- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
neyseki üçüzler büyükmüş gerçi onlarında ergen dertleri vardır inşallah sıkıntısız geçsin bu dönemleriüçüzlerim 15 yaşında.. annem çok despot bir kadın. kv ise kesin cennetlik. annem okumuş maaşı evi herşeyi var ama kuruşkoklatmaz ki bırak bebelerime baksın. kocan ve ailesi bakmak zorunda der çıkar. onları yanıma çağırdım erzuruma. siz emekli insansınız sizi bağlayan bişey yok gelin çocuklarıma bakın göz kulak olun dedim. annemler bize kiralık ev tut kirasını öde gelelim dedi. ben zaten kiradayım üc bebe okuyor kız küçük. nasıl karşılarım onların kirasını.. ama kv keşke gelseydı, kp felç olunca gelemediler. kv bi görseniz o kadar iyi bir insan ki anlatamam size.. sırf onlar da gelir diye bir odası fazla olan geniş ev tuttuk ama kp ben hamileyken felç geçirdi. nasıp olmadı ben de o odayı oğlanlara namaz kılsın diye mescit yaptım cami halısı aldım duvarlaarı allah yazılarıyla süsledim. böylelikle namaza alıştılar. herşeyde var bir hayır
her işte bir hayır vardır güzel birşeye vesile olmuş bu aksilik kp içinde çok geçmiş olsun