Allah rahmet etsin canım nur içinde yatsınSagol canım arkadaşım. Baba acısı cok zormuş dayanamadim ani olunca daha da kötü oldum. 4 ay oldu ama dün gibi hala alışamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet etsin canım nur içinde yatsınSagol canım arkadaşım. Baba acısı cok zormuş dayanamadim ani olunca daha da kötü oldum. 4 ay oldu ama dün gibi hala alışamadım
nezle değilde burnun akamaması neden oluyomuş canım.Bende bilmiyordum nezlenin kulakta iltihaba neden olacagini
Sağolasın sabretmesi zor ama yapacak bisey yok hayatimda yaşadığım en büyük ikinci kaybim.nezle değilde burnun akamaması neden oluyomuş canım.
Ya gökçe başımda yazınca yazmamışım kusuruma bakma. Başın sağolsun allah sabır versin
başınız sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesinSagol canım arkadaşım. Baba acısı cok zormuş dayanamadim ani olunca daha da kötü oldum. 4 ay oldu ama dün gibi hala alışamadım
Teşekkür ederim canimbaşınız sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin
Başınız sağolsun canimm mekanı cennet olsunAllah razı olsun.
Zor tabi alışmak Allah sabır versin canım nur içinde yatsın babacığınSagol canım arkadaşım. Baba acısı cok zormuş dayanamadim ani olunca daha da kötü oldum. 4 ay oldu ama dün gibi hala alışamadım
Başınız sağolsun canimm mekanı cennet olsun
Sağolun arkadaslar babam nur gibiydi oyle de öldü hic acı cekmedi. Iyi ki varsınız.Zor tabi alışmak Allah sabır versin canım nur içinde yatsın babacığın
Allah uzun ömürler versin nice yılları olsun inşallahAnnemle babamın bu gün 30. Evlilik yıldönümleri. Babam anneme kolye almış annemde görüntülü arayıp onu gösteriyo çocuk gibi seviniyo
Nice seneler görürler inşallah ya resmen yaşlandılar senelerdir bi kaç ayda bir görüşünce daha çok farkediyo insan yaşlandıklarını
Başın sağolsun canım.Sagol canım arkadaşım. Baba acısı cok zormuş dayanamadim ani olunca daha da kötü oldum. 4 ay oldu ama dün gibi hala alışamadım
Sagol canımBaşın sağolsun canım.
Yaaa. Bende kızımı artık odasinda uyusun istiyorum ama cesaret edemiyorum gece su içmeye kalkıyor nasil içecek tek başına diye düşünüyorumGökçenin odasını ayırdım. Yatakta uyumuyor du bende aldım beşiği odasına götürdüm :) umarım çok sıkıntı olmaz. Şimdiden gazam mübarek olsun
Yanyana odalarımız kapılar açık olursa duyarımYaaa. Bende kızımı artık odasinda uyusun istiyorum ama cesaret edemiyorum gece su içmeye kalkıyor nasil içecek tek başına diye düşünüyorum