Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiyamam ya çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırSonunda betülde hasta oldu 5 gibi baktım ateşi var pedifen verdim 11 gibi yine portakal suyuna karıştırıp vereyim dedim hepsini içmedi biraz içti bıraktı bi süre sonra da kustu yavrum ilk defa böyle bişey oldu uyuyo şimdi ama inliyo gibi napacağımı şaşırdım inşallah sabaha kadar iyi olur yarın ilk iş doktora gitmek
Gunaydin.Sonunda betülde hasta oldu 5 gibi baktım ateşi var pedifen verdim 11 gibi yine portakal suyuna karıştırıp vereyim dedim hepsini içmedi biraz içti bıraktı bi süre sonra da kustu yavrum ilk defa böyle bişey oldu uyuyo şimdi ama inliyo gibi napacağımı şaşırdım inşallah sabaha kadar iyi olur yarın ilk iş doktora gitmek
sagol canm aksam agrim kesilince yattim hemen suan iyiyim insallah bitmistir bu bas donmeleri falan mide bulantisi gercekten cok kotu. Hamileyken yasamadim bukdar. Doktor cevap yazmis atak olabilir diye canm hepten skildi. Esimle annemde usuttun diyolar kotu dusunmiyim diye biliyorum. Evden cikip hastaneye gitmemiz imkansiz yol kapali araba hc gecmiyo bugun gidip mr cekilmem gerekiyo aslinda.. Yediklerime ictiklerime dikkat edicem dinlenicem bakalim umarim gecerTansiyonun düşmesi ağrıdan canim benim de öyle oluyor bizi haberdar et insallah daha iyisindir lutita
cok gecmis olsunn cnmSonunda betülde hasta oldu 5 gibi baktım ateşi var pedifen verdim 11 gibi yine portakal suyuna karıştırıp vereyim dedim hepsini içmedi biraz içti bıraktı bi süre sonra da kustu yavrum ilk defa böyle bişey oldu uyuyo şimdi ama inliyo gibi napacağımı şaşırdım inşallah sabaha kadar iyi olur yarın ilk iş doktora gitmek
Para yüzündense o hep başınıza kakılır. Siz o parayı kardeşlere ödeyin çenelerini kapatın.
sagol canm aksam agrim kesilince yattim hemen suan iyiyim insallah bitmistir bu bas donmeleri falan mide bulantisi gercekten cok kotu. Hamileyken yasamadim bukdar. Doktor cevap yazmis atak olabilir diye canm hepten skildi. Esimle annemde usuttun diyolar kotu dusunmiyim diye biliyorum. Evden cikip hastaneye gitmemiz imkansiz yol kapali araba hc gecmiyo bugun gidip mr cekilmem gerekiyo aslinda.. Yediklerime ictiklerime dikkat edicem dinlenicem bakalim umarim gecer
cok gecmis olsunn cnm
inşallah atak değildir canım dinlen,üşütme kendini
anladm canm tamam sagolinşallah atak değildir canım dinlen,üşütme kendini
Apandisit ağrısı batma gibi değil canım şiddetli ağrı Dr eliyle sağ kasigimi bastirdiginda çok aci hissetmistim
Hirada camdan seyrediyo azcik kar verdim eline aaayyy soguk deyip atti yere :)Evde herkes hasta civi civiyi soker dedik kar oynamaya gittik
Geçmiş olsun canımSonunda betülde hasta oldu 5 gibi baktım ateşi var pedifen verdim 11 gibi yine portakal suyuna karıştırıp vereyim dedim hepsini içmedi biraz içti bıraktı bi süre sonra da kustu yavrum ilk defa böyle bişey oldu uyuyo şimdi ama inliyo gibi napacağımı şaşırdım inşallah sabaha kadar iyi olur yarın ilk iş doktora gitmek
Amannn kafa şişiriyor ya. Kapattıdığımda dursa iyi ama yok illa sonuna kadar ötecek bazen durup dururken ötmeye başlıyor bizim kide korkuyorum lazımlıktanBi bizim lazımlık mı sağlam çıktı ya hala ötüyo
Ben suyla yıkayınca düzelmiştiSuyla iyice yikamayi denedin mi? Özellikle muzik calan kismini
Bi anlik dalginlikla orasina epey su tutmus olabilirim
Çok geçmiş olsun canım. Bi doktora git istersenİki gundur mide bulantisi bas donmesi bas agrisi yasiyorum. Smdide sag karin bolgemde ara ara bi agri olmaya basladi. Tansiyonumda suan 9-5 .
Korkuyorum deyince aklıma bir anim geldiAmannn kafa şişiriyor ya. Kapattıdığımda dursa iyi ama yok illa sonuna kadar ötecek bazen durup dururken ötmeye başlıyor bizim kide korkuyorum lazımlıktan
Bende aynı şeyi masal okuyam kuzuya basarak yapıyorum. Her seferinde korkuyorumKorkuyorum deyince aklıma bir anim geldi
Teyzem benim oğlana küçükken fb li bir bebek almıştı,oğlum onu bir sene boyunca oynadı neyse anasinifina gidiyor sabah erkenden kalktik,hava karanlık daha oğlumu kostur kostur hazırlıyorum derken bir şeye bastım, oleyyy oleyy oleyy diye bir müzik sesi ama sesli bayağı oglumda bende korktuk meğer o bebeğe basmisim karnına basınca şarki söylüyormuş ama sert basmak gerekiyormus bizde bir sene sonra sabahın korunde öğrendik günlerce gulmustuk buna
Benimde üniversiteyken bi ayım vardı abime şakalaşırken duvara attım ötmeye başladı. Senelerdir benim olan şeyin ilk ve son ötüşüydüKorkuyorum deyince aklıma bir anim geldi
Teyzem benim oğlana küçükken fb li bir bebek almıştı,oğlum onu bir sene boyunca oynadı neyse anasinifina gidiyor sabah erkenden kalktik,hava karanlık daha oğlumu kostur kostur hazırlıyorum derken bir şeye bastım, oleyyy oleyy oleyy diye bir müzik sesi ama sesli bayağı oglumda bende korktuk meğer o bebeğe basmisim karnına basınca şarki söylüyormuş ama sert basmak gerekiyormus bizde bir sene sonra sabahın korunde öğrendik günlerce gulmustuk buna