annelik sabır işi olduğunu bildiğim halde...

yabancıların bebekleri neden böyle değil ya.
tüm türk bebeleri bu şekilde.

Yok yahu...
Yaramaz ikiz bebekler diye yazın komik videolara bakın hep yabancı

Bize komik gelen anne için büyük dram tabi ağlama krizleri mama vermek ağlama nöbetleri birsuru video ...

Zor bebeğin yerlisi yabancısı mi olurmuş :)

Benim 1 kızım var 16 aydır gecede en az 5 kez uyanır bazı geceler 15 kere uyanmışlığı da var sakin olun onlar bebekleriniz.

İkiz oldukları için daha zor biri ağlar diğeri başlar biri acıkır diğeri biri hasta olur diğeri hep aynı anda
Başka odada da olsa aynı çünkü ikizlerde telepatik bı bağ var aynı şey olur

Bizde ikiz çok da teyze hala dayı çocukları... Biri havale geçirince doktor hemen diğerine de müdahale ederdi şimdi buda havale geçirir diye öyle diyeyim anlayın...

Kalkıyorlar derken benim kız da 8 9 yatıp 4,5 defa uyaniyo ama gözler kapalı miziklaniyo meme veriyorum 5 dkda uykuda. Tabi kendi besiginde olsa o da uyanabilir ama ben salonda yerden yatırıyorum bende aynı şekilde. Gözümün önünde çıt çıktığı an hemen meme ikiz daha zordur. Emzik aliyolarmi

Allah sizede kolaylık versin inşallah..sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza..
tüm bebeklere sağlık , tüm annelere sabır versin inşallah..

Benim 1 kızım var 16 aydır gecede en az 5 kez uyanır bazı geceler 15 kere uyanmışlığı da var sakin olun onlar bebekleriniz.
neee 15 kez mi....Allah kolaylık versin..çok zor..gece uykusu hiçbirşeye benzemiyor..insanda sinir yapıyor belli zaman sonra..
uyandıktan sonra nasıl uyutuyorsun

bizimkilerde kalkardı aynı o şekilde yatardı ..ama artık göleri kapalı ayağa kalkıyorlar uyumak istiyorlar ama dalamıyorlar..dalmaları 1 saati buluyor..bir tanesi emzik alıyor..diğeri kendiliğinden bıraktı...

aynen dediğin gibi oldu..bir tanesi uyuyordu 1-2 sefer kalkrdı..şimdi diğeri gibi oldu kalkıyor uykuya geçemiyor..

neee 15 kez mi....Allah kolaylık versin..çok zor..gece uykusu hiçbirşeye benzemiyor..insanda sinir yapıyor belli zaman sonra..
uyandıktan sonra nasıl uyutuyorsun
aynen canım artık ambole oluyorum zaten tam uyuyacakken başlıyor tekrar ağlamaya acayip bir bunalım geliyor bana sonra sakinleştiriyorum kendimi..evet sinir oluyor da ben eşimden çıkarıyorum galiba genelde sinirimi bebeğime çok anlayışlıyım benimki çok nadir gözünü tamamen açıyor gözünü açtığında ise gezdirerek uyutuyorum (bizimki öyle uyuyor öğlen) yatak odasından çıkarmadan karanlıkta gezdiriyorum kucağımda dalıyor tekrar.

ben ayağa kalktığı an alıyorum kucağıma gezdiriyorum. mama içiyorlarsa hemen verebilirsiniz öyle de dalabilirler

Bebekleri ayri odalarda yatirsanizda mi ayni olur acaba? Birbirlerinin seslerine mi uyaniyorlar yoksa durup dururken arr arda mi uyaniyorlar?

hep aynı odada yatırdım seslerine alışsınlar diye..ama sanırım bu gidişle birde ayırıp deneyeceğiz..

bende çalışan bir anneyim benim oglumda gece sayamadıgım kadar kalkar..
gündüzleri parça halinde 2 uyku uyuyordu tek uykuya geçtik
dün sabah 5 de kalkmış beşikte oyun kurmuş
agucuk gugucuk sesleri geliyor
saat 5 e kadarda 1 saat arayla uyanmış hep geri sallamış uyutmuştm
neyse kalktm cok sinirlendim malesef yat diye bagırdım istemsiz.. uyumadı tabi kalktı o saatte oynaştı biz anneyiz evet ama bizde insanız bazen insanın sabrı kalmıyor heleki uykusuzluga hiç tahamüllüm yok 16 aydır dogru düzgün kesintisiz 2 saat uydugumu bilmem düşünün halimi
gececek bu günlerde biliyorum.. allah kolaylık versin hepimize kızmayn kendinize.. her anne eminim aynı durumda

gerçekten yalnız değilmişim..çok zor ama bir okadarda zevkli işte..bir gülüşleri yetiyor..

Canim tabiki zor bir durum hele ki bizde bir tane bebek varken sende 2 tane. Ustune ustluk ne yazik ki anneanne bababanne sallamayi ogretmis cocuklara. Ben kizimi buyutur ken bana cok faydasi oldu bana kalirsa kesinlikle oku. Tracy Hogg un bebek yetistirme ile ilgili cok guzel kitaplari var.

Işi bi sure daha birakma imkaniniz yok mu ? Uykusuz ise gidip yorulup eve gelip yine o tempoya devam etmek de sinirlendiriyor olabilir mi sizi ?

kitabı okumadım ama uyku konusundaki görüşlerini biliyorum..malesef uyku eğitimi veremiyoruz çünkü gündüz başka gece başka kişiler bakıyor..malum anane babane kıyamıyor..aslına bu zaman kadar uyku konusunda çokta zorlanmıyorduk..ne olduysa şu 15-20 gündür kötüleşti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…