Annelik tek hayalim

prensprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
369
63
43
2 buçuk senedir evliyim bebek olmuyor Bursalılar yardım edin lütfen asilama yaptiranlar yardım edin çok bunalimdayim

bir dr ye falan göründünüz mü peki? bunalmakta haklısnız ama, sorun ne ise. çözüm yoluna gitmek en mantıklısı, bu da iyi bir dr kontrolünden geçiyor

Çok gittim sorun yok diyo lar adetin çok duzensiz ilaçsız olamıyorum kızlar jimere gidicem aralıkta kismetse

Canm bende bursadayim bes yilde evliyim hicbir problem gorulmuyo ne bende ne esimde tup bebek tedavisi goruyoruz su anda. Bakalim neler yaşicaz dha. Gitmedgmz de kalmadi jimere gttm devlete gittm art hastanesine gttm ziya cetinin muayenehanesine gttm gittimde gttm. Birde hatayda gtmedgm de kalmadi hangi dr i dedilerse aldm yapilmis tum tahlillerimi gttm hepsi bi problem yok sizde dediler. Artk zamani geldi dedim ve basladk tedaviye hayrlisi olsun hakkmizda. Bi kere asilama yaptk olmadi dahada uzatmadm asilama isini direk tup istedim cunku cooookkkk istiyorum anne olmayii

2 buçuk senedir evliyim bebek olmuyor Bursalılar yardım edin lütfen asilama yaptiranlar yardım edin çok bunalimdayim

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin, dermanı varsa tedaviyle inşallah bebişiniz olur, Rabbim bebek hasreti çeken herkese nasib etsin

kelin ilacı olsa başına sürermiş nasıl yardım edebilirizki, bende aşılama yaptırdım olmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…