Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takmadığına göre nasıl bişi olabilir ki acaba... çorba mı acaba? bence beni hiiiççç tahmin etmiyor sanki.. pas vermiyor bananasıl tencere senin ki pilav mı düdüklü mü çorba mı bak burdan iyi ipucu çıkar
huyu suyu değişmemiş çok şükür ama çok özlemiş tabii ki bende onu... evi bile özlemiş garaja geldiklerinde geldik demiş.. yanımda olsunlar bana bişi olmaz...Ana kuzusu o ne kadar babası ilgilense de senin yerin farklı Can'ım. içim bir fena oldu. Ben bir gün ayrı kaldım oğlumun huyu suyu değişti. Dayanamazdınız iyi olmuş geldikleri
Hayrına bana da bir emzirmeyi kesme planı yapsanaEmzirmeyi nasil kestigimi 3 ayri topikte par a parca anlatmisim
Corba tenceresi mi pek puturlu yemiyor demek ki hmm kosun kizlar S Sunset5 L Leydiminik @Pilavustukurutakmadığına göre nasıl bişi olabilir ki acaba... çorba mı acaba? bence beni hiiiççç tahmin etmiyor sanki.. pas vermiyor bana
huyu suyu değişmemiş çok şükür ama çok özlemiş tabii ki bende onu... evi bile özlemiş garaja geldiklerinde geldik demiş.. yanımda olsunlar bana bişi olmaz...
Aylık yok galiba Can'ım biz paket paket alıyoruz. bez sayısı da düşük olunca bayağı pahalıya geliyorKizlar 5+ kullananlar bezlerinizi nerden aliyosunuz? Aylik paket goremedim internette. 34 lu paketler halinde var. Napiyim bilemedim marketlere mi baksam
ben hiç böyle düşünmemiştim ki.. hani beni takmıyor ya çorbaya da bakmazsan taşar filan diye düşündüm..Corba tenceresi mi pek puturlu yemiyor demek ki hmm kosun kizlar S Sunset5 L Leydiminik @Pilavustukuru
canım deneme yapcam ufak ufak olmazsa erteliyecegim birazkök ameliyatı neden olunuyo canım
emin misin
ooo emzirmeden sonra tuvalet eğitimi
Yapmaya calisayim canim sen bana ozelden gunde kac kere emzirdigini yaz o isteyince mi emziriyosun sadece onuda yaz gece kac kere emiyor yaz bide sut icmeye basladimi sut icenler daha cabuk birakiyor sankiHayrına bana da bir emzirmeyi kesme planı yapsana
Kziniz kac aylik? Boyu nasil? Benim kizim daha 2 kelime yi yanyana getirip hic konusmadi. Acikinca nadir mama der. Susayinca sulahinin yanina gidip isaret eder. Onin disinda kziim yanima gel deyince geliyooo der. Bitti dustu bunlari soylemeye calisir. Kzim tam harfleri cikartamiyor. Mesela 1 e di diyor. Ac ve al derken cok zorlaniyor uzatarak soyluyor al a avvv diyor ac a accccc diyor harfleri cikartmaya calisirken zorlaniyorbenim kızım da aynı şekilde yeni 10 kilo oldu ve şuraya iştahsızlık deyince akla kim gelir desen heme hepimizde var ama çoğunlukla sen diye beni yazabilirler
ben vitamin ve iştah açıcılara kafam yatmadığı için yanaşmadım pek ama burada polivit olmasa da başka iştah açıcılar kullanıp memnun kalan arkadaşlarım oldu
marnys çoğunlukta diye aklımda kalmış
bir de diğer topiğe yazmışsın yanılmıyorsam yürüme konuşma fln ile ilgili benim kızımda 15 aya yakındı yürüdüğünde konuşma da ikili üçlü bazen peş peşe ikili cümleler kuruyor
doktorumuz söylediği iki yaşında ikili cümleler kurabiliyor olmasıydı ama tıpkı yürüme de olduğu gibi bunda da esneklik vardır kimisi 2 den önce kimi 2 buçuklar da netleştirir konuşmasını diye düşünüyorum
benimki sütü ağzına bile almazdı şimdi maşallah günde küçük 2 kutu götürüyor...Yapmaya calisayim canim sen bana ozelden gunde kac kere emzirdigini yaz o isteyince mi emziriyosun sadece onuda yaz gece kac kere emiyor yaz bide sut icmeye basladimi sut icenler daha cabuk birakiyor sanki
