- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Peki bu son başka yok benim tencerem.az önce yayınladığım listede var yani en az 1 kez çekilişe katılan biriemeğine sağlık canım ama ben ipucu bekliyordum elin değmişken bi tane de ipucu yazıversen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bu son başka yok benim tencerem.az önce yayınladığım listede var yani en az 1 kez çekilişe katılan biriemeğine sağlık canım ama ben ipucu bekliyordum elin değmişken bi tane de ipucu yazıversen
böylece sadece bir kişi elenmiş oldu o da benim işime yaramadıPeki bu son başka yok benim tencerem.az önce yayınladığım listede var yani en az 1 kez çekilişe katılan biri
Onu da daha önce eletmistim Ankara'da görüştüğüm biri değil diyerekböylece sadece bir kişi elenmiş oldu o da benim işime yaramadı
orayı kaçırmışım demek zaten kimden kim elendi kim hangi ip uçlarını verdi ben kendim bile kimleri eledim bilmiyorumOnu da daha önce eletmistim Ankara'da görüştüğüm biri değil diyerek
Liste yap tatlımorayı kaçırmışım demek zaten kimden kim elendi kim hangi ip uçlarını verdi ben kendim bile kimleri eledim bilmiyorum
Gerçek verdim ama babasına benzeme konusu biraz subjektif bakış açısı belki benzemiyordur
Mutlu olmaz mıyım hiç canımkapağım ona çıktığım için mutlu mudur acaba
bundan sonra yapim bariListe yap tatlım
bensem sakın mutlu olma senGerçek verdim ama babasına benzeme konusu biraz objektif bakış açısı belki benzemiyordur
Mutlu olmaz mıyım hiç canım
Subjektif yazacaktım yanlış oldu düzelttimbensem sakın mutlu olma sen
Sen fena çuvalladin leydiye karsi bı his var içimde ama inşallah yaniliyorumdurSubjektif yazacaktım yanlış oldu düzelttim
Inşallah aynenSen fena çuvalladin leydiye karsi bı his var içimde ama inşallah yaniliyorumdur
üstelik kapağıma yoğunlaşmama da engel oluyorsunInşallah aynen
burdayımKapiş nerdesin
Senden elektrik alamıyorumburdayım
demekki doğru yoldayımSenden elektrik alamıyorum
Belki de benimdir o kapaküstelik kapağıma yoğunlaşmama da engel oluyorsun
BuradayimKapiş nerdesin
tc kimlik numaranı verir misin senin için bir göz randevusu alacağım daBelki de benimdir o kapak
Buradayim
Leydiye mavi boncuk, bana mavi boncuk olmaz ikimizden birini seçBelki de benimdir o kapak
Buradayim
Mayıs sonunu bekleyelim randevu içintc kimlik numaranı verir misin senin için bir göz randevusu alacağım da
işte mavi boncukLeydiye mavi boncuk, bana mavi boncuk olmaz ikimizden birini seç