Annelik estetiği oldum ( korkulacak kadar değil)

Benim zamanım kısıtlıydı yaza harika girmek istıyordum ve suan cok memnunum

Harika olmus
Bebekle zor olmadimi kucaginiza alirken agri sizi?

Harika olmus
Bebekle zor olmadimi kucaginiza alirken agri sizi?
İlk 10 gun eşim yanımdaydı sonrası için bakıcımız bı süre eşlik ettı ama aksam olunca tabıkı cocukla ben ılgılenıyordum baya bi zorladı kaldırmamam gerekıyordu ama mecbur kaldırıyordum bu yuzden gogus altı dıkısım acıldı ıyılesmesı ekstradan 1 ay sürdü

merhaba ben gectigimiz sali yani 6 gun once karin germe ve meme toparlama ameliyati oldum bugun pansuman gunumdu direnlerim cekildi ve sargilar alindi eve gelir gelmez ilk isim aynaya bakmak oldu fakat karnim neredeyse eski kadar tabii bu durum beni cok cok uzdu odem bile olsa toplam assagi yukari ne kadar odem olabilir ki ?? yani karnim yaklasik olarak kac cm. incelebilir ? cok cok merak ediyorum ve cok uzgunum 45 000 TL odedim az buz degil . Daha once bu operasyonu gecirenler yardimci olabilirler mi acaba ? yani karnin yuzde kaci yaklasik olarak odem oluyor ?

Merhaba siz nerde oldunuz hangi doktora fiyat ne kadar di bende düşünüyorum birde doğumdan ne kada r sonra olmak gerekiyor

Oncelikle gecmis olsun cok guzel gorunuyorsunuz. Bende uc cocuktan sonra bu ameliyati dusunmeye basladim suan en sonuncusu bir yasinda olmak uzere bi 5 6 ay daha emzirip yaza kadar biraktrmayi dusunuorm oteki yaza dusunuyorum ameliyati doktorunuz kimdi? Bu surecte guncellemelrinzi takip edecgm

Çok geçmiş olsun bende 5 gün sonra karın 360 lipo ve meme dikleştirme olarak bir ameliyata gireceğim

Çok geçmiş olsun bende 5 gün sonra karın 360 lipo ve meme dikleştirme olarak bir ameliyata gireceğim
Lütfen çiçek böcek olmayacağını bilerek girin yegane tavsiyem. Forumda kime sorsanız şöyle harika atlattım böyle kolaydı diye diye insanları yanıltıyorlar. Herkesin bünyesi farklı ve ağrı-acı eşiği de öyle. Doktorlar tabiki paket etmek istiyorlar hemen mevzuyu ama siz bir de kesilene sorun. Ben karın germe, sırttan yağ alma, burun, göğüs dikleştirme ve silikon derken komple bir ameliyat geçirdim. Bugün 55. Gün daha yeni yeni normal hayatıma döndüğümü hissediyorum. İlk 1 hafta kelimenin tam manasıyla işkenceydi. Karnımdaki direnler çıkınca Allah’a binlerce kez şükrettim.
İlk rahatlamam 1 aydan önce olmadı.olacak herkese söylüyorum, izler başta olmak üzere herşeyi sorun, soruşturun. Başınıza ne geleceğini ve buna gerçekten değip değmeyeceğine emin olmadan asla ameliyat olmayın

Gecmiş olsun , tabıkıde vucudda kesıler oluyor agrı sızı tabıkı olacak , benıde kesılerden cok lıpo zorladı , mesela seneler önce burun ameliyatı oldum omu zordu annelık estetıgımı derseniz burun derim her kişi ve vucut farklı tabıkı en buyuk faktorde doktor tercıhı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…