- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Ay yanlış kişiyi alıntılamışımcok sikayet oldu bende dahill![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yanlış kişiyi alıntılamışımcok sikayet oldu bende dahill![]()
hele dur daha yarisma baslamadi qiiiKızlar ne yapacağınıza karar kıldınizmi ben bugun sebze aldiriyim eşime .yapacağım inşallah![]()
Evet canım anladımEvet ,ben mor rengimizi kastettim anne kısmını değil![]()
Ay yanlış kişiyi alıntılamışımmor rengimiz güzeldi ben o kalsaydı demek istedim diğer konuda çoook haklısın
![]()
evet cnm bende oyle dusunyorum ama olsu artik pro olunca kirmizilara boyaniriz artik
![]()
Bana yaz kaptan ozaman :)))Ay Ben resim mesim ugrasamam anacim
Normal tarifce yazayım bissürü var![]()
Yapiyim da hazır durayim gi ben gadasina aldığımhele dur daha yarisma baslamadi qiii![]()
Resim eklerken yardımcı olurum:)Ay Ben resim mesim ugrasamam anacim
Normal tarifce yazayım bissürü var![]()
hadii bakalim oyle olsun ilk tarif senden ozmnYapiyim da hazır durayim gi ben gadasina aldığımheyecan yaptım gı
![]()
İnşallah canımhadii bakalim oyle olsun ilk tarif senden ozmn![]()
kuzum benim bebekler hiç acı çekmese sıkıntı yüzü görmese keşke ama bu da bir imtihan Rabbim beterinden korusun bu süreçte su gibi aksın bitsin gitsin güzel günleriniz çabucak gelsinCanim benim,mesajini yeni gördüm.insallah o kadar zor ki,bu 3 bucuk ayda cok cektik.kac defa acillik olduk.rabbim herkesin yavrusunu korusun.cok tesekkur ederim.daha bebegimle doya doya ilgilenemedim bile bu sıkıntılardan:/
Ben demedim kazen abi subliminal mesaj verdi :)Bunlar hep ihtiyarım dediğim o moda girdiğim için oluyor sanırım, ilk iş profilimden yaşı siliyorumdaha ölmedim yıkılmadım hepinize yeterim mesajımı da bırakayım
Kazen sende mi yaşlı dedin bana? Olmadı bir de toprak atıp mermeri de dikin tepeme:)))) Vasiyetimdir mezar taşıma aksi koca çeneli zalim müdire yazdırın, ayrıca cımbızlı bir büstte isterim :)))
Ben demedim kazen abi subliminal mesaj verdi :)
Yada ben öyle algıladım
Şu kk anne topikleri siyaset topiği yemek kısmı falan güzelde bdv de kötü alışkanlık gibi
Bdv beni fesatlaştırmışda olabilir![]()
Evet canım, benimde oğlum olacak kısmetse :)Sağol canım büyüyor kuzu. Maşallah 23 haftaya gelmişsin ❤ Cinsiyet neydi?
Aynen bizde faydalanırız ama konu açan kaçıncı Aydan itibaren yedirileceğini de belirtsin +6 gibi, kurallarda var mı bilmiyorum bakamadım, Ek gıdaya geçer geçmez hemen her şeyi yemiyorlar sonuçta![]()
Gözünüz aydın canım, Hayırlı evlat olsun inşallahEvet canım, benimde oğlum olacak kısmetse :)
Zaten belirtirler, +6 +8ay gibi :)
Sagol canımGözünüz aydın canım, Hayırlı evlat olsun inşallah❤