Kızlar moral ve desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim kimseye anlatamazdim ya hepiniz gerçekten dostsunuz iyiki varsiniz seviyorum sizleri aynen bdv ye yazsam bosan derlerdi hemen
E eatmeat senin yorumlarıni yine tebessümle okudum:))
Çocuklar uyuyunca salonda gözlerim dolu dolu oyuncakları topluyordum eşim konuyu açtı melek edasıyla canimla cicimle
Ben hemen atladim ikinci kelimeden sonra ağlamaya başladım yine o da akşamdan beri içim içimi yiyiyor ne olur yapma sinirle söyledim çok özür dilerim dedi ben çok kırıldım ilk defa böyle kötü konuştun bana hazmedemiyorum dedim bir daha söylemem dediğim gibi ofkelendim uzatma ne olur sen hayatta bana en yakın insansin ne annem ne kardeşim öncelikli hep sensin yapma biliyorsun sana ne kadar değer verdiğimi biraz stresliyim arada evde de olunca gerildim unutalim bunu hiç yaşanmamış gibi dedi ben de kesinlikle bir daha bana böyle şeyler soylemeyceksin söylersen tepkim daha fazla olur dedim tamam dedi söz verdi aslında biraz küs kalacaktim ama çok usteleyince uzatmadim umarım bir daha yasamayiz
Bu arada kk ne yazmadin demi dedi bende hayır dedim onun telinde de nickim sifrem kayitliydi uyuyunca hemen sildim olurda bakar yeni bir gerginlik yasamayalim
@ozser35 E eatmeat güzel sozleriniz için ayrıca teşekkür ederim sizlerde çok hoş hatunlarsiniz