Neyse kendimi eleyebilcegim bir ipucu by by MIhtaro zaman bomba bi ipucu geliyo
gormedigim biri der kenara cekilirim
Ay bu biziz galibaaaaAl benden de o kadar ama benim tencere bence babasına benziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse kendimi eleyebilcegim bir ipucu by by MIhtaro zaman bomba bi ipucu geliyo
gormedigim biri der kenara cekilirim
Ay bu biziz galibaaaaAl benden de o kadar ama benim tencere bence babasına benziyor
Benimde sanki kendimize alışveriş yapıyor gibi olacağız diyorum ve susuyorum; ) başka da ipucu yok.Benim deneyimim aynı der susarim
O benim :)Benim tencerem şuan uyuyo bence
Gökçe de geçen haftalarda öyleydi ama sanırım ballı sütten oluyormuş. Akşam içtiği süte bal katmayı bıraktık düzeldi.Ay yeni Dogan anasi gibiyim ya geceleri hala kac kez kalkiyo yeminle kesintisiz bi uyku nasip olmicak heralde bana
kesin ben sana cktim herkes biliyo benim hersrymi kapi noma kadarGormedigim AMA herkes in bi sekilde cok iyi bildigi bir tencere ve anasi benim ki
Ne malum belki oğluda vardırBlackkcat in tenceresi kızmış
O sizin şekerliliğinizAyy benim ki çok şeker :)
Yani benBende benzer bi ipucu veriyim de 3 kisiye faydam dokunsun benim de gormedigim biri
Tabi sensin buldunO benim :)
kesin benBende farkli bi deneyim yasiycam.
sana çıktıysam fena gelirim kafa göz flnGel canim bekliyorum bende sana doğru geliyorum
Yaaa sana yine biz çıktık demekAyy benim ki çok şeker :)
sen fena ifşa oldun tabisi lutitaGormedigim AMA herkes in bi sekilde cok iyi bildigi bir tencere ve anasi benim ki
Enammmm ya ben ya A AkaibuBenimde sanki kendimize alışveriş yapıyor gibi olacağız diyorum ve susuyorum; ) başka da ipucu yok.
Elden de vercem demişti hafi gözünaydın yuvarlanmana bile gerek kalmadan kapağını buldunkesin ben sana cktim herkes biliyo benim hersrymi kapi noma kadar
Biz ama farklı deneyim derken kız enemm sende mi elden vercenVee bana cikanin gozleri kahverengi
GünaydınBu arada günaydın güzel hatunlar
O saatte bi ben uyurum topağın tavuğu olarakNe malum belki oğluda vardır
O sizin şekerliliğiniz
Yani ben
Tabi sensin buldun
kesin ben
bizBenimde sanki kendimize alışveriş yapıyor gibi olacağız diyorum ve susuyorum; ) başka da ipucu yok.