Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende beğeni görünce bi kimmiş bu diye geçmişe bakındım ve keşfettimdiKızlar ben nick değiştirdim şaşırmayın sonra :) ozser35
Benimde sonradan aklıma geldi du dedim yazayım :)bende beğeni görünce bi kimmiş bu diye geçmişe bakındım ve keşfettimdi
Kilo vermistm bende neguzel gecen kis. Ama 5 kilo geri aldim bnde kortizondan alerji hapinin kilo yaptgni bilmiyodm cnmKızlar alerji hapı kullanıyorum.iştahım çok arttı ve uyuklamalar.kullanan var mı.fixdual diye bi hap.oyüzden diyet yapma işine sıcak bakamıyorum.gece 2 kez kalkıp atıştırıyorum.ve hep aç hissediyorum kendimi.çok üzgünüm,herkez aynışeyleri söylüyo yüzüme.ilk kez kilo alıyorum diye üzülüyorum
Canım tuzlu,tatlı falan yiyiyor musun diyete devam ettiriyor mu DrKilo vermistm bende neguzel gecen kis. Ama 5 kilo geri aldim bnde kortizondan alerji hapinin kilo yaptgni bilmiyodm cnm
kortizon 10 gun almistm doktor ongun yeme snra ye dedi ben biray snra yemeye basladm kortizon alirken kilo bile vermistm. Ama suan 5 kilo almis bulunuyorm pharmaton aldirdi galiba icmeye basladgmdan beri isthim cok acikCanım tuzlu,tatlı falan yiyiyor musun diyete devam ettiriyor mu Dr
sagol canim okurken korktum valla :) cok zor seyler. Allah beterinden korusun gercilutita cim Beykoz'da oturuyor dediğim kişi bunun tedavisi icin arılarla tedavi. Varmış bi de başlangıçta olanlar icin hacamat suluk tedavisi çok iyi geliyormuş sorduğum kişi onunyakini doktoru kendisine sorup haber vercek
Fotoğraflarda belli olmuyor canım kilo aldığın,sen söylemesen ben hiç Anlamazdımkortizon 10 gun almistm doktor ongun yeme snra ye dedi ben biray snra yemeye basladm kortizon alirken kilo bile vermistm. Ama suan 5 kilo almis bulunuyorm pharmaton aldirdi galiba icmeye basladgmdan beri isthim cok acik
sagol canim okurken korktum valla :) cok zor seyler. Allah beterinden korusun gerci
Kıskançlık yapma eşli değilmidi takılaydın peşineEşim iş yerinin yemeğine gitti, biz annemlerdeyiz. Bencilce midir bilmem de eşim tek başına bir etkinliğe gidince sinir oluyorum. Canım sıkılıyo whatsap dan bir sürü şey yazıp laf sokasım var
Eşli değildi, onların iş yeri bir garip her ay kutlama var eşli değil. En sonkinde dalga geçmiştim dansöz de çıkar artık diye, dansöz çıkmış yarın akşam bizim var eşli :)Kıskançlık yapma eşli değilmidi takılaydın peşine
Ee yapcak bişi yok eşli değilmiş şansına küs sen otur ses etme :)Eşli değildi, onların iş yeri bir garip her ay kutlama var eşli değil. En sonkinde dalga geçmiştim dansöz de çıkar artık diye, dansöz çıkmış yarın akşam bizim var eşli :)
Verirsin yine cnm ayrıca hiçte belli değil sanki.ben geçen kış 64 tüm bu kış 75 oldumKilo vermistm bende neguzel gecen kis. Ama 5 kilo geri aldim bnde kortizondan alerji hapinin kilo yaptgni bilmiyodm cnm
esiminde her ay olur mutlaka hatta yazin haftada bir falan mudurler mutlaka cagirirlar. Ama hep essiz bende sinir oluyorum. Arkadaslarin esleriyle bir araya geldigimizde mutlaka bu konu acilir ve topluca herkes sinir oldugunu belirtir. Kadinlik bunu gerektiriyo heralde. Daha sinir olmayanini gormedim :))Eşim iş yerinin yemeğine gitti, biz annemlerdeyiz. Bencilce midir bilmem de eşim tek başına bir etkinliğe gidince sinir oluyorum. Canım sıkılıyo whatsap dan bir sürü şey yazıp laf sokasım var
Abimin iş yeri her sen bir gece iki gündüz eşiyle birlikte tatile gönderiyor, bende hevesleniyorum ne güzel iş yeri diyeesiminde her ay olur mutlaka hatta yazin haftada bir falan mudurler mutlaka cagirirlar. Ama hep essiz bende sinir oluyorum. Arkadaslarin esleriyle bir araya geldigimizde mutlaka bu konu acilir ve topluca herkes sinir oldugunu belirtir. Kadinlik bunu gerektiriyo heralde. Daha sinir olmayanini gormedim :))
Bende hamileligimin son ayindayken esimin hem memleketlisi,hem musteresi bir müdür vardı onun oğlunun düğünü vardı yemekli,ben gitmek istemedim hatta doğuma bir hafta kalaydi çok sismistim düğüne gitmek gelmemişti içimden esim ablalariyla birlikte gitmisti ve ben çok sinir olmuştum hamilelik hormonları sanirsamEşli değildi, onların iş yeri bir garip her ay kutlama var eşli değil. En sonkinde dalga geçmiştim dansöz de çıkar artık diye, dansöz çıkmış yarın akşam bizim var eşli :)