- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Tek renk saçlı bı sen mı varsın koca topaktaartık eminim yaa zaten içim bir ısınıyordu lutita ne güzel karşılıklı alcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek renk saçlı bı sen mı varsın koca topaktaartık eminim yaa zaten içim bir ısınıyordu lutita ne güzel karşılıklı alcaz
HiçTek renk saçlı bı sen mı varsın koca topakta
Olmaz canım kimse birbirine çıkmadı tabiki. Dolayısıyla lutita benimartık eminim yaa zaten içim bir ısınıyordu lutita ne güzel karşılıklı alcaz
İnşallah canım ya ağlamamak için zor tutuyorum kendimiOglumda bildiğim birşey olmadı abisiyle biraz cekismeliydiler ama Ecede şöyle gelişti biz eylülde taşındık tasindigimiz günden itibaren ağlama krizleri başladı hiç sebepsiz krizlere giriyordu ve uzun süre bitmiyordu gün boyu tekrar ediyordu ve gece aynı şekilde uyanip dakikalarca ağlıyordu çığlık çığlığa ben önce dişe bağladım ama diş hiç o kadar yapmamıştı Eceyi sonra kekeleme başladı abilerine sakın belli etmeyin onun söylediklerini duzeltmeyin taklidini yapmayın dedim 15-20 gün bariz şekilde devam etti sonra kendiliğinden normale döndü canim
benim iki renki aslında malum beyazlarımTek renk saçlı bı sen mı varsın koca topakta
yanlış sulardasın diyorumOlmaz canım kimse birbirine çıkmadı tabiki. Dolayısıyla lutita benim
canım benimmm zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış lütfen üzüntü ve panikle kuzucuğa daha çok hissetirebilirsin keşke biraz kalabalık çocuklu ortamlara fln girseniz oyunla fln unutunca düzelir sankiİnşallah canım ya ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Kendini üzme canım geçicidir ve geçer biraz açık havaya çıkın birlikte ikinize de iyi gelir.İnşallah canım ya ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Canım zor bir durum ama ben atlatacaginizi düşünüyorum kötü düşünceleri at kafandan bol bol oğlunla vakit geçir birlikte hoplayin ziplayin eglenin eminim bir süre sonra normale dönecektir sen iyi ol ki oglunda iyi olsunİnşallah canım ya ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Oğlun uyuduğunda yada kreşteyken ağla ve rahatla canım. Sonra kendine bir kahve yap sakin bir şekilde otur ve güzel şeyler düşün. Belki yeri değil ama benim kızım neler yaşamış o küçük bedeniyle. Allaha çok şükür ki çok büyük bir travma izi kalmadan atlamaya çalışıyoruz. Yaşadıklarına rağmen bıdır bıdır konuşuyor. Yani demem o ki dünyaları şuan her kötü şeyi unutmaya ve bazı şeylere alışmaya bizlerden daha becerikliler. Yeni bir yere gittiniz ailelerden uzakta. Kreşe başladınız bunlar hep yeni şeyler onun ve senin için. Belki bunların dışa yansımasıdır kekemelik. Ama eminim zaman ve sabırla herşey yoluna girecektir. Yeterki bu süreci atlatmada umudunu ve sabrını kaybetme canım arkadaşım.İnşallah canım ya ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
canım benimmm zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış lütfen üzüntü ve panikle kuzucuğa daha çok hissetirebilirsin keşke biraz kalabalık çocuklu ortamlara fln girseniz oyunla fln unutunca düzelir sanki
Kendini üzme canım geçicidir ve geçer biraz açık havaya çıkın birlikte ikinize de iyi gelir.
Canım zor bir durum ama ben atlatacaginizi düşünüyorum kötü düşünceleri at kafandan bol bol oğlunla vakit geçir birlikte hoplayin ziplayin eglenin eminim bir süre sonra normale dönecektir sen iyi ol ki oglunda iyi olsun
Oğlun uyuduğunda yada kreşteyken ağla ve rahatla canım. Sonra kendine bir kahve yap sakin bir şekilde otur ve güzel şeyler düşün. Belki yeri değil ama benim kızım neler yaşamış o küçük bedeniyle. Allaha çok şükür ki çok büyük bir travma izi kalmadan atlamaya çalışıyoruz. Yaşadıklarına rağmen bıdır bıdır konuşuyor. Yani demem o ki dünyaları şuan her kötü şeyi unutmaya ve bazı şeylere alışmaya bizlerden daha becerikliler. Yeni bir yere gittiniz ailelerden uzakta. Kreşe başladınız bunlar hep yeni şeyler onun ve senin için. Belki bunların dışa yansımasıdır kekemelik. Ama eminim zaman ve sabırla herşey yoluna girecektir. Yeterki bu süreci atlatmada umudunu ve sabrını kaybetme canım arkadaşım.
Ayy paylasilamiyorummmOlmaz canım kimse birbirine çıkmadı tabiki. Dolayısıyla lutita benim
hayir olamaz beni kandiramazsinnnartık eminim yaa zaten içim bir ısınıyordu lutita ne güzel karşılıklı alcaz
sen beni kandırabiliyorsun da ben seni niye kandıramıyormuşumhayir olamaz beni kandiramazsinnn
Ben de göremedimHani nerde bu ipin ucu
Kime kime
LutitaaaaKime kime
OlmazLutitaaaa