- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
ona duzenli beslenmeyi ogretiyoz kiz aburcuburla yasiyoAkaibunun ne işi var orada 45 kiloyla
düşük bir ihtimal ama imkansiz degil :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ona duzenli beslenmeyi ogretiyoz kiz aburcuburla yasiyoAkaibunun ne işi var orada 45 kiloyla
yaklaş yaklaşAaaa bir kişiyi daha eledim kapagim yavaştan yaklaşıyorum sana
geçmiş olsun canım..gerçekten havalardan ötürü bencede bizimkide deli alerjiler yaşıyor bir an önce yaz gelsin şu geçiş havasından kurtulalım artıkKızlar alemsiniz :)
Herkese günaydın buarada.
Saate bakmadım bana göre 5 eşime göre 4.5 da uyandı gökçe :))) öksürmekten uyuyamadı ki sıpa. Bi ara kusacak sandım ama kusmadı. Aslında kussa iyiydi balgam atardı. 1 ayda ne kadar çok hastalandı yahu
ona duzenli beslenmeyi ogretiyoz kiz aburcuburla yasiyo
Yok duymuştur sesimi ben değilim onun tenceresi.
Zaten olmadı bu ipucunu unutun dediYok duymuştur sesimi ben değilim onun tenceresi.
Verdiğim iki ipucu seni hemen bir tahmine ulaştırmış bakıyorum. Ben de sayısalcıyım olasılık benden sorulur.14 te 1 ihtimal azımsanmaz. Ama sen bu tahmini şimdi yaptın çünkü bana zarf atıp emin olmak istedin birbirine çıkan var mı diye. Bende yardımcı olayım bir ipucuyla benim tencerem burda aktif biri değil
ben zarf atmayı severim kapaklara giden her yol mübahtırVerdiğim iki ipucu seni hemen bir tahmine ulaştırmış bakıyorum. Ben de sayısalcıyım olasılık benden sorulur.14 te 1 ihtimal azımsanmaz. Ama sen bu tahmini şimdi yaptın çünkü bana zarf atıp emin olmak istedin birbirine çıkan var mı diye. Bende yardımcı olayım bir ipucuyla benim tencerem burda aktif biri değil
Sende elendin o zamaaaaannnnVerdiğim iki ipucu seni hemen bir tahmine ulaştırmış bakıyorum. Ben de sayısalcıyım olasılık benden sorulur.14 te 1 ihtimal azımsanmaz. Ama sen bu tahmini şimdi yaptın çünkü bana zarf atıp emin olmak istedin birbirine çıkan var mı diye. Bende yardımcı olayım bir ipucuyla benim tencerem burda aktif biri değil
senin hislerin bi banamıydı he bi bana mı şu ana kadar çoktan bulman ve ona yapışman lazımdıSende elendin o zamaaaaannnn
Eledim kendimiVerdiğim iki ipucu seni hemen bir tahmine ulaştırmış bakıyorum. Ben de sayısalcıyım olasılık benden sorulur.14 te 1 ihtimal azımsanmaz. Ama sen bu tahmini şimdi yaptın çünkü bana zarf atıp emin olmak istedin birbirine çıkan var mı diye. Bende yardımcı olayım bir ipucuyla benim tencerem burda aktif biri değil
güneşli günler göreceğiz o vakitÇok adrenalin yüklü bir ipucum var ama onu sona saklıyorum
Buldum sayılır, yapışmama az kaldısenin hislerin bi banamıydı he bi bana mı şu ana kadar çoktan bulman ve ona yapışman lazımdı
ay hadi bekliyorummmBuldum sayılır, yapışmama az kaldı
bence bu işi bi eşit ağırlıkçı çözer
ben kargoya kadar bekleyemem
ama iki kişi için acayip derin duygular besliyorum
bak yapma bana bunu yapma