ben odasının tavanına kilitli kanca taktırdım. Salıncağı oraya kurdurdum. Salıncak çıkarılıp takılıyor. ig de görmüşsündür belki canım. öyle birşey yapabilirsin belkiBalkon dar benim canım olmuyor maalesef
doğru söylüyorsun canim ama onlari görünce üzüldü babası da parka goturcem ben seni kızım dedi balkonda uygun değil benim
Başka birinin kucağında uyutmayi deneyin gündüz derdi sizin kokunuz mu teniniz mi onu teyit edinsevgili anneler... ben de 4 çocuklu çalışan birr anneyim. kızım neredeyse 9 aylık. diş çıkartıyoruz. sağlık sorunumuz yemek derdimiz hiç yok. o açıdan çok şanslıyım ama tek derdim kızım gündüz uykularını kucağımda geçiriyor. emzirip uyuduktan sonra yatağa koyduğumda sanki bebeği 15. kattan aşağıbırakınca yaşanan korku gibi korkuyor ve dehşet içinde ağlıyor. gece yapmıyor böyle. gece de sık uyanıyor ama korkmuyor en azından. şu an bile bunları yazarken kızım kucağımda uyuyor. diğer üç çocuğum böyle değildi. gerçi onları emzirmedim. onlar üçüzdü. bunu emzirdiğim için mi böyle anlamadım. bir de bayramda memlekete gidecem. orda da böyle uyumaya devam ederse beni kınarlar eminim. ben ne yapabilirim sizce. tecrübelisiniz siz.. bana yardımcı olun lütfen...
Canim benim kizimda ayrani bile sut sandigindan icmezdi ama bu meme kesme baslayinca sutle yerini doldurdum balli iciyo ama olsunbenimki sütü ağzına bile almazdı şimdi maşallah günde küçük 2 kutu götürüyor...
ben gurbetteyim. tayinlele erzuruma geldik. aylıksız izindeyim. kimse yok yanımda. çocuklar okulda. eşim işte. ben kızımla baş başayım akşama kadar... gurbette akrabalardan uzak çocuk büyütmek ne zormuşBaşka birinin kucağında uyutmayi deneyin gündüz derdi sizin kokunuz mu teniniz mi onu teyit edin
Önde ki dört dişim çenemde kist üretiyormuş o da çene kemiğimi eritiyordu. Ya dört dişi çekip yerine diş takıcaz ya da diş etlerini açıp köklerini kesicez dediler. O zaman üniversitedeydim. çekilsin istemedim. Ameliyat oldum. Diş etlerim sağlıklı olmadığı için dikiş tutmadı. kanamam çok oldu. hastaneye yatırıp kan nakli filan yaptılar. Bir yıl ön dişlerimi hiç kullanamadım.Şimdi de sinirleri de olmadığı için ölü dişlerim. siyahlaşmaya başladı içeriden. çektirip implant yaptırıcam. Ama diş Eti ameliyatı çok kolaydı.ilk gün sadece ağrı kesici içtim o kadar.kök ameliyatı neden olunuyo canım
emin misin
ooo emzirmeden sonra tuvalet eğitimi
yada yatarak emzirebilirsiniz. yavaşça ağzından çekebilirsiniz..ben gurbetteyim. tayinlele erzuruma geldik. aylıksız izindeyim. kimse yok yanımda. çocuklar okulda. eşim işte. ben kızımla baş başayım akşama kadar... gurbette akrabalardan uzak çocuk büyütmek ne zormuş
Tamam canım en kısa süre mesajı atıcam. Tecrübenden faydalanmam lazım. zira pek tutarsız bir anneydim. şu hastalığı iyice bir atlatsınYapmaya calisayim canim sen bana ozelden gunde kac kere emzirdigini yaz o isteyince mi emziriyosun sadece onuda yaz gece kac kere emiyor yaz bide sut icmeye basladimi sut icenler daha cabuk birakiyor sanki
takmadığına göre nasıl bişi olabilir ki acaba... çorba mı acaba? bence beni hiiiççç tahmin etmiyor sanki.. pas vermiyor bana
huyu suyu değişmemiş çok şükür ama çok özlemiş tabii ki bende onu... evi bile özlemiş garaja geldiklerinde geldik demiş.. yanımda olsunlar bana bişi olmaz...
