• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi annelerin bebe bisküvisi saplantısı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim kızım hiç iştahlı değil bi ara yedirmiştim ama artık yemiyo tek göğsümü emiyo kilo alımı da az sma mama önerdi doktor onu da ağlaya ağlaya yiyo biberonda almıyo siz annelerin önebileceği mama var mı????birde biberona nasıl alıştırabilim

bende sma kullanıyorum. eski bir yöntem uzmanlar yanlış diyor ama denemende fayda var biberonun ucuna tatlı bişi değdir belki alır

6 aylık bebeği olan kuzenime soruyorum telefonda :'Ek gıdaya başladın mı?Neler veriyorsun?'
'5 aylıkken başladım,bebe bisküvisi ve pirinç unuyla' diyor.Hey ALlahım yarabbim,gelin de delirmeyin.ama artık o kadar bıktım ki laf anlatmaktan,takıntılı muamelesi görmekten (kaldı ki kızımın iştahsızlığı nedeniyle öyle pek seçici de davranamıyorum) sen bilirsin diyebildim sadeceidoktorlar pek önermiyor,keşke sebze meyve falan versen.öğün olacak kadar veriyormuş bir de.:47:

6 aylık bebeği olan kuzenime soruyorum telefonda :'Ek gıdaya başladın mı?Neler veriyorsun?'
'5 aylıkken başladım,bebe bisküvisi ve pirinç unuyla' diyor.Hey ALlahım yarabbim,gelin de delirmeyin.ama artık o kadar bıktım ki laf anlatmaktan,takıntılı muamelesi görmekten (kaldı ki kızımın iştahsızlığı nedeniyle öyle pek seçici de davranamıyorum) sen bilirsin diyebildim sadeceidoktorlar pek önermiyor,keşke sebze meyve falan versen.öğün olacak kadar veriyormuş bir de.:47:

bebeğine kahvaltıda siyah çay içiren var maddi durumu iyi olduğu halde şeker şerbetine ekmek doğrayıp veren var kola içiren var örnekleri çoğaltabilirim benim görüp içten içe sinir olduğum

çevrenizde bu tür beslenme yanlışlıkları görüyor musunuz:125:

Back