Anneleri geç doğum yapanlar

minel axsxk

HİSLERİMİN TALEBESİYİM
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
1.200
15
Merhaba arkadaşlar aranızda ben gibi annesi 40ından sonra dogum yapanlar var mı?bu haberi duyunca ne hissettiniz?kardeşiniz dogduktan sonra ne gibi fedakarlıklarda bulundunuz?
paylaşmak ister misniz?

olmadıda...

Burda kızın biri zamanında anlatmıştı anneannem hamile diekaydirigubbakcemile3
az gülmemiştiksırnaşık şeysırnaşık şey

Bak merak ettim noldu acaba:1closedeyes:

Başıma gelse anne bu yaştan ne ya bu derim önce:dilcikar:
Ama sonra evin yeni bir neşesi yeni bir bireyi geliceği için sevinirdim tabiki.
Helede kızsa bu gelicek olan kişi dahada mutlu olurdum:smiley-coolkız kardeşim yokta:çok üzgünüm:)

Her türlü işine bakardım yardımcı olurduma.s.:1hug:

amannn arkdaşım hiç sorma yaa beni annem 40ından sonra 4üncü çocuğu doğurdu haberini ilk aldığımda ders çalışıodum o da mutfakta komşuya sölerken duydum kadın bi çığlık attı sonra sessiz sessiz ayyy gerçekmi diyon ii severiz falan diince resmen kalemi kırdığımı hatırlıyorum hüngür hüngür nasıl ağladım size anlatamam sonra bebek düştü bi ohh çektim çok sevindim valla ama bir ay sonra tekrar aynı haber la havle vela kuvete.. pislikler diye bağrıyodum neyinize bu yaştan sonra diodum tabi küçüktüm yaa 14 15 yaşında falandım neler yaptım neler babamla konuşmadım annemle konuşmadım baktıkça sinirlerim bozuluodu midem bulanıodu(töbe töbe ya) akrabalar hep beni konuşuodu dalga geçiolardı benle hele babam parka götürürsün okula bile sen götürcen diyodu ben haydi bi kriz daha..ayy çok kötü günlerdi yaaa 4 yaşında şimdi aşkımm çok sevioz bayılıoz bide tatlı oldukiii ahh canımm allahım sen affet yarabbi..

Canım Annemin hamile oldugunu söylediğinde 16 yaşımdaydım.en yakın arkadaşlarıma dahi başta söyleyememiştim nedense utanıyordum.Garip geliyodu bu yaştan sonra birde annem ögretmen onun için de zor olıcaktı bizim içinde.Allah böyle nasip etmiş dogdu bizim ufaklık.Annem geç dogum yaptıgı için bacagında damar tıkanıklıgı oldu iki hafta kadar hastanede yattı.Evin tek kızı ben olunca kardeşime baktım ilk günden itibaren benim kucaggımdaydı öle zamn oldu ki sınavıma gidemedim.küçük anne oldum bi bakıma.Hastaneye flan gittiğimizde beni annesi sanıyorlardı tabi bi moralim bozuluydu öyle dedikleri zaman:sm_confused:Şimdi 4.5 yaşında tabi evin neşesi laflarıyla hareketleriye olsun.Hem bnm açımdan bi tecrübe oldu.
ÇOOOKKK SEVİLİYOR(bazen kıskanmıyo değilim-tatlicadiarzu-)

KARAYAGIZIM aynen ya bizim akrabalar anneme kızıyordu ama teyzelerim hep tur atlatıyodu çocuk konusunda hepsinin iki tane vardı 3lediler sıra anneme gelmiş meger o da 3 ledi:1rolleyes:
hayırlısı olsun bakalım tatlı oluyolar canlarım

nede olsa evin küçüğüler:mymeka:

Bizim evdekide öyledir...

Hep bir sözüm vardır

Bu dünyada ya evin küçüğü olucan yada Zengin olucan diye:roflol:

beni annem 40 yaşında doğurdu :1rolleyes: abim çok ısrar ediyormuş eve gelip hergün ağlıyormuş kardeş diye, şimdide nerden istedim diyor :roflol:

benim annem 32/36/ve 43 yaşında 3 çocuğu olmuş ama unuttum ya herhalde kıskanmışımdır biraz:) nede olsa 40 sene geçti nerdeyse hehe pilar bizde anneme demişiz çok kardeş isteriz diye:)

Yanılıyosunuz bence-tatlicadiarzu-
Ben evin tek kızıyım şımarık dilim:dilcikar:

Beni hiç şımartmadılar aba:çok üzgünüm: :icecream:

TAHMİN ETMİŞTİM NEDENSE TEK KIZ OLDUĞUNU
HERKEZ İÇİN DEMİYORUM ABASI BAZILARI ÖLE OLUYO TEYZEMİN KIZI MESELAkötükedihüsoIYYYY

Bende anneme çok derdim, kardeşimiz olsun diye,
Evin en küçüğüyüm, bi kardeşim olsun çok isterdim.Ona ablalık yapardım.

benide anam kırk yaşında doğurmuş. düşürmek için neler yapmış ama becerememiş, çok azimli çıkmışım:jeyyar:
sonra dünyaya getirmiş bir kış günü ve bidaha benlen hiç ilgilenmemiş atmış ablarımın üstüne .:çok üzgünüm:
o zamanlar çirkin ördek yavrusu gibiydim, sonra büyüdüm ve bir kuğ gibi güzelleştim. hihoyyyt,
yengem gıcık olurmuş anneme , düşünsenize hamile bir kaynanafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…