- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
Seni çok iyi anlıyorum canım ikizlerim şimdi 2.5 yaşındalar ne zaman deliksşz bi uyku çektim hatırlamıyorum artık cumartesi günü 6.5 da yattım sabah düşün yani iş ev çocuk içgeninde gidip geliyorum doğruklarından bu yana akşamları hep tek baktım diyebilirim çıldırma sınırını geçtim artık zaten gece canavar oluyorlar sabah enne diyip bi gülmeleri yetiyor hasta olmasınlar diye dua ediyorum bol ayetel kürsi okuyorum bol bol ya sabır çekiyorum onlara mucize gözüyle bakıyorum pozitif düşün yoksa cinnet geçirmek anlıkgünaydınlar hanımlar...
biliyorsunuz 9 aylık dünya tatlısı ikiz bebeklerim var...bu zamana kadar bizi çok yormadılar çok şükür...son 15-20 gündür uyku konusunda çook fazla zorluyorlar bizi..akşam 8-9 gibi uyuyorlar sonra artık 4 sefer mi 5 sefer mi sayamıyorum kalkıyorlar ve o arada sallıyoruz öyle uyuyorlar oda dalabilirlerse uykuya...sallamak konusunda malesef yapacak birşey olmadı gündüz anane babane bakıyor ve onlar sallıyor..sabahta 5-6 gibi ayaktalar..ve ben işe gidiyorum..hatta dün akşam biri kalktı 1 saat sonra uyudu hopp diğeri kalktı..çıldırıcam sandım biran..yemek desen bir tanesinin iştahı azaldı iyice..yemiyor diye üzülüyorum..dişleri çok kaşınıyor ondan diye düşünüyorum..
işte sorun tam olarak gece sürekli kalkmaya başladıktan sonra ortaya çıkıyor..yapmayacağım bağırmayacağım kızmayacağım diyorum hopp 2 gün sonra yine kızıyorum..sonra sabah kendime kızıyorum ağlıyorum pişman oluyorum..kendime hakim olmam lazım biliyorum ama neden yine böyle yapıyorum bilmiyorum..yok diyorum ben iyi bir anne olamıyorum..![]()