annelik sabır işi olduğunu bildiğim halde...

kesinlikle haklısın..ekimin başında randevumuz var..o zaman soracağım..bizimkilerde sürekli herşeyi ağızlarına atıp ısırmaya çalışıyorlar..

Olur mu öyle şey siz iyi bir annesiniz. Ancak uykusuzluk sizinde davranışlarınızı değiştirmesi çok normal. 2 bebeğe yetişmeye çalışıyorsunuz. eşinizle mümkün olduğunca bölüşmeye çalışın gece nöbetlerini esiniz kalkamıyorsa yanınıza geçici süreliğine birilerini çağırabilirsiniz. Yok hic biri mümkün değilse kendinizi suclamayin haksızlık etmeyin çünkü siz elinizden geleni yapıyorsunuz anlattiginiza gore

Yorumlarda ikiz istiyorum tarzı şeyler gördüm, şaka mısınız? İkiz isteyenin başka derdi yok heralde.. Benim kız kardeşlerim ikiz, şu an 20 yaşındalar ama annem onların doğumundan bu yana belini doğrultamadı. Ve 3 sene sürekli ağlayan bebeklerdi. Babam uyku uyumadan işe giderdi. Doktorun uyusunlar diye verdiği ilaçlar gram fayda etmiyordu. Zavallı annem tuvalete gitmek için bile ablamla benim okuldan gelmemizi beklerdi. Onlar ağlayınca o da karşılarına geçer ağlardı. Psikolojisini çökertiyor insanın ikiz bebek.. Hala tedavi görüyor. Zaten doğumda ölümden döndü, onun da etkileri devam ediyor. İnsanlar sırf karşıdan sevimli görünüyor diye ikiz istiyorlar, aklım almıyor cidden.. Ne diyeyim madem o kadar istiyorsunuz Allah nasip etsin de görün bakalım neymiş ne değilmiş.
Ben şahsım adına bebek isteyen bir insan değilim ama gel gör ki ailede ikiz çok, yediz bile olmuş eskiden.. Eşimin desen onun da yakın akrabalarda var hem de ikizleri olan bir dayısının tekrardan ikizleri olmuş. Çok korkuyorum bize de vuracak ikiz diye..

Konu sahibi Allah yardımcın olsun ve bol sabır versin. Büyüdükçe dertleri de artacak ne yazık ki..

Benim de ikizim var aynı sorunu hep anlatır annem birimiz uyuduğun diğerimiz uyanırmış kötü bir anne olduğunuzu düşünmeyin sakın, hepsi geçecek sinirleriniz yıpranmış kolay değil iki çocuk büyütmek.

Zor ama normal bir surec yasadiklariniz.kendinize kizmayin
Gece sinirlenmeniz iyi anne olmadiginiz anlamina gelmez

Eşim gece kalkıyor sağolsun...birlikte kalkıyoruz..bu dönem biraz zor..inşallah onlara layık anne olurum..kızma konusunda şuan kendimi çok törpüledim..umarım bu şekilde devam ederim

Ay ne güzel. .bende anlatıcam büyüdüklerinde

Öyle düşünme. .evet ikiz annesi olmak çok zor ama bir okadar da eğlenceli zevkli ve çok ayrıcalıklı bir durum..benim de hayalimdi ikiz bebek..çok şükür Rabbim e nasip etti bana..çocuk evin neşesi. ..1 saat önce işten geldim ikisinin de bana emekleyerek hızla nasıl geldiklerini görsen o gülüşlerini kucağıma gelmek için nasıl yarıştıkarını görsen bana hak verirsin ..
Allah herkese kaldırabileceği yükü verir..

4 aylikken ve 9 aylikken major uyku bozuklugu oluyor , beyinleri vs algilayislari degisiyor.Uzmanlar bir kac haftada normale donucegini soyluyorlar ama iki aydan uzun surerse de bu birseyleri artik aliskanliga donustugunu gosteriyor.Bence bu donemde eski rutine sadik kalin , dis acisi da hafifleyince daha iyi olacak

kesinlikle haklısın..ekimin başında randevumuz var..o zaman soracağım..bizimkilerde sürekli herşeyi ağızlarına atıp ısırmaya çalışıyorlar..

Bnm kizimda ayni sekilde..
Oglum yapmazdi ama kizim sanki bir pirana cenemi dahi kapiyor
Bikac arkadas major uyku bozuklugundan bahsetmisler, evet haklilar hakikaten uykulari bozuluyor.
Bide gercekten tok olduklarina emin olmak lazim..
Kayinvalidem ne zaman gelse yeme duzeni sasiyor kizimin, gun icinde cok az yemis oluyor ve gece cok uyaniyor mesela.
Zor biliyorum ama gun icinde gonlunce gidip yemelerini saglamasi lazim gozkulak olan kisinin.

İnşallah hiçbir şey değişmez.sabrediyorum ve inanıyorum çabucak geçecek. ..

Yemek konusunda benden de iyidirler sağolsunlar..bir tanesinde iştahsızlıkta oldu malesef. .burnu tıkanıyor onda bağlıyorum. .

Belki komik bulabilirsiniz ama
Gercek kehribar tasi bu dis donemlerinde ise yariyor .
Ikisine de birer kehribar kolye alin derim

Belki komik bulabilirsiniz ama
Gercek kehribar tasi bu dis donemlerinde ise yariyor .
Ikisine de birer kehribar kolye alin derim
Çok duydum doktora sordum ve saçma olduğunu söyledi. ..gerçi yavaş yavaş düzelme var şükür. .en azından 1 tanesinde..birde ben 2 tane alacağım için çok pahalı geldi bana .

Ayrı odalarda mi yatirsaniz?
Birbirlerini uyandırıyor olabilirler mi?.
Çok zor bu dönemler.
Sizde durum çarpı iki tabi.
Tam bagiracakken içinizden sayın yüze kadar.
Allah kolaylık versin.

Ayrı odalarda mi yatirsaniz?
Birbirlerini uyandırıyor olabilirler mi?.
Çok zor bu dönemler.
Sizde durum çarpı iki tabi.
Tam bagiracakken içinizden sayın yüze kadar.
Allah kolaylık versin.
Evet odaları ayrı yatakları karşılıklı 4. Aydan beri..aslında seslerine alışsınlar istiyorum. .bazen uyandırıyorlar bazen hiç takmıyorlar. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…