O başka bir yaşantıydı, şu an ki farklı. Ana odaklanın lütfen, geçmiş ya da gelecek sizi yorar.İnşallah elimde değil ilk bebeğim doğduktan sonra çok yaşamadı öldü . Kucağıma bile alamamıştım oğluma da birşey olacak diye korkuyorum
Çok yanlış yapıyorsunuz ısrar ederek. Siz ısrar ettikçe ters teper, meseleyi çözülemez hale getirirsiniz. Kusmuş zaten, kıyamam.İçim rahat etmedi bugün yoğurttan sonra ısrarcı oldum tavuk vermeye çalıştım çiğnemeye çalıştı ama midesi bulandı bir kustu
Bıraktım canım ısrar etmiyorum bugün kendi mama dedi biberonu gösterdi :)Çok yanlış yapıyorsunuz ısrar ederek. Siz ısrar ettikçe ters teper, meseleyi çözülemez hale getirirsiniz. Kusmuş zaten, kıyamam.
Bir lokma fazla yiyecek diye aranızdaki iletişimi bozmaya değmez.
Evet annelik delilikmiş resmen. Herşeyine kafa takıyorum . Mesela bazen anneme kızardım küçük bir öksürsek hemen hastaneye götürmeye zorla yemek yedirme, pekmez içirmeye çalışırdı. Çocukmuyum ben ya derdim ama şimdi onu öyle iyi anlıyorumki evlattan daha kıymetli birşey yokmuş.Evet zor.Her çocuğa göre değişir aslında.Eslik eden başka bir hastalık da varsa nezle enfeksiyon vs.Huysuzluk halsizlik yememe ikiye katlanır.Bunlar çözümü olan geçecek olan dertler.Simdiden geçmiş olsun güzel güzel dislere kavuşsun.Durun bakalım sadece diş yokki .Daha büyüyecek .Güzel yanları bizi nasıl mutlu ediyorsa bu yönden yaşadıklarınizda sizi büyütecek.Ruhen.Saglik diliyorum hani diyorlar ya düşe kalka canımdan can gitti büyüdü aynı öyle .Yeterki çok büyük hastalıklar olmasın diyorum ben
İnanırım canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahBize de doktor kilo için ek mama verdi onu bile içmiyor
Benim bebegim de bi sabah erken bir de aksam 7-8 gibi olarak 2 ogun yiyor canim cok acikmasini bekliyprum yoksa hicbir sey yemiyor cunku. Aralardada yogurt ve meyve veriyorum yerse yiyor yemezse yemiyor. Birde ben istah acici surup kullandim ne yalan soyleyeyim herkes dogru bulmuyor ama ise yaradi acikcasi. Saglikli buyusunler mutlu yasasinlar, canlari sag olsun. Icini ferah tut illa ki guclenecekler, buyuyecekler gunden gune buyuyorlarda.. cok sukur. Saglik olsun yeterki hepsi gececek gunler gectikce oyle dusun.Zamanını ayırıp bu kadar ayrıntılı yazman benim için çok ama çok değerli çok teşekkür ederim canımbenim bebeğimde sık hasta oluyor aynen bende ateşölçerle çok gezdim hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız inşallah düzelir diyeyim. Sabah kahvaltı yapmadı ama bir kase yoğurt yedi, öğle yemeğinde ise iki tatlı kaşığı pilav zamanla olacak allahın izniyle
Şuan diş sorunu bizdede varKullanıyorum ama fayda etmiyor ilk defa bu kadar zorlandık
Çok zor gerçekten sabır diliyorum.Şuan diş sorunu bizdede varçok zorlanıyorum şuan azı dişleri geliyoo çok huzursuz ve uykusuz
Ayyy sinirlerim bozulduÇok zor gerçekten sabır diliyorum.
3 cocuk annesiyimHerkese merhaba kızlar şuan bunları ağlayarak yazıyorum. İnanın dayanacak gücüm kalmadı ağustosun başindan beri bebeğimde hafif bir ateş vardı. Neyse dedim birsürü doktora götürdüm diş dediler. Sonra bir gece ateş 39u bulunca hemen yatış verdiler boğaz enf dediler. Bu seferde beslenme reddi başladı ve aynı anda dört köpek dişi kabardı ateş hastaneden sonra hiç olmadı olursada 37 yi geçmedi çok şükür. Ama kızlar beslenme reddinin dozu hergün artıyor bir öğün bile yemediği günler oluyor. 90 cc mama bir kaç tane kraker ile Günü kapattı bugün. Zayıflası dişlerin ikisi patladı geçen hafta üstler bembeyaz ama hala tık yok. Bugün aldım başka doktora götürdüm oda tahlil falan yapmadan ( bir ay önce detaylı vitaminleri ne bakılmıştı herşey yolundaydı) diştir dedi gönderdi. Bu arada oğlum üç gün sonra 20 aylık olacak. Kızlar üzüntüden mideme kramplar giriyor. O kolları görseniz yenidoğan bebenin kolları gbi kaldı sürekli ağlıyorum bu köpek dişi bu kadar zormu gerçekten ne olur fikri olan yazsın. Eşimi bile görmek istemiyorum artık o dereceye geldim
Çok şükür bizimkide patladı en sonu dün patladı. Ama zeka küpü babası bugün oğlum benimle uyusun sen tek yat dedi. Pencereyi açık bırakmış çocukta üstünü açmış. Boğazları kıpkırmızı ağzı kokuyor. Pazartesite randevu bulabildim yine doktor yolu göründü allahım ya3 cocuk annesiyim
Herbirinde ayri tecrube ama su 3.bebemin kopek disleri gecen hafta cikti bizde
4, dort dort tam 4 gece 2 saat uyudum.
Cok zor oldu
Ama cikti
Istah bugun biraz acildi
Cok gecmis olsunÇok şükür bizimkide patladı en sonu dün patladı. Ama zeka küpü babası bugün oğlum benimle uyusun sen tek yat dedi. Pencereyi açık bırakmış çocukta üstünü açmış. Boğazları kıpkırmızı ağzı kokuyor. Pazartesite randevu bulabildim yine doktor yolu göründü allahım ya