Dogumdan 1 ay sonrami bu ameliyati oldunuz? Cok erken degilmiÖncelıkle herkese Merhaba 2020 de erken dogum yaptım ve gebelık sürecim aşırı kötü gectıgı için 50 kılodan 70 lere cıktım bu sürecte kızım kuvezde kaldı süt olması için aşırı dıkkatsız beslenıyordum dahada şiştim sureklı hastaneye süt göturuyordum kızım hastaneden cıktıktan sonrada hemen hemen her ay 15 gun cıgerlerınden hastanede yatıyordum ve artık lohusalık sendromum resmen uzamıstı cok şükürki 1 yasından sonra hastaneye gıtme seruvenımıZ azaldı spora ve dıyete basladım derken kızım 18 aylık oldu ve sadece 63 e düşebıldım memelerim süt sagmaktan sarkmıs karnım kocaman olmustu uzun arastırmalar sonuncunda bır anda annelık estetıgı olmaya karar verdim ve carsamba günü oldum meme diklestırme+sılıkon 360 vazer lipo +karın germe gelelım bundan sonraki sürece ameliyattan cıktıgımda asırı bi kanama vardı işin en tuhaf kısmı ise bundan 1 ay önce dogum yaptıgım doktoruma labıoplastı ve vajınoplastı oldum bu yuZden kombıne amelıyatımın narkozunda resmen maffoldum her 1 saatte kusmaya devam edıyordum bulantı serumlarından sonra kusmam gidecegi yerde 10 dakıkaya düştü ve kustukca lıpo delıklerinden kanlar akıyordu yatagım resmen kan gölüydü ( size tavsıyem yakın tarıhte narkoza maruz kaldıysanız ıkıncı bır operasyon için bıraz beklemeniz ) amelıyattan 5,6 saat sonra ayaga kalktım yurudum ama kusmam devam ettıgı için artık gucum tukenmişti malesefki hıc bırsey etkılı olmadı bu konuda ertesi güne kadar sürdüertesi gün cok şükür kusma durmustu ama cok zorlandı dikişlerim ayaga sadece 2 kez kalkabıldım , bir sonraki gun ise taburcu olacagım için sabah erkenden benı yurutmek için tüm herkes basımdaydı kalkmamda yatmamda yurumemde sorun olmadı acıya gelırsek sezeryanım daha zordu diyebılırım doktorum meme protez için baskı agrı hıssedebılırsın demişti hiç agrı ve baskı hıssetmedim aksine protez 250 cc belki ondandır ,suan için desteksız kendım kalkıyorum üstümü kendım desteksız gıyebılıyorum agrı acı hıssetmıyorum sırt yaglarım alındıgı için yatarken biraz sırt kısımların uyusuklugu rahatsız edıyor o kadar eger bırseye karat verdıyseniz tavsıyem etrafınızdan birilerinin yaptırıp memnun kaldıgı doktoru tercıh etmeniz cok arastırdıkca kafa aşırı karısıyor bu hıkayede zorlayan suan için dik pozısyonda yuruyememek iki buklum halde yurumek zorluyor sezeryan ve gebelık donemınde serklaj için belden spınal anestezı almıstım muhtemelen Onun etkısı var amelıyatımın bugun 4. Gunu ve konakladıgımız yerde kahvaltıya dısarı cıktım yatın kontrolum salı gunu ise uçagım var dün dus aldıgım için korseyı gıyene kadar sutyen taktım ve suan için hayet guzel gozukuyor ileriki sürecleridr paylasabılırım
Yok hayır dogumum 2020 yılında olduDogumdan 1 ay sonrami bu ameliyati oldunuz? Cok erken degilmi
HeeYok hayır dogumum 2020 yılında oldugecen ay barbıvajen estetıgı olmustum üst üste narkoz almak malesefki hiç ama hiç ıyı degılmiş test edildi
Heegogusler super gorunuyor. Insallah hersey istedigin gibi olur
Bende sarkmalari aldiracam buyuk ihtimal ama ameliyat sonrasi korkutuyorseni takip edeyim hele
Evet baktıgım zaman bende durumdan hoşnutum ama iyilesme süresi kesi izleri nasıl olacak bende merak içinde beklıyorum barbıvajen acısı daha fazlaydı bu kadar kombine operasyona göre bence cok rahattı (kusma hariç) acıya dayanma diremcim bıraz yuksek ondanda olabılır bilmiyorumHeegogusler super gorunuyor. Insallah hersey istedigin gibi olur
Bende sarkmalari aldiracam buyuk ihtimal ama ameliyat sonrasi korkutuyorseni takip edeyim hele
