Icmiyo işte canım puskurtuyoBardakla verin ısırma şansı yok
İnşaallah canım bekliyoruz:)Yaaa çok tatlısınız bir öneri sundum hemen gerçekleştirdiniz ❤
Ben de inşallah en kısa zamanda hazırlayıp katılacağım
Haha çok tatlıIcmiyo işte canım puskurtuyo
Benim kaptanin gözüne çok battım bu ara duyarsa en az 500 ip ceza verir
Kötüymüş canım ya!Icmiyo işte canım puskurtuyo
İnsansa düzelir inşallah canım emzik de 2 aydır kullanıyorEmzikten de olabilir canım benim kız hiç emmemisti..
Katıl canım elalem mama görsünYaaa çok tatlısınız bir öneri sundum hemen gerçekleştirdiniz ❤
Ben de inşallah en kısa zamanda hazırlayıp katılacağım
Bu isler belli olmuyor ki canım, kimi çocuk emzik de emse annesini emiyor bırakmıyor ..İnsansa düzelir inşallah canım emzik de 2 aydır kullanıyor
Inşallah canım şimdi gene daha iyi yarım kahve fincanı içiyor bazen 1Kötüymüş canım ya!belki sıcaklarda susayınca içer canım
Aynen meme reddi varsa ne yaparsan almıyor bazı bebeklerBu isler belli olmuyor ki canım, kimi çocuk emzik de emse annesini emiyor bırakmıyor ..
Bide bize sor ishal olacak susuz kalacak diye aklimiz gidiyor neyseki ayran portakal suyu falan içiyorHaha çok tatlı
Az da olsa iyi canım, içer o merak etme zamanla ögreniyorlar yemeyi içmeyi..Inşallah canım şimdi gene daha iyi yarım kahve fincanı içiyor bazen 1
Aynen tatlımAynen meme reddi varsa ne yaparsan almıyor bazı bebekler
Benim kız da şuna suyla oynuyor balık kızBide bize sor ishal olacak susuz kalacak diye aklimiz gidiyor neyseki ayran portakal suyu falan içiyor
Bende benim kıza ayran iciremiyorum..Bide bize sor ishal olacak susuz kalacak diye aklimiz gidiyor neyseki ayran portakal suyu falan içiyor
Bir ara meme reddi de vardı uğraşıyorum vallahi yeter ki anne sütü alsınAynen meme reddi varsa ne yaparsan almıyor bazı bebekler
Kefir verBende benim kıza ayran iciremiyorum..
Katıl canım elalem mama görsün
Aynen tatlım benim kızda da yaşamistim ben, ama bırakmamıştım galip gelen ben oldumBir ara meme reddi de vardı uğraşıyorum vallahi yeter ki anne sütü alsın