- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Vermediğin ipuçlarından dolayı olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermediğin ipuçlarından dolayı olabilir mi
Bu ne demek oluyorBeğenmedim farzet
plaza kadını yerimsssBu ne demek oluyor
Bak plaza kadını kimliğimden beni şaşırtma
Senin atarını da gördükplaza kadını yerimsss
Senin atarını da gördük
ver verHadi son bir ipucu vereyim mi
bencededevreler yandi bende
bencesi cok sasirtmali olacak bu hediyelesme
Leydi senin ipuçların neydi
Geçmiş olsun canım neden olmuş ateşBen 3 kişi eledim biri de kendim kaldı 11 kişi. Esinn10 ve fayika açık açık söylediler zaten. Ha bir 1h1 var. Başka da kimse yok eleyebileceğim. Tek bir tahminim var aysenazim bence isimdeyimgucumdeyim in kapağı. Alışveriş kısmına gelince ne zaman ve neler alacağım hiç fikrim yok. Haftasonu mesaim var pazar günü elif adanın yıl sonu gösterisi var daha onun alışverişine bile çıkamadım. Anlaşılan son hafta sonu ne yapabilirsem yapıcam. Elif ada günlerdir hasta üç gündür de çok ateşliydi izin alamadım ve sıfır uykuyla işe gittim hep. Fırsat bulursam ilk yapacağım iş uyumak olacak sanırım.
Geçmiş olsun canım iyidir şimdi umarımBen 3 kişi eledim biri de kendim kaldı 11 kişi. Esinn10 ve fayika açık açık söylediler zaten. Ha bir 1h1 var. Başka da kimse yok eleyebileceğim. Tek bir tahminim var aysenazim bence isimdeyimgucumdeyim in kapağı. Alışveriş kısmına gelince ne zaman ve neler alacağım hiç fikrim yok. Haftasonu mesaim var pazar günü elif adanın yıl sonu gösterisi var daha onun alışverişine bile çıkamadım. Anlaşılan son hafta sonu ne yapabilirsem yapıcam. Elif ada günlerdir hasta üç gündür de çok ateşliydi izin alamadım ve sıfır uykuyla işe gittim hep. Fırsat bulursam ilk yapacağım iş uyumak olacak sanırım.
doktor soğuk algınlığı dedi. Kreşe başladığından bu yana hep hasta toparlanamadı bir türlü. Ama keyfi yerinde mutlu halsiz değil allahtan buna da şükür diyorum.Geçmiş olsun canım neden olmuş ateş
Sağol canım şükür toparladı kendini.Geçmiş olsun canım iyidir şimdi umarım
Bende bugün bakacaktım oysa gidemedim benimki de yine son haftasonuna kalır İş ki fikrim olsun ne alacağımı bileyim emin olayım
Geçmiş olsun canım.Ben 3 kişi eledim biri de kendim kaldı 11 kişi. Esinn10 ve fayika açık açık söylediler zaten. Ha bir 1h1 var. Başka da kimse yok eleyebileceğim. Tek bir tahminim var aysenazim bence isimdeyimgucumdeyim in kapağı. Alışveriş kısmına gelince ne zaman ve neler alacağım hiç fikrim yok. Haftasonu mesaim var pazar günü elif adanın yıl sonu gösterisi var daha onun alışverişine bile çıkamadım. Anlaşılan son hafta sonu ne yapabilirsem yapıcam. Elif ada günlerdir hasta üç gündür de çok ateşliydi izin alamadım ve sıfır uykuyla işe gittim hep. Fırsat bulursam ilk yapacağım iş uyumak olacak sanırım.
Sağol canım dediğin gibi bu süreci yaşayacağız illa ki. Gökçeye güldüm baya keşke video çekip paylaşsaydın bizimle.Geçmiş olsun canım.
İlla ki okula başlayacak bu hastalık dönemimi bi gün yaşayacaktı. İkinci sene böyle olmaz bağışıklık kazanacak. Yazda geliyo daha rahat edersiniz inşallah
Tlfn hafızası sağolsun boşaltmaya üşendiğimden yer kalmadı ama babasına bir sürü ses kaydı attık atarlandı o şekikde :)Sağol canım dediğin gibi bu süreci yaşayacağız illa ki. Gökçeye güldüm baya keşke video çekip paylaşsaydın bizimle.