- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
Doğum gününüz kutlu olsun canımKizlar gecmisi okuyamiyorm direk @Sunset5 sorusuna cvp verdim. Bisey kacrdiysam kusuruma bakmayin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum gününüz kutlu olsun canımKizlar gecmisi okuyamiyorm direk @Sunset5 sorusuna cvp verdim. Bisey kacrdiysam kusuruma bakmayin.
Canim benim cok sevindim. Ben bile duygulandım babası tabi duygulanir.Kardeşim ted kolejini yüzde yüz burslu kazandı mülakatı geçerse girmeye hak kazanacak demiştim ya dün aramışlar babamı kayıt için sevinçten uçacaklardı babamı aradım konuşamadı çok duygulanmıştı çok mutlu olduk
Aleyküm selam :)Selamin aleykum canlar
Sağol canımMaşallah hayırlı olsun canım
İnşallah canım ayrıntılar bugün konuşulur diye düşünüyorum not ortalamasını yüksek tutması gerekecek sanırımOo hemde %100 burslu cok sevindim vallahi. Vok guzel bi firsat elindeki. Insallah ergenlik doneminin rehavetine kapilmaz en iyi sekilde degerlendirir :)
MaşallahW
Bende eşimle lise sona geçtiğim yaz görüşmeye başlamıştım. Yani lise aşkımla evlendim iki ay sonra 14 yıl olacak.
Babam ağır biridir ama dün mutluluktan ağladı. Maddi olarak çok sıkıntılar çekiyorlar ama Rabbim daha güzel şeylerle güldürüyor yüzleriniCanim benim cok sevindim. Ben bile duygulandım babası tabi duygulanir.
Teşekkür ederim canim.Geçmiş olsun canım.
Canim cok sevindim ne guzel bir basari maşallah devamida guzel gelir inşallahBabam ağır biridir ama dün mutluluktan ağladı. Maddi olarak çok sıkıntılar çekiyorlar ama Rabbim daha güzel şeylerle güldürüyor yüzlerini
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanim cok sevindim ne guzel bir basari maşallah devamida guzel gelir inşallah
tebrik ederim kardeşini kim olsa gurur duyar darısı senin çocuklarının başına canımKardeşim ted kolejini yüzde yüz burslu kazandı mülakatı geçerse girmeye hak kazanacak demiştim ya dün aramışlar babamı kayıt için sevinçten uçacaklardı babamı aradım konuşamadı çok duygulanmıştı çok mutlu olduk
cok tesekkurederim canmDoğum gününüz kutlu olsun canım
Banyo icin pek secenek yok havlu, bornoz, paspas, banyo kokusu, terlik bir kac biblo süsReflü, faranjit ve grip tanısıyla bir torba ilaçla geldim kızlar. Oğlum da hasta hala. Kayınvalideme çok yük oldum hiç bir ile yardım edemiyorum . geldiğime geleceğime pişman oldum. İnsanlar torun sevelim diye çağırdılar burunlarından geldi. Birşey sormak istiyorum. Fırsatım olup hediye alamadım. Banyo yaptırdılar sizce ne alayım banyo hediyesi. Sabunluk filan kendileri almışlar. Banyoları büyük. Paspas takımı alsam sererler mi bilmiyorum. Bornoz seti filan mı alsam. Burada da çok çeşit yok. fikir verirseniz sevinirim.güzel şık bir şey olsun istiyorum
cok gecmis olsun ikinizede.Reflü, faranjit ve grip tanısıyla bir torba ilaçla geldim kızlar. Oğlum da hasta hala. Kayınvalideme çok yük oldum hiç bir ile yardım edemiyorum . geldiğime geleceğime pişman oldum. İnsanlar torun sevelim diye çağırdılar burunlarından geldi. Birşey sormak istiyorum. Fırsatım olup hediye alamadım. Banyo yaptırdılar sizce ne alayım banyo hediyesi. Sabunluk filan kendileri almışlar. Banyoları büyük. Paspas takımı alsam sererler mi bilmiyorum. Bornoz seti filan mı alsam. Burada da çok çeşit yok. fikir verirseniz sevinirim.güzel şık bir şey olsun istiyorum
Bende istiyorum biraz daha uzasın saçım yaptırcam :)Kuafor tutturdu perma yapalim diye tutturdu zaten aklimda vardi iyice kanima girdi adam
Ya ucuzbisey olsa dusunmeyecem aslinda ama 250 tl dedi. Pisman olursam paraya acirim diye korkuyorumBende istiyorum biraz daha uzasın saçım yaptırcam :)