Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sazan avına mı çıkmıştın yoksaBen kapişimi bulmadan tencerem beni bulamasın diye
yaa versene azıcık ortalık şenlensin nolur nolur
çünkü o benim kapağım
bi de bizim topağımız falan kalmadı zira bizim diyetler yalan oldu kekler börekler
sen cocuklar askere gidene kadar lohusayim dicenO uyuyamamak kismi kotu oluyoama ben hala lohusa sayilirim o yuzden ac yatmiyorum
nereye alcaz topak falan kalmadı kiSazan avına mı çıkmıştın yoksa
Çok güzel tariflerim var o zaman
Yine mi almazsınız
Tesekkurler canimdarisi basinaE ekskkalmym En tatlı lohusasin sen
stanki var şimdi de en taze
eksik olmasın topagimizda logusalarr
sen cocuklar askere gidene kadar lohusayim dicen
Sağol canım yeni gördüm mesajını dün bakamadim burayaOyy kuzuma kıyamam.okurken üzüldüm çok canım ya.Şimdi bi çok hastalığın kolay yolları var.Allah acil şifa versin
ben görmedimBenim tenceremi gören var mı
buldayım buldayım işte buldayımKapagim şimdi burada mı acaba yoksa uzaklardami
Buradaymis uzaklarda değilmiş canım kapagimben görmedim
buldayım buldayım işte buldayım
Tenceren kim söyle anons yapayım adınıBenim tenceremi gören var mı
yine mi elin boş geldin yoksa
Sana o zaman E ekskkalmym çıktıfayika çalışan ve yoğun ivit,her tarafa yetişen kısma gelince genel anlam diyelim...
Ev hanımlarından bazılarıda sıcak bakabilir.bazen çok yoğun günleri olabiler.
Gönder adresiBana da bir huni alır mısınız aranızda toplaşıp, zira çok ihtiyacım var ((((
ay artık hunilerimizi atacağımız günler gelsin yaaaBana da bir huni alır mısınız aranızda toplaşıp, zira çok ihtiyacım var ((((
Ahhh ahhh bir soyleyebilsemTenceren kim söyle anons yapayım adını
Hoşgeldin canimmm
Ben miyim yoksafayika çalışan ve yoğun ivit,her tarafa yetişen kısma gelince genel anlam diyelim...
Ev hanımlarından bazılarıda sıcak bakabilir.bazen çok yoğun günleri olabiler.
Hoşgeldin canimmm
Ne oldu canım yoksa sizde de 3 yaş sendromu basladiBana da bir huni alır mısınız aranızda toplaşıp, zira çok ihtiyacım var ((((