- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
eledim senideYazıyorum benim tenceremin kuzusu kıvırcık kuzu değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eledim senideYazıyorum benim tenceremin kuzusu kıvırcık kuzu değil
ben hiç saçlarına dikkat etmedim desem gidip igden bakıyorum yanlışlıkla beğenirim belkiPeki kimin tenceresinin kuzusu kivircik
Ben elemedim kendimi gözüm üzerinde takipteyimben hiç saçlarına dikkat etmedim desem gidip igden bakıyorum yanlışlıkla beğenirim belki
burdan igsi olmayanlar elesinler kendilerini bakın yine bir ipucu
karşılıklı çıkmamış kimseBen elemedim kendimi gözüm üzerinde takipteyim
sana bir erkek bebek cikti sanirmben hiç saçlarına dikkat etmedim desem gidip igden bakıyorum yanlışlıkla beğenirim belki
burdan igsi olmayanlar elesinler kendilerini bakın yine bir ipucu
Teşekkür ederim canım. Henüz fayika ve seni eleyebildim. Daha 12 kişi var listede yolum uzun benimÇoğunluk kıvırcık olsaydı yazmazdim zaten çok kişi elenirdi
Sana cikmadim eminim ozman ben gonderdm bilgilermibu arada bilgilen tamamlanmadi heralde eksikler tamamlansinda adresler gelsin artikin
karşılıklı çıkmamış kimse
Benimde yolum uzun pek eleyemedim kimseyiTeşekkür ederim canım. Henüz fayika ve seni eleyebildim. Daha 12 kişi var listede yolum uzun benim
Adaşım tabi ki benBende ipuçlarınıza bakıyorum hiç tahmin edemiyorum. Bizim kapak olsa olsa Blackkcat diyorum niyeyse. Geçen seferde L Leydiminik dedim değilmiş.
Sen ulasacaksin kapağına bu gidişleSana cikmadim eminim ozman ben gonderdm bilgilermi