Bende aynısını soracaktımEsinizi neden gormek istemiyorsunuz? Destek alacaginiz tek kişi halbuki.
Şuan iki bebeğimdede yaşıyorum malesefHerkese merhaba kızlar şuan bunları ağlayarak yazıyorum. İnanın dayanacak gücüm kalmadı ağustosun başindan beri bebeğimde hafif bir ateş vardı. Neyse dedim birsürü doktora götürdüm diş dediler. Sonra bir gece ateş 39u bulunca hemen yatış verdiler boğaz enf dediler. Bu seferde beslenme reddi başladı ve aynı anda dört köpek dişi kabardı ateş hastaneden sonra hiç olmadı olursada 37 yi geçmedi çok şükür. Ama kızlar beslenme reddinin dozu hergün artıyor bir öğün bile yemediği günler oluyor. 90 cc mama bir kaç tane kraker ile Günü kapattı bugün. Zayıflası dişlerin ikisi patladı geçen hafta üstler bembeyaz ama hala tık yok. Bugün aldım başka doktora götürdüm oda tahlil falan yapmadan ( bir ay önce detaylı vitaminleri ne bakılmıştı herşey yolundaydı) diştir dedi gönderdi. Bu arada oğlum üç gün sonra 20 aylık olacak. Kızlar üzüntüden mideme kramplar giriyor. O kolları görseniz yenidoğan bebenin kolları gbi kaldı sürekli ağlıyorum bu köpek dişi bu kadar zormu gerçekten ne olur fikri olan yazsın. Eşimi bile görmek istemiyorum artık o dereceye geldim
Israrcı olmamaya çalışıyorumÖncelikle sakin ol güzel anne ilk tecrübemiz benimde çok kaygılarım oluyor ama diş süreci her çocuğu farklı etkiliyor ona biraz zaman tanı
Amınn inşallah birgün bende yeme oğlum yeter diyebilirimOglumun diş zamanı hep enfeksiyonu olur yatıs verilirdi.Aynı sekilde kâbusa dönmüstü diş dönemi benim icinde.Meme reddi de aynı sekilde.1yasına kadar uykuda emzirdim ne uğraşlarla.Doğum kilosu cok iyi olmasına ragmen hastalıklardan dolayı zayıflamıs ve öyle de gidiyordu.Hepsi geride kalıyor olan psikolojimize oluyor Allah dermansız dert vermesin.Bu günler geçecek üzülmeyin,simdilerde yeter oglum, artık yeme diye kızıyorum
Canım seni cok iyi anlıyorum.Oğlum da aynı durumda.Yemediği için o kadar üzülüyorum ki canım çok sıkılıyor şu dişler çıkaa da kurtulsak diyorum
İnşallah canımCanım seni cok iyi anlıyorum.Oğlum da aynı durumda.Yemediği için o kadar üzülüyorum ki canım çok sıkılıyor şu dişler çıkaa da kurtulsak diyorum
Kullanıyorum ama fayda etmiyor ilk defa bu kadar zorlandıkŞuan iki bebeğimdede yaşıyorum malesefdiş çıkarmak gerçekten çok zor ağrısı kulağa bile vuruyor inanın .Dün kulağı ağrıyordur diye doktora bile götürdük meğer diş kulağa vuruyormuş. Diş jeli kullanmıyor msnz
Destek olmuyor değilde ona göre normal. Yani bilmiyorum daha önce 13 diş çıkardı ama hiç böyle olmamıştı bana tuhaf geliyorBende aynısını soracaktım
Bu süreçte destek mi olmuyor acaba?
Çocuklar hastalanır iyileşir, düşe kalka büyür
Siz sakin ve sabırlı olup , bu süreçleri kaosa çevirmeden yönetmeniz gerekiyor
Bu arada çok geçmiş olsun
Herşeyden midesi bulanıyor gibi yapıyorKopek disleri en zorudur. Memeyi kestikten sonra birkac ay içinde istah toparlaniyor, hic merak etmeyin, zaten mideleri yumruklari kadar cocuktan cok yiyecek yemesini beklemeyin. Ornegin 1 tam haslanmis yumurta sizin cocugunuzun mide kapasitesine denk oyle dusunun, bazen sinirlarimizi bilmedigimizden onlari zorladigimizi farketmeyip aksine yetersiz hissedebiliyoruz.
Gececek bugunler annesi, cocugunun disleri 26 ay gibi tamamlanacak, o aralarda da emzirmeyi birakirsaniz (ki sanirim emzirmiyorsunuz yanlis da anlamis olabilirim) rahata erersiniz.
Sevdigi seylerden devam edin yemek yedirme isine, ac kalmasindan iyidir.
Bu yeni mi basladi, atiyorum bir hastalik gecirdi sonrasinda mi basladi? Ek gidaya geciste, once pure, sonra puturlu, sonra taneli seklinde ilerlemediniz mi?Herşeyden midesi bulanıyor gibi yapıyor
Doktor sadece uzaktan baktı ve ayına göre normal dedi. Eskiden herşeyi yerdi sebze meyve ete bayılırdı hatta b 12 fazlalığı bile var o derece yerdi ama kilosu fazla yoktu şuan hiç yemiyor hiçbirşey yemiyor. Doktorada aynen bu şekil anlattım geçici dediBu yeni mi basladi, atiyorum bir hastalik gecirdi sonrasinda mi basladi? Ek gidaya geciste, once pure, sonra puturlu, sonra taneli seklinde ilerlemediniz mi?
Sevdigi seyleri de mi oguruyor? Sizin durumunuz biraz yeme bozukluguna da benziyor, emin degilim ama yemek secip ih ih diyerek kafayi saga sola cevirmek normal bir tepki bildigim kadariyla, ancak agzina aldiktan sonra ya da ağzına almadan ogurme tepkisi normal degil, duyusal bir sorunu olabilir. Doktoruna danistiniz mi? Yani yemek seciyor demek yerine oguruyor detayini verdiniz mi? Kan degerlerine bakildi mi?