Sen yangın diyince aklıma geldi. Yurttayız akşam vakti kızlarla otturjyoruz hepimiz kendi halimizde. Dışarıda bağırış kaçışmalar falan var. Bizde kavga sandık çıkmadık. biri yangın var diye bağırmaya başladı. Kapılara vuruyolar kaçın diye. O an nasıl bir manyaklıksa artık ben pc ye bakıyodum onu kapatıp anahtar aramaya başladım kapıyı kilitleyeyim diye. Fulya çorap arıyo ayağım üşür diye. Özge bağırınca kendimize geldik manyak mısınız ne çorabı ne anahtarı diye kolumuzdan çekip çıkardı odadan
2. Katta ki mutfakta ki tüp alev almış. Biz 4. Kattayız. Aşağı inmemiz için mutfağın yanında ki merdivenden geçicez. Arkada da merdiven var ama yangının nerden olduğunu bilmediğimizden bir de herkes orta öerdivenden iniyo bizde ordan inmeye başladık. Nasıl indik bilmiyorum o dumandan.kimseninde aklına arka merdivenlere gidin demek gelmemiş. Allahtan yanından geçerken falan patlamadı tüp. Dışarı çıktık hava eksi bilmem kaç. Yurt feci sıcak olduğu için ben şort askılı badiyle duruyodum içerde ki çoğu kişi öyleydi. öylece çıktım buz kestik. Bornozuyla banyodan çıkan bile var kafası köpüklü. Karşısı da erkek yurdu
o yurtta arkadaşlar var sınıftan. Herkeisn öyle çıktığını görünce battaniye alıp inmişler sağolsunlar onlara sarınıp donmaktan kurtulduk
Güvenlikçi abimiz bi cengaverlik yapıp Dalmış mutfağa söndürmüş tüpü patlamadan atlattık. Allahtan adama bişey olmadı.
Feci korkmuştuk ama yurttan kızları arıyoruz herkes çıktı mı va diye. Ne yangını olduğunu da tam anlamamıştık.
Allah korusun böyle felaketlerden