Kusura bakmayın bu konuda çok cahil olduğum için soruyorum. Vajinayı niye toparlattınız? Sezaryen olmuşsunuz, vajina pek dağılmamıştır. Başka sağlık sorunları mı vardı?Öncelıkle herkese Merhaba 2020 de erken dogum yaptım ve gebelık sürecim aşırı kötü gectıgı için 50 kılodan 70 lere cıktım bu sürecte kızım kuvezde kaldı süt olması için aşırı dıkkatsız beslenıyordum dahada şiştim sureklı hastaneye süt göturuyordum kızım hastaneden cıktıktan sonrada hemen hemen her ay 15 gun cıgerlerınden hastanede yatıyordum ve artık lohusalık sendromum resmen uzamıstı cok şükürki 1 yasından sonra hastaneye gıtme seruvenımıZ azaldı spora ve dıyete basladım derken kızım 18 aylık oldu ve sadece 63 e düşebıldım memelerim süt sagmaktan sarkmıs karnım kocaman olmustu uzun arastırmalar sonuncunda bır anda annelık estetıgı olmaya karar verdim ve carsamba günü oldum meme diklestırme+sılıkon 360 vazer lipo +karın germe gelelım bundan sonraki sürece ameliyattan cıktıgımda asırı bi kanama vardı işin en tuhaf kısmı ise bundan 1 ay önce dogum yaptıgım doktoruma labıoplastı ve vajınoplastı oldum bu yuZden kombıne amelıyatımın narkozunda resmen maffoldum her 1 saatte kusmaya devam edıyordum bulantı serumlarından sonra kusmam gidecegi yerde 10 dakıkaya düştü ve kustukca lıpo delıklerinden kanlar akıyordu yatagım resmen kan gölüydü ( size tavsıyem yakın tarıhte narkoza maruz kaldıysanız ıkıncı bır operasyon için bıraz beklemeniz ) amelıyattan 5,6 saat sonra ayaga kalktım yurudum ama kusmam devam ettıgı için artık gucum tukenmişti malesefki hıc bırsey etkılı olmadı bu konuda ertesi güne kadar sürdüertesi gün cok şükür kusma durmustu ama cok zorlandı dikişlerim ayaga sadece 2 kez kalkabıldım , bir sonraki gun ise taburcu olacagım için sabah erkenden benı yurutmek için tüm herkes basımdaydı kalkmamda yatmamda yurumemde sorun olmadı acıya gelırsek sezeryanım daha zordu diyebılırım doktorum meme protez için baskı agrı hıssedebılırsın demişti hiç agrı ve baskı hıssetmedim aksine protez 250 cc belki ondandır ,suan için desteksız kendım kalkıyorum üstümü kendım desteksız gıyebılıyorum agrı acı hıssetmıyorum sırt yaglarım alındıgı için yatarken biraz sırt kısımların uyusuklugu rahatsız edıyor o kadar eger bırseye karat verdıyseniz tavsıyem etrafınızdan birilerinin yaptırıp memnun kaldıgı doktoru tercıh etmeniz cok arastırdıkca kafa aşırı karısıyor bu hıkayede zorlayan suan için dik pozısyonda yuruyememek iki buklum halde yurumek zorluyor sezeryan ve gebelık donemınde serklaj için belden spınal anestezı almıstım muhtemelen Onun etkısı var amelıyatımın bugun 4. Gunu ve konakladıgımız yerde kahvaltıya dısarı cıktım yatın kontrolum salı gunu ise uçagım var dün dus aldıgım için korseyı gıyene kadar sutyen taktım ve suan için hayet guzel gozukuyor ileriki sürecleridr paylasabılırım
Tabiki gun içinde kontrolum olacak durumları yeniden yazarım , vajen içi estetıgı asla hıssetmıyorsunuz bi hissiyatı yok lakin dudakları yaptıracaksanız o birazı agrı ve acılı sahsen benim o ameliyatımda agrım daha coktuİlerleyen surecinizide bizlerle paylaşırsanız sevinirim birde hangi doktora ve nerede oldunuz?vajen estetigi icinde bilgi rica ediyorum bir mahsuru yoksa
Aslında vajına toparlatma nıyetım yoktu , spordan kaynaklı mesanem düştü doktoruma cok guvenıyorum ve gebelıkte rahım agzına dıkıs atılmıstı 24 haftadan 33+4 haftaya kadar cok şiddetli erken dogum sancısı cektim ilaclarda belirli bir yerde fayda etmıyordu sancıyla beraber bıraz acılma oldugunu soyledı doktorum narkoz alacaksın istersen yapayım dedi aklımda sadece mesane ve dıs dudakları varken daraltmada yaptırıp cıktımKusura bakmayın bu konuda çok cahil olduğum için soruyorum. Vajinayı niye toparlattınız? Sezaryen olmuşsunuz, vajina pek dağılmamıştır. Başka sağlık sorunları mı vardı?
