Buluşalım dedin de ben mi gelmedimsenin yerin mi belli aylardır adres alamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buluşalım dedin de ben mi gelmedimsenin yerin mi belli aylardır adres alamıyorum
Nasıl demedim yahu ama sen çoğu kez annen taraflarıydaydın sanırım ben oralara gelemedim neyse Ramazan bitimi buluşalım Dicem bakalım hele o zamn gelmeBuluşalım dedin de ben mi gelmedim
hcbiri tutmuyoki birbirni. 2 3 yas esofman almis yengem bu kis giydi seneye asla olmaz dar suanda sozde 3 yas. Cabucak kisaliyo pacalari anlamadm gitti. Bide her markanin kesimi baska. En iyisi buyuk almak bnce. Bn oyle yaptm.Ay ama 98 üstler çok büyük gibi sanki
büyük almak daha iyi küçük gelip kalcağına büyük olsun seneye giyerAy ama 98 üstler çok büyük gibi sanki
Canım mersk etme betülde öyle geçen yaz 12-18 ay aldığım tshırtler bu sene de oluyo biraz belinden kısa sadeveya kadın 98 cm al diye tutturdu emin olamadım büyük göründü gözüme sağol Can'ım
Can'ım ya ben minnoşumu kızıma çok benzetiyorum zaten her haliyle o yüzden açık olmam gerekirse hiç zorlanmadım :)
Ama belki şuan olsa sizede zorlanırdım çünkü beş aydır gr büyüme yok bizde aynı yerde sayıyoruz
TesekkurlerGörmedim ben canım. Çok geçmiş olsun. Gökçede acıyo diyo ağlıyor. Ağrı kesici verdim sallıyorum. İnşallah uyur.
Görmedim ben canım. Çok geçmiş olsun. Gökçede acıyo diyo ağlıyor. Ağrı kesici verdim sallıyorum. İnşallah uyur.
Ay ne bilim vallahi elimi neye atsam seneyede giyer artık diye alır oldumCanım mersk etme betülde öyle geçen yaz 12-18 ay aldığım tshırtler bu sene de oluyo biraz belinden kısa sadeve
Sağol canım bencede bir acısı vardı sanırım o söylerken bile gulduk esimle:))Adamın fena yarası varmış belli Para da allahtan önemli değilmiş
Gözünüz aydın canım sevinndim mühim bir durum olmamasına
98 3 ve üstü oluyo sanırım.
gökçeye 2-3 yaş alıyorum mecburen. bi küçüğü kısa geliyo 2-3 yaş bol geliyo. çocuğun üzerine oturan bişey bulamıyorum. Allahtan elbiseler de çok sıkıntı olmuyo
Ay öksürük de fena ya balgsm yoktur inşallh burnunu serumlasan bide çok hafif nemli bezle silsenElif ecenin burnu hala akiyor ve oksurmeye basladi dun dr sadce peditus vermis antibiyotik vermedi ama cocukla iyilesme emaresi yok hala.Burnunu silmekten tahris oldu burun cevresi krem de surdurmuyor ne yapacagimi sasirdim
Burnu aksada uyurken tıkanıklık oluyordur canim burnunu aç mutlaka serumla banyoda iyi geliyor öksürüğü büyük ihtimalle ondan oluyordur ateş falan yoksa antibiyotik ondan vermemiştir burnuna uyurken bepanten falan sursen rahatsız olurmu acabaElif ecenin burnu hala akiyor ve oksurmeye basladi dun dr sadce peditus vermis antibiyotik vermedi ama cocukla iyilesme emaresi yok hala.Burnunu silmekten tahris oldu burun cevresi krem de surdurmuyor ne yapacagimi sasirdim
Malesef balgam var canim.Burnuna serum fizyolojik siktirmiyor ortaligi yikiyor valla kac gundur canim sikiliyor cocuga tum kis hasta olmadi tam yaz geldi dedik cocuk hastalandi.Kac gundur evdeyiz evde de sikiliyor bi ara atesi otuzsekize ciktiAy öksürük de fena ya balgsm yoktur inşallh burnunu serumlasan bide çok hafif nemli bezle silsen
Canim yuzunu yikiyorum surekli tekrar usutup dsha beter hasta olur diye banyoda yaptiramiyorum insallah bi an once iyilesir yavrumBurnu aksada uyurken tıkanıklık oluyordur canim burnunu aç mutlaka serumla banyoda iyi geliyor öksürüğü büyük ihtimalle ondan oluyordur ateş falan yoksa antibiyotik ondan vermemiştir burnuna uyurken bepanten falan sursen rahatsız olurmu acaba
Anladım canım eğer iyilesmezse bir daha goturursun olmazsa ki gerek kalmaz iyileşir inşallahCanim
Canim yuzunu yikiyorum surekli tekrar usutup dsha beter hasta olur diye banyoda yaptiramiyorum insallah bi an once iyilesir yavrum
uyurken surebiliyosan anca oyle surebiliyoruz artk cnm bnde morardgnda biyeri kremi gece suruyorm yoksa siliyo. Antibiyotik bize iyi geldi insallah bian once senin kuzunda iyilesir gerci tam iyilesmedi benmkide tetikteyim ates aleti hep yanmda. Kske hc hasta olmasa cocklarElif ecenin burnu hala akiyor ve oksurmeye basladi dun dr sadce peditus vermis antibiyotik vermedi ama cocukla iyilesme emaresi yok hala.Burnunu silmekten tahris oldu burun cevresi krem de surdurmuyor ne yapacagimi sasirdim