Ben hiç düşünmüyorum çok rahat oluyorBende iki üç sene sonra düşünüyorum sonra bi daha düşünüyorum iki üç yıl sonra bi kez daha düşünebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç düşünmüyorum çok rahat oluyorBende iki üç sene sonra düşünüyorum sonra bi daha düşünüyorum iki üç yıl sonra bi kez daha düşünebilirim
O kadar da net değilim ya azıcık kaşıntım varBen hiç düşünmüyorum çok rahat oluyor
dusun dusun kardes lazimBen hiç düşünmüyorum çok rahat oluyor
Ben kesin kes istemiyorum da bugün eşimin ağzını da aradım o çok isterdi acaba ben istemiyorum diye mi böyle konuşuyor ben de istemiyorum falan diyor diye düşündüm. Neyse ki o da hür iradesi ile başka çocuk istemiyormjş valla içim rahatladı :)))dusun dusun kardes lazim
Oğlun biraz büyüyünce karariniz değişir belki çünkü çekilen sıkıntılar unutuluyor ve bir özlem başlıyor canimBen kesin kes istemiyorum da bugün eşimin ağzını da aradım o çok isterdi acaba ben istemiyorum diye mi böyle konuşuyor ben de istemiyorum falan diyor diye düşündüm. Neyse ki o da hür iradesi ile başka çocuk istemiyormjş valla içim rahatladı :)))
Hemen olmasa da 3-5 sene sonra istersin kardeş kardeş diye tutturur seninki :)Ben kesin kes istemiyorum da bugün eşimin ağzını da aradım o çok isterdi acaba ben istemiyorum diye mi böyle konuşuyor ben de istemiyorum falan diyor diye düşündüm. Neyse ki o da hür iradesi ile başka çocuk istemiyormjş valla içim rahatladı :)))
Oğlun biraz büyüyünce karariniz değişir belki çünkü çekilen sıkıntılar unutuluyor ve bir özlem başlıyor canim
Hemen olmasa da 3-5 sene sonra istersin kardeş kardeş diye tutturur seninki :)
Hayirlisi olsun cnm en iyisini yaptn valla ikisi brden buyucek ayy ne guzl ya abi olcak oglun. Bnde seneye dusunuyorm ama sadece dusunuyorm suanlik
Bende iki üç sene sonra düşünüyorum sonra bi daha düşünüyorum iki üç yıl sonra bi kez daha düşünebilirim
Ben hiç düşünmüyorum çok rahat oluyor
E ekskkalmym canım hayırlı olsun darısı isteyenlerin başına
Olmasın kara oğlan tel başına 10 kaplan gücünde zatenBence de kizlardusuncede kalmasin bir an once hayata gecirin
Niye ya karaoglanin kardesi olmasin mi yani
Amin canim tesekkur ederim
Kaşar da tel tel olmaz ki. Tel peynirde oluyor ama kaşarda eriyip gidiyor. Yoksa biliyorsun arende asla yemez kusar. İyice erittin dimi kaşarı?Yemedi kuymagi ya. Agzina tel gibi kasar gelince öğürdü. Cikardi bi daha da almadi. Guzelmiste. Oturdum kendim yiyorum
Ben görmedim stankinin saçını ama sana yakışır diye düşünüyorum. Çünkü yüzün çok güzel. Benim eşim kesinlikle izin vermiyor kestirmeme.Kızlar hafta içi kuafore gidip saclarimi kestirmek istiyorum stanki kestirmisti hatirliyormusunuz kısa bir model uzun zamandır kısa kestirmemistim öyle istiyorum tabi son anda vazgeçmezsem:))
Yaaa sizinkilerin en azından pütürlü sorunu yok çiş sızdırma sorunu yok kusması yok. Bence siz seneye kesinkes yapın :)Valla 2 yaş beni de bitirdi bizimkinin tazıdan tek farkı 2 ayağı olması ve tek başına olmak çok yoruyo önümüzdeki sene istiyodum ama erteleyebilirim çol yorgun hissediyorum kendimi
İşte herkesin zorluğu başka inş bir an önce rahata kavuşursunuz sizde sizin işiniz kat kat zorYaaa sizinkilerin en azından pütürlü sorunu yok çiş sızdırma sorunu yok kusması yok. Bence siz seneye kesinkes yapın :)
Benimkine hareketli diyordum ama seninki de bayağı hareketliymis canim o gün inat etti o şekeri aldı:))Valla 2 yaş beni de bitirdi bizimkinin tazıdan tek farkı 2 ayağı olması ve tek başına olmak çok yoruyo önümüzdeki sene istiyodum ama erteleyebilirim çol yorgun hissediyorum kendimi
teşekkür ederim canim saçlarım uzadı bayağı kırıklar var hem değişiklik olur diye dusundum eğer kisaltmaktan vazgecmezsem tabiKaşar da tel tel olmaz ki. Tel peynirde oluyor ama kaşarda eriyip gidiyor. Yoksa biliyorsun arende asla yemez kusar. İyice erittin dimi kaşarı?
Ben görmedim stankinin saçını ama sana yakışır diye düşünüyorum. Çünkü yüzün çok güzel. Benim eşim kesinlikle izin vermiyor kestirmeme.
Bayıldım valla seninkine ne güzel yedi önce yemeğini bizdeki inadı gördün mümkün değil yedirmekBenimkine hareketli diyordum ama seninki de bayağı hareketliymis canim o gün inat etti o şekeri aldı:))
Sağol canım bizimkinin de tutuyor bazen ama o gün iyiydi maşallah hatta son zamanlarda daha iyi gibi bazen inadı tutuyor yine ama idare ediyorum artıkBayıldım valla seninkine ne güzel yedi önce yemeğini bizdeki inadı gördün mümkün değil yedirmek
Aç yaşıyo kaç gündür zorla ağzına sokuyorum tükürüyo falan
Ve hiç istemiyo arabaya oturmak falan bi de iki insan gördümü şımarıyo iyice
Ağlaması kendini atması
Koş koş koş başka bişey bilmez :)
Koşmaktan bacağımda derman zapdetmeye çalışmaktan kolumda derman kalmadı şu an hayatımda bir bebeğe yer yok :/
Bugün parkta kadın diyo benimki sakin diyodum ama sizinki de fazla hareketli bi durmuyo yerinde diyo ordan oraya deli dana gibi koşuyo anca 1 kere kayıyo bütün parkı koşuyo geliyo tekrar kayıyo :)