- 16 Mart 2016
- 244
- 356
- 35
ben niye hatirlamiyom o ipuclarini MIhtar degil tenceren ama
ay ben bu mesajı hangi kafayla yazdım acaba
Ben öyle bişi demedim ama aksini de demedim
bende çok net bi kaç tane ipucu verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben niye hatirlamiyom o ipuclarini MIhtar degil tenceren ama
Bence sensin :) seninde bir kızın var unutma bebekim
Vuramadim ya çok üzüldüm ama. O kadar heycanlandim. Parayı falan ödedik abimle ama hava sertlesti deyip iptal ettilerOda heyecansizsa kadin artik bugun heyecanin dibine vuruyodu
neyse canim hayirlisi olsun belki kapagin hediye olarak supriz yapar bi parasut atlayisi hediye ederVuramadim ya çok üzüldüm ama. O kadar heycanlandim. Parayı falan ödedik abimle ama hava sertlesti deyip iptal ettiler
o kapağımben niye hatirlamiyom o ipuclarini MIhtar degil tenceren ama
ay bende sadece yanlış harf olsa ii yanlış anlatıma hatta anlatamamaya ne yapicimbu forumda turkceyi nasil katlettigimi gorun ay ben utaniyom yanlis harflere tiklamaktan artik su mesaji yazarken bile kac defa duzelttim sayamadim
Eşimde Kayseri'ye gidelim bir gün orda atla çok istiyorsan dedi. Kapağıma duyurulurneyse canim hayirlisi olsun belki kapagin hediye olarak supriz yapar bi parasut atlayisi hediye eder
O zaman ben sana çıktımmmm
İpucumu soluyorum kizlarr tencerem benimle aynı şehirde oturmuyorYani bunlardan biri benim kapağım
Hadi ipucu kızlar hadiii
Earmeat aynen ya Bnde de en bsndn beri hc heyecan yok ya daha ilk günden kendini gösterdi kapağım saolsun fayika ;(D Delimavi 35N heyecan mı kaldı bende çözdüm gitti seni ayrıca hedef şaşırtma bana benim kapağım sensin
Sende benim kapağımsınİpucumu soluyorum kizlarr tencerem benimle aynı şehirde oturmuyor
Earmeat aynen ya Bnde de en bsndn beri hc heyecan yok ya daha ilk günden kendini gösterdi kapağım saolsun fayika ;(
Aynı şehirde oturmadigimiza göre mümkün OlablrSende benim kapağımsın
masaAllah benim canavar daha uyumadiarada uyanir bazen sik bazen seyrek. Emer su icer uyur geri. 5-6 gibide kalkar
benimki kesin dogru
@lutita kiz bebek demedi ama. Incik boncuk aldim dedi. Onuda annesine almis olabilirim dedi
%90 diyorum başka bişey demiyorum :)Aynı şehirde oturmadigimiza göre mümkün Olablr
Bepantenin nemlendiricisi var ondan kullanabilirsinya kizlar bisey sorucam.ben kizima tuvalet egitimi veriyorum.cok sik gidiyoruz tuvalete.ana kiz ellerimiz sabundan mahvoldu artik ellerim yaniyor hissediyorum.ben krem suruyorum ama kizima ne yapabilirim.kendi kullandigim kreme guvenmiyorum ama kizimin da ellerinin nemlenmesi lazim
cok tesekkur ederim yarin alayimBepantenin nemlendiricisi var ondan kullanabilirsin
Hahaha kesin o kapına dayanmasından belliİpucumu soluyorum kizlarr tencerem benimle aynı şehirde oturmuyor
Earmeat aynen ya Bnde de en bsndn beri hc heyecan yok ya daha ilk günden kendini gösterdi kapağım saolsun fayika ;(