TabıkıDoktorunuzun adını hastane yada klinik bilgilerini özelden paylaşabilir misiniz rica etsem
Bende bilgi rica ediyorum her iki ameliyat icinTabıkıyazıyorum
Selam özelden yazdımBende bilgi rica ediyorum her iki ameliyat icin
Merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz?ne kadar ödediğinizi de paylaşabilir misiniz?Öncelıkle herkese Merhaba 2020 de erken dogum yaptım ve gebelık sürecim aşırı kötü gectıgı için 50 kılodan 70 lere cıktım bu sürecte kızım kuvezde kaldı süt olması için aşırı dıkkatsız beslenıyordum dahada şiştim sureklı hastaneye süt göturuyordum kızım hastaneden cıktıktan sonrada hemen hemen her ay 15 gun cıgerlerınden hastanede yatıyordum ve artık lohusalık sendromum resmen uzamıstı cok şükürki 1 yasından sonra hastaneye gıtme seruvenımıZ azaldı spora ve dıyete basladım derken kızım 18 aylık oldu ve sadece 63 e düşebıldım memelerim süt sagmaktan sarkmıs karnım kocaman olmustu uzun arastırmalar sonuncunda bır anda annelık estetıgı olmaya karar verdim ve carsamba günü oldum meme diklestırme+sılıkon 360 vazer lipo +karın germe gelelım bundan sonraki sürece ameliyattan cıktıgımda asırı bi kanama vardı işin en tuhaf kısmı ise bundan 1 ay önce dogum yaptıgım doktoruma labıoplastı ve vajınoplastı oldum bu yuZden kombıne amelıyatımın narkozunda resmen maffoldum her 1 saatte kusmaya devam edıyordum bulantı serumlarından sonra kusmam gidecegi yerde 10 dakıkaya düştü ve kustukca lıpo delıklerinden kanlar akıyordu yatagım resmen kan gölüydü ( size tavsıyem yakın tarıhte narkoza maruz kaldıysanız ıkıncı bır operasyon için bıraz beklemeniz ) amelıyattan 5,6 saat sonra ayaga kalktım yurudum ama kusmam devam ettıgı için artık gucum tukenmişti malesefki hıc bırsey etkılı olmadı bu konuda ertesi güne kadar sürdüertesi gün cok şükür kusma durmustu ama cok zorlandı dikişlerim ayaga sadece 2 kez kalkabıldım , bir sonraki gun ise taburcu olacagım için sabah erkenden benı yurutmek için tüm herkes basımdaydı kalkmamda yatmamda yurumemde sorun olmadı acıya gelırsek sezeryanım daha zordu diyebılırım doktorum meme protez için baskı agrı hıssedebılırsın demişti hiç agrı ve baskı hıssetmedim aksine protez 250 cc belki ondandır ,suan için desteksız kendım kalkıyorum üstümü kendım desteksız gıyebılıyorum agrı acı hıssetmıyorum sırt yaglarım alındıgı için yatarken biraz sırt kısımların uyusuklugu rahatsız edıyor o kadar eger bırseye karat verdıyseniz tavsıyem etrafınızdan birilerinin yaptırıp memnun kaldıgı doktoru tercıh etmeniz cok arastırdıkca kafa aşırı karısıyor bu hıkayede zorlayan suan için dik pozısyonda yuruyememek iki buklum halde yurumek zorluyor sezeryan ve gebelık donemınde serklaj için belden spınal anestezı almıstım muhtemelen Onun etkısı var amelıyatımın bugun 4. Gunu ve konakladıgımız yerde kahvaltıya dısarı cıktım yatın kontrolum salı gunu ise uçagım var dün dus aldıgım için korseyı gıyene kadar sutyen taktım ve suan için hayet guzel gozukuyor ileriki sürecleridr paylasabılırım
Selam , dr elvan bayraktar , istanbulda ücret bılgısı vermem pek dogru olmaz aslında cunkı gercekten kişinin vucuduna göre ücretlendırme degısıyorMerhaba hangi doktora ameliyat oldunuz?ne kadar ödediğinizi de paylaşabilir misiniz?
Vallahi cesaretinize hayran kaldım tebrik etmek için yazıyorum
Hangi doktora ve ne kadara ameliyat oldunuz acaba?Selam özelden yazdım
Dr elvan bayraktar istanbulda ücret bilgısı vermem pek dogru olmaz cunkı gercekten kişilerin vucut sekıllerine göre ücretlendirme degısıyorHangi doktora ve ne kadara ameliyat oldunuz acaba?