- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
Valla bütün gün bakıcısında. Orda bakıcının kızıyla oynuyorlar öyle çok bi aktibite Yok yani. Kahvaltıda yumurta patates kızartması kaymak reçel tahin pekmez peynir çilotalı ekmek vs yer. Çikolata yasak depil ama çok ta vermiyorum. Ihlamur yada çaya bandırılmış ekmeği kızarmış ekmeği de çok sever. Eeee ne de olsa fırıncı torunu ekmeğe ayrı bi düşkünlüğü var. Bazen gider kendi kendine birparça ekmek alır kuru kuru yer .öğlen çorba ve yoğurt yer içer. Akşam da bazen gene çorba içer bazen evde ne varsa ondan çok olmasa da yer. Ne biliyim yarım kase pırasayı 2 saatte yedi geçen gün. Aynı şekilde kuru fasulye saatleri bulur yemesi. Balık köfte tavuk vs bunları sa yer özellikle köfteyi çok sever. Ben işten gelince akfivite olarak boyama oyun hamuru legoları yada ne biliyim diğer oyuncakları ile oynarız. Tabi ben herzaman onunla oynayamıyorum malum ev işi. Hava iyide yazları parka mutlaka götürüyorum. Ona da bana da iyi geliyorisimdeyimgucumdeyim gökçecik gün içinde neler yapıyor aktivite olarak ve ne yiyip ne yemiyor çikolata yasak mı örneğin bu uyku sorunu çok canımı sıkıyor ne yapsak bilemiyoruz
Sanırım genel olarak böyle. Birde telefonu kaparsa hiç oyun oynamaz o yüzden çok vermemeye çalışsamda şuaralar ipin ucunu kaçırdık toparlamaya çalışıyorum. Birde uykudan önce mutlaka bir biberon süt içer. Sütsüz kesinlikle uyumaz