- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
Yakalandımbiz
Bi saatlik yol edende veririm didiydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakalandımbiz
Aksarayda değil miydin ya huAma konya 3.5 saat bir saat değil ki
O zaman buldun kapağını canım tebriklerO
O saatte bi ben uyurum topağın tavuğu olarak
Aksasaray niğdr 2 saat :) eskiden Aksaray niğdeye bağlıymış :) ha bir saat ha 3.5 saat sen iste geleriz biz adaşımızı görmeyeAllahım sana geliyorum.
Niğdeyle aksarayı karıştırmışım.
Çocukken de hep ikisinin aynı il olduğunu sanırdım izmitle kocaeli gibi
Çalışan bir anne. Tavuk gibi uyuyor ve yoğun çalışıyor tüm bunlar benim ama heryere yetişemiyorum. Kafam karıştıTenceremin anası çok yoğun çalışıyor kıyamam ben ona,ama her tarafada yetişiyor
İpucunun alası
Çalışan bir anne. Tavuk gibi uyuyor ve yoğun çalışıyor tüm bunlar benim ama heryere yetişemiyorum. Kafam karıştı
gel gel tani ki beklerim her zaman gökçelerin arasında dilek tutarız :))Aksasaray niğdr 2 saat :) eskiden Aksaray niğdeye bağlıymış :) ha bir saat ha 3.5 saat sen iste geleriz biz adaşımızı görmeye
Acaba, imkan dahilinde
bir saatlik yol dememiştir kibiz
yaaa işte şimdi bizizL Leydiminik hadi sana bi kıyak yapayım aynı anası
İşte bir ifşa daha @isimdeyimgucumdeyimTenceremin anası çok yoğun çalışıyor kıyamam ben ona,ama her tarafada yetişiyor
İpucunun alası
Bende liste Yok canım ama kafama takılan bi ipucu varsa instagramdan bakıyorum malum orada hediyeli paylaştık hepKızlar farklı deneyim yaşayacağım diyenler bir önceki çekilişe göre mi konuşuyor yoksa kendi çocukları üzerinden mi söylüyor anlayamadım. Çekilişe göreyse biri sevabına kim kime çıkmıştı bir hatırlatsa. Kızlar çok yoğun çalışıyorum şuan bile mesaideyim çekilişle ilgili konuşmalarınıza çok katılamayabilirim beni mazur görün. Önümüzdeki hafta izinliyim biraz aktif olurum inşallah.
Tencerem ile ilgili şunu söyleyebilirim kimse tahmin edemez deyip susuyorum. Başka hiçbir ipucu veremeyeceğim.
Ay ben bilemedim katılmanı çok isterim ama Nasıl yapcaz kiYaaa bişi dicemm beni de alır misiniz çekilişe nolur nolurrr geç kaldın demeyin nolur lutfennn
Neden merak ediyonKzlar bisey sorcam esli cikan oldumu oyle olabiliyomu mesela sen bana ben sna gbi :)