• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canim benim,mesajini yeni gördüm.insallah o kadar zor ki,bu 3 bucuk ayda cok cektik.kac defa acillik olduk.rabbim herkesin yavrusunu korusun.cok tesekkur ederim.daha bebegimle doya doya ilgilenemedim bile bu sıkıntılardan:/
kuzum benim bebekler hiç acı çekmese sıkıntı yüzü görmese keşke ama bu da bir imtihan Rabbim beterinden korusun bu süreçte su gibi aksın bitsin gitsin güzel günleriniz çabucak gelsin ❤️

Bunlar hep ihtiyarım dediğim o moda girdiğim için oluyor sanırım, ilk iş profilimden yaşı siliyorum :KK70: daha ölmedim yıkılmadım hepinize yeterim mesajımı da bırakayım :KK70:
Kazen Kazen sende mi yaşlı dedin bana? Olmadı bir de toprak atıp mermeri de dikin tepeme:)))) Vasiyetimdir mezar taşıma aksi koca çeneli zalim müdire yazdırın, ayrıca cımbızlı bir büstte isterim :)))
Ben demedim kazen abi subliminal mesaj verdi :)
Yada ben öyle algıladım
Şu kk anne topikleri siyaset topiği yemek kısmı falan güzelde bdv de kötü alışkanlık gibi :olamaz:
Bdv beni fesatlaştırmışda olabilir :KK53:

Ben demedim kazen abi subliminal mesaj verdi :)
Yada ben öyle algıladım
Şu kk anne topikleri siyaset topiği yemek kısmı falan güzelde bdv de kötü alışkanlık gibi :olamaz:
Bdv beni fesatlaştırmışda olabilir :KK53:
:KK70:
Bundan sonra yaşım 47 değil, 25'de sabitledim duyurulur :KK70:

Sağol canım büyüyor kuzu. Maşallah 23 haftaya gelmişsin ❤ Cinsiyet neydi?
Aynen bizde faydalanırız ama konu açan kaçıncı Aydan itibaren yedirileceğini de belirtsin +6 gibi, kurallarda var mı bilmiyorum bakamadım, Ek gıdaya geçer geçmez hemen her şeyi yemiyorlar sonuçta:ıslık:
Evet canım, benimde oğlum olacak kısmetse :)
Zaten belirtirler, +6 +8ay gibi :)

Hadi yarışma başlasın da ben de kuzularıma denerim,okuldan kurstan gelince yer yavrucaklar:-) Noolmuş, annelerin gözünde çocuklar hiç büyümez diye bişey var herhalde:))
Keşke büyütürken burası ve bu yarışma olsaydı da mucit macit gibi icatlarla uğraşmasaydım:))

Back