Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eriyip gittim göbeğim yine gitmedi hain göbek pis göbek45 mi
58 kiloyum şuan.
Arada ki 13 lük farkta göbekten oluşuyo sanki
eskin gönderdiklerinden yine çıkan oldu mu kimseye
Ciddi misin kız hangi ara aldın o kadar kiloyu, bana yaklaşmışsın45 mi
58 kiloyum şuan.
Arada ki 13 lük farkta göbekten oluşuyo sanki
Bunu bana yapmaben eriyip gittim göbeğim yine gitmedi hain göbek pis göbek
çkk pis takıyorum bu aralar atarım bi ara benim göbüşü 6 aylık hamile gibiyimben eriyip gittim göbeğim yine gitmedi hain göbek pis göbek
ben de çok anlamadım. 50 falan olmuştum. O ara iyiyim derken ipin ucu kaçtı. Emzirmeyi bırakınca tekrar kola içmeye falan başladım. 55 te sabittim bi ara derken hafta sonu 58 i gördümCiddi misin kız hangi ara aldın o kadar kiloyu, bana yaklaşmışsın
yaaa ceylan yaKızlar ben göbeği hep içime çektim şimdi bırakamıyorum öylece kaldı, sıkılaştı sanırım
ama bak şimdi ya sırf seninle ilgili ihtimaller ortadan kalksın diye herşeyi yazdım bi tencerem şu demediğim kaldı yiterrrrBunu bana yapma
Kızlar ben göbeği hep içime çektim şimdi bırakamıyorum öylece kaldı, sıkılaştı sanırım
Bence biz çok takıyoruz bu göbeklere. Geçen gün işyerimde doğumdan numara çağırdım karşıdan bir bayan geliyordu elinde doğum raporuyla ama üstünde giydiği tişört hamile tişörtü ve üzerinde az kaldı geliyorum yazıyordu hemen senaryo ürettim dedim herhalde bir önceki bebeği nüfusa yazdırmakta geç kalmış üstüne hemen hamile kalmış diye düşündüm. Yanılmışım iki ay önce doğum yapmış ve bildiginiz 9 aylık hamile görüntüsü var. Tanıyanlar daha doğurmadı mı diye soruyorlarmış yada dışarda görenler allah kurtarsın diyormuş. Kadın da çareyi hamile tişörtlerinde bulmuş soranlara doğuma az kaldı diyormuş.çkk pis takıyorum bu aralar atarım bi ara benim göbüşü 6 aylık hamile gibiyim
ben de çok anlamadım. 50 falan olmuştum. O ara iyiyim derken ipin ucu kaçtı. Emzirmeyi bırakınca tekrar kola içmeye falan başladım. 55 te sabittim bi ara derken hafta sonu 58 i gördüm
Gökçe yemeye başlayınca düzgün yemekler hazırlamaya başladım düzenli yiyince de kilo aldım sanırım.
yaaa ceylan ya
ay o daha kötü bi durum bir an önce verir inşallahBence biz çok takıyoruz bu göbeklere. Geçen gün işyerimde doğumdan numara çağırdım karşıdan bir bayan geliyordu elinde doğum raporuyla ama üstünde giydiği tişört hamile tişörtü ve üzerinde az kaldı geliyorum yazıyordu hemen senaryo ürettim dedim herhalde bir önceki bebeği nüfusa yazdırmakta geç kalmış üstüne hemen hamile kalmış diye düşündüm. Yanılmışım iki ay önce doğum yapmış ve bildiginiz 9 aylık hamile görüntüsü var. Tanıyanlar daha doğurmadı mı diye soruyorlarmış yada dışarda görenler allah kurtarsın diyormuş. Kadın da çareyi hamile tişörtlerinde bulmuş soranlara doğuma az kaldı diyormuş.
bende bir ay öyle gezdim soranlara bi tane çarpsım geliyoduBence biz çok takıyoruz bu göbeklere. Geçen gün işyerimde doğumdan numara çağırdım karşıdan bir bayan geliyordu elinde doğum raporuyla ama üstünde giydiği tişört hamile tişörtü ve üzerinde az kaldı geliyorum yazıyordu hemen senaryo ürettim dedim herhalde bir önceki bebeği nüfusa yazdırmakta geç kalmış üstüne hemen hamile kalmış diye düşündüm. Yanılmışım iki ay önce doğum yapmış ve bildiginiz 9 aylık hamile görüntüsü var. Tanıyanlar daha doğurmadı mı diye soruyorlarmış yada dışarda görenler allah kurtarsın diyormuş. Kadın da çareyi hamile tişörtlerinde bulmuş soranlara doğuma az kaldı diyormuş.
o zmn şuraya göbeğiyle mutlu bir kadın kondurayım benBı göbek gider yerine bı bebek gelir bı bebek gider yerine bı göbek gelir
Çenem ağrıdı ya hu
Ne demek istemişki??Çenem ağrıdı ya hu
Şükürler olsun seni buralarda görebildikstanki ay hadi gözün aydın. Sağlıkla büyüt inş :)
sen bana hep inanNe demek istemişki??
Temizlik+Raks=zayıflamak mı
Eğer öyleyse inanmam