini parayla güclü saniyor .. paradan biktim resmen
disardan gören bizi varlikli saniyor ne derdiniz varki adam calisiyor iste diyor
ama hicbirsey disardan göründügü gibi degil
hic ac kalmadik ama o yedigimiz lokmalar bogazimizdan zor gecti
adam resmen cimri bizi karanlikta oturtuyor ben dus alirken suyu kesiyor
cesmeden incecik cizgi akiyor suyu kesiyor onunla yetinmemizi bekliyor
bazen aciyorum babama sonucta babam ya..psikolojisi bozuk diyorum ama bu yaptiklarini düsündükce cildiriyorum..herkesin psikolojisi bozuk ama bu yaptiklarini hakli cikarmaz
öteki dünyada nasil hesap verecek anneme cok merak ediyorum
kendi ailesine resmen kendini acindiriyor ..sanki adama bir zararimiz dokunuyor kötü davraniyoruz gibi yansitiyor
halbuki kendisi bize yapmadigini birakmiyor
resmen kücük cocuk gibi ilgimi bekliyor ne yapiyor anlam veremiyorum artik
boşanmayı belirleyi olacak kişi anneniz .. önemli olan bu durumda annenizi ikna etmeniz ....aldığımız nefesin ne kadar önemli olduğunu anlatın annenize .... umarım atlatırsınız bu durumu
sadece annenle ikiniz yeni bir hayat kursanız maddi anlamda belki idare edersiniz ama o babanın sizi rahat bırakıp bırkmayacagının garantisi yok..kendinizi güvende hissetmeniz gerek..
annenin ailesi size destek olmaz mı,maddi ve manevi anlamda..
bende babamin bizi rahat birakmayacagini düsünüyorum kafasinda cok korkunc seyler kuruyor paranoyak gibi
tek gercek müslüman benim diyor hepiniz göreceksiniz diyor öldürcem yakacam edecem diyorhalbuki namaz kilmaz dindar degil cok sacma seyler söylüyor
bazen merhameti tutuyor sanki iki kisiligi var bilmiyorum
annemin annesi babasi cok bencildi yardim etmediler zamaninda yillar önce vefat ettiler
dua edin bize ne olacak bilmiyorum okadar kötü seyler yasadim ki artik ruh sagligim bozuldu
psikolojik siddet dayaktan daha kötüymüs
annemde agliyor keske bosansaydim önceden bu adamdan diye
iyice yaslandi artik bazen hep ayni seyleri tekrarliyor cok üzülüyorum bir rahatsizligi olacak diye
sinir krizleri yasiyor bazen yedigi dayaklar aklina geliyormus
babam hep annemin basina vururdu sacindan tutar yerlerde süründürürdü
Benim babamda oyleydi hatta bosabacaklardi anneannem gile gitti ama biz tekrar getirdik salak gibi kucuk kardesim vardi eger bosansalardi annem yurt disina gidecekti onu cok ozluyecektik
Yaşadıklarımızın çoğu aynı.. Benimde çocukluğum babamın annemi dövdüğü anılarla dolu malesef.. Dediğin gibi artık dövemiyor öyle yada böyle engel oluyorum ama yeri geliyor beni bile hırpalıyor Biz çocukken hep derdik anneme boşan lütfen diye ama anneme sahip çıkan arkasında duran kimse olmadı, tek maaşla iki çocukla istanbul gibi bi yerde geçinmek çok zordu yapamadı cesaret edemedi dolayısıyla boşanamadı
Yani seni az çok anlıyorum ama yapacak çokta bişey yok, başa gelen çekilir hesabı Allahım babanada, babamada akıl fikir ihsan eylesin ne diyeyim