- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Oww beni simartiyorsun beybisi
Beni takip etme ben de kayboldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oww beni simartiyorsun beybisi
Dört sene boşa okumuş olamayalım araada işe yarasınTepkimelerin kralicesiyim diyorsun yani he
Benden de hediye aldın o da sayılır mıBende bi ipuçu vereyimmm. daha önce hediye aldıklarım tencerem değil
Yok o sayılmaz :)Benden de hediye aldın o da sayılır mı
CanımYok o sayılmaz :)
bence bu yeterli bir ipucu değilBende bi ipuçu vereyimmm. daha önce hediye aldıklarım tencerem değil
Bak şimdi çok ucu açık oldu bu ipucun canım. Çekilişte almadın ama başka zaman aldın bana ben dahilmiyim değilmiyim yap bi güzellik bana. Hani başka bir ipucuyla da söyleyebilirsin bunu.Bende bi ipuçu vereyimmm. daha önce hediye aldıklarım tencerem değil
Bence seni ve lutita saydıBak şimdi çok ucu açık oldu bu ipucun canım. Çekilişte almadın ama başka zaman aldın bana ben dahilmiyim değilmiyim yap bi güzellik bana. Hani başka bir ipucuyla da söyleyebilirsin bunu.
Çok güzel bir ipucu seni eledibence bu yeterli bir ipucu değil
ben sadece kendimi düşünmüyorumÇok güzel bir ipucu seni eledi
siz direk beni cikarin burdanİpucun doğru değil onu çıkarıyoruz burdan
Çarpılmayalım
Peki ozman gecmisi herkes unutsun zaten ben yazilan her ipucuyu okuduktan 5 sn sonra unutuyorumlutita bence artık gerçekleri gizleyemezsin diskalifiye olmaman için lütfen geçmişe bı çizik at ve dogrulari yaz
bence o kdr kolay eleme kandırıkçı o
Tencerem napiyor acabaaa