Corba tenceresi mi pek puturlu yemiyor demek ki hmm kosun kizlar S Sunset5 L Leydiminik @Pilavustukuru
haziranda 2 yaşında olacak boyu 2 yaş ortalamasında uzun ya da kısa değil yaniKziniz kac aylik? Boyu nasil? Benim kizim daha 2 kelime yi yanyana getirip hic konusmadi. Acikinca nadir mama der. Susayinca sulahinin yanina gidip isaret eder. Onin disinda kziim yanima gel deyince geliyooo der. Bitti dustu bunlari soylemeye calisir. Kzim tam harfleri cikartamiyor. Mesela 1 e di diyor. Ac ve al derken cok zorlaniyor uzatarak soyluyor al a avvv diyor ac a accccc diyor harfleri cikartmaya calisirken zorlaniyor
başkasının kınaması kısmına takılıp üzmeyin kendinizi ah şu etraf bi anlasa anneleri acaba üçüz bakmışlıkları var mı hiç ve üstüne bir de bebeksevgili anneler... ben de 4 çocuklu çalışan birr anneyim. kızım neredeyse 9 aylık. diş çıkartıyoruz. sağlık sorunumuz yemek derdimiz hiç yok. o açıdan çok şanslıyım ama tek derdim kızım gündüz uykularını kucağımda geçiriyor. emzirip uyuduktan sonra yatağa koyduğumda sanki bebeği 15. kattan aşağıbırakınca yaşanan korku gibi korkuyor ve dehşet içinde ağlıyor. gece yapmıyor böyle. gece de sık uyanıyor ama korkmuyor en azından. şu an bile bunları yazarken kızım kucağımda uyuyor. diğer üç çocuğum böyle değildi. gerçi onları emzirmedim. onlar üçüzdü. bunu emzirdiğim için mi böyle anlamadım. bir de bayramda memlekete gidecem. orda da böyle uyumaya devam ederse beni kınarlar eminim. ben ne yapabilirim sizce. tecrübelisiniz siz.. bana yardımcı olun lütfen...
çok geçmiş olsun canım ya zormuş ciddenÖnde ki dört dişim çenemde kist üretiyormuş o da çene kemiğimi eritiyordu. Ya dört dişi çekip yerine diş takıcaz ya da diş etlerini açıp köklerini kesicez dediler. O zaman üniversitedeydim. çekilsin istemedim. Ameliyat oldum. Diş etlerim sağlıklı olmadığı için dikiş tutmadı. kanamam çok oldu. hastaneye yatırıp kan nakli filan yaptılar. Bir yıl ön dişlerimi hiç kullanamadım.Şimdi de sinirleri de olmadığı için ölü dişlerim. siyahlaşmaya başladı içeriden. çektirip implant yaptırıcam. Ama diş Eti ameliyatı çok kolaydı.ilk gün sadece ağrı kesici içtim o kadar.