Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben göndermedim hala.ozaman benbu arada bilgilen tamamlanmadi heralde eksikler tamamlansinda adresler gelsin artikin
sen fittesin onlar elendiBen göndermedim hala.ozaman ben
Yooooooo öle değil bence.sen ipucunu böyle vermiş oldun demekki
Bende bi güvensizlik oluştu bilmem niye.sürpriz olsun diye düşenebilirsinsen fittesin onlar elendi
hmmm anladim
belki o sefer bu seferdirBende ipuçlarınıza bakıyorum hiç tahmin edemiyorum. Bizim kapak olsa olsa Blackkcat diyorum niyeyse. Geçen seferde L Leydiminik dedim değilmiş.
bunca ipucundan sonra onu da söylersem adını yazayım daha iyisana bir erkek bebek cikti sanirm
yooo basta oyle konusulduYooooooo öle değil bence.sen ipucunu böyle vermiş oldun demekki
ben hep gercek ipin ucunu verdim almak istemeyen almazBende bi güvensizlik oluştu bilmem niye.sürpriz olsun diye düşenebilirsin
Şimdilik öyle olsun ortalık karışacakyooo basta oyle konusuldu
ben hep gercek ipin ucunu verdim almak istemeyen almaz
ip ucu verdinde gerçeği kaldıBen hiç gerçek ip ucu vermiyorum
Evet canım beni eleyebilirsin eski tencerelerim değil çünküTeşekkür ederim canım. Henüz fayika ve seni eleyebildim. Daha 12 kişi var listede yolum uzun benim
emeğine sağlık canım ama ben ipucu bekliyordum elin değmişken bi tane de ipucu yazıversenDaha önce kim kime çıkmış listeyi açıklıyorum
1. Çekiliş
Sunset5 ekskkalmym
Ekskkalmym esinn10
Lutita akaibu
Akaibu fayika
Fayika sunset5
Mihtar isimdeyimgucumdeyim
İsimdeyimgucumdeyim lutita
Leydiminik mihtar
Yarenhelin leydiminik
Esinn10 yarenhelin
2. Çekiliş