Bende senin anlamadığını düşünüp tekrar yazmıştımtopağımızın olmazsa olmazı diyet
E yazmamak için özellikle öyle belirttim zaten bende anlamadığını düşündüğüm için ikinci mesajla açıklama yaptım yazacak olsam ilk mesajda yazardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin anlamadığını düşünüp tekrar yazmıştımtopağımızın olmazsa olmazı diyet
E yazmamak için özellikle öyle belirttim zaten bende anlamadığını düşündüğüm için ikinci mesajla açıklama yaptım yazacak olsam ilk mesajda yazardım
AnladımBende senin anlamadığını düşünüp tekrar yazmıştım
gel gel bizim diyetler efsaneVe bu gidişle bana da diyet yaptıracaksınız. Bi ben kaldım diyet yapmayan
Işler güçler canım ne yapayımTencerem napiyor acabaaa
gel gel bizim diyetler efsane
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Diyete ihtiyaci yok demistimKapıyı açın geliyoruuuuummmmm
Ne demek ki şimdi buDiyete ihtiyaci yok demistim
Diyete ihtiyaci olmayanlarda diyette buarada canm
Seninde yok tabisi
Bizimki kendi bıraktı Arada da kendi isterse uyurKızlar öğlen uykusunu bıraktınız mı? Ben öğlenleri yatırmadığım halde akşamları direniyor
Yapışırsam kurtulamazsın demek istedim
bizimki aylardır uyumuyo 6 ay olmuştur heraldeKızlar öğlen uykusunu bıraktınız mı? Ben öğlenleri yatırmadığım halde akşamları direniyor
sen benim göbeği unuttun heralde
Unutmak mumkunmuu gobeklii seniii o neydi ya
bizimki aylardır uyumuyo 6 ay olmuştur heralde
6 da kalktı bunun şuan yatakta masalını okuduk dua ettik. Ninni söylüyorum dilim damağım kurudu konuşmaktan
sen benim göbeği unuttun heralde