Hayırdır bana sarıyorsun bugün ama yanlış adres bebeyimmm , zaten tersim pistir bi de uykusuzluk eklendi üstüne, bence kaşınma zararlı da çıkmaEtiketin olmamış ama ismin olmuş Can'ım biraz eatmeat tarzı olmuş 123 ler mini mini birler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır bana sarıyorsun bugün ama yanlış adres bebeyimmm , zaten tersim pistir bi de uykusuzluk eklendi üstüne, bence kaşınma zararlı da çıkmaEtiketin olmamış ama ismin olmuş Can'ım biraz eatmeat tarzı olmuş 123 ler mini mini birler
O yankı olayı bizde de mevcut ciglik değil ama bizimki anne ve baba diye bağırıp dinliyo yankıyı:))Sürekli ciglik atiyo ya cocuk cildircam kafa kalmadi. Banyoyla binanin icinin akustugini de kesfetti. Oraya cikinca ayri bi bagiriyo. Yankiyi dinliyo komsular kapiya dayanacaklar bi gun
Canım ne kadar da uzun suruyormus sonuçların çıkması, sonuclar güzel çıksın da sen bizi ye nolcakdoktordan geldim bi dünya tahlil listedi üç koca tüp kan verdim içim çekildi gidiyodum bildiğiniz bi bakındım biri beni yatırıyo öbür hemşire bişi koklatıyo neyse doktor hanımda dedi ki sonuçları yüzyüze konuşcaz telefonla olmaz ve tahlilleri görmeden bişi diyemem yani haftaya kadar içim içime yer yetmez bende bide sizi yerim
Senin tanidik mi sailormoon deli gibi ay savascisi izlerdim ben kucukken yaEtiketin olmamış ama ismin olmuş Can'ım biraz eatmeat tarzı olmuş 123 ler mini mini birler
Bizim tanııdık onun değil sırf :)Senin tanidik mi sailormoon deli gibi ay savascisi izlerdim ben kucukken ya
küçük kızına geçmiş olsun canım. kuzucuğumua hem aferin hem kocaman bi maşallah hepimizin süreci böyle sancısız olur umarımHasta bebeklerede annelere de çok geçmiş olsun.benim küçük kizimda hasta sanırım salgın var.
Bizim emme işide tamamen bitti.salya sümük aglasamds dün bitti yani:)oğlum hiç zorlanmadı uyku duzenide bozulmadi iki gündür öğle uykusuna yine aynı satte ystiyo. Aksamda öyle. Gece iki kere uyandı uyu hadi oglum dedim iki pispisledim döndü uyudu.onun hiç umrunda değil geliyo meme acidi diyip gidiyo :) o öyle olunca bende rahatım bugün dünki duygusallık yok. O kadarda bağımlı değilmiş keyfine emiyomus meğer sıpa :))
küçük kızına geçmiş olsun canım. kuzucuğumua hem aferin hem kocaman bi maşallah hepimizin süreci böyle sancısız olur umarım[/QUOTE
Canim benim çok sağol.inşallah bütün bebrklerimiz Uzulmeden atlatsin bu sureci.
Sonuçlarında bir sorun çıkmaz inşallah canım geçmiş olsundoktordan geldim bi dünya tahlil listedi üç koca tüp kan verdim içim çekildi gidiyodum bildiğiniz bi bakındım biri beni yatırıyo öbür hemşire bişi koklatıyo neyse doktor hanımda dedi ki sonuçları yüzyüze konuşcaz telefonla olmaz ve tahlilleri görmeden bişi diyemem yani haftaya kadar içim içime yer yetmez bende bide sizi yerim
geçmiş olsun kızına canim oğluna da maşallahHasta bebeklerede annelere de çok geçmiş olsun.benim küçük kizimda hasta sanırım salgın var.
Bizim emme işide tamamen bitti.salya sümük aglasamds dün bitti yani:)oğlum hiç zorlanmadı uyku duzenide bozulmadi iki gündür öğle uykusuna yine aynı satte ystiyo. Aksamda öyle. Gece iki kere uyandı uyu hadi oglum dedim iki pispisledim döndü uyudu.onun hiç umrunda değil geliyo meme acidi diyip gidiyo :) o öyle olunca bende rahatım bugün dünki duygusallık yok. O kadarda bağımlı değilmiş keyfine emiyomus meğer sıpa :))
yabancısıyım buraların beni de alın aranıza. Ben tekrarını da izlerdim gün içindeSenin tanidik mi sailormoon deli gibi ay savascisi izlerdim ben kucukken ya
Çok hossun canım yaaBu arada kızımı hep erkek sandılar yine toka taktim bizimki hep çıkarıp attı bende cikardim en sonunda mağazaya girerken mağazanın sahibi bebek arabasına yardımcı oldu gel bakalım küçük bey dedi kızıma:)) kız dedim hadi ya kizmi bu dedi evet dedim birde tokaciya girdim bana kizmi diye sordu evet dedim arkası oğlan o zaman dedi ayy arkası olmasın artık önü iki erkek zaten dedim
Ya arkadasim Ben seni cikartamadim tanisiyormuyuzyabancısıyım buraların beni de alın aranıza. Ben tekrarını da izlerdim gün içinde
Sağol canim Valladolid elbiseyi iyiki almisim çok yakisti kizcemeÇok hossun canım yaa
Tamam tamam mesajlara baktim hatirladim seni:))yabancısıyım buraların beni de alın aranıza. Ben tekrarını da izlerdim gün içinde
Beni çıkarttın mı beybisiYaa benim kafa çorba oldu bir kaç kişiyi çıkarttım gerisini cikaramadim
Seni çıkartamamak mümkün mü :)Beni çıkarttın mı beybisi