Aynen içsinde bol bol sütü olsun..
Cezerye en sevdiğimOff en sevdiğim ben den de size birer dilim cezerye çalışır
Ayy bana böyle dualar edin tek derdim süt bu aralarAynen içsinde bol bol sütü olsun..
Canım şimdi emzirdin diyelim ardından hemen su iç emdigini karşılasın hemen.. ben öyle yapardım ..Ayy bana böyle dualar edin tek derdim süt bu aralar
Saol canım yemiş kadar olduk diyeetteyim ben sen ye yakarsinOff en sevdiğim ben den de size birer dilim cezerye çalışır
Maalesef bulamadımAA cezerye emoji si yok ama çok ayıp ya
Canım sen ne kadar emzirebildin ? Oğluşu..Saol canım yemiş kadar olduk diyeetteyim ben sen ye yakarsin
Artık yetmiyor dimi ek gıdayla araniz nasıl yiyomuAyy bana böyle dualar edin tek derdim süt bu aralar
Hala emziriyorum ben canım. Benim oğlan şu icmiyo icemiyo emiyo diyemi bilmiyorum puskurtuyo yutamiyoCanım sen ne kadar emzirebildin ? Oğluşu..
İle yarıyor mu yaparım tabi çok su içiyorum aslındaCanım şimdi emzirdin diyelim ardından hemen su iç emdigini karşılasın hemen.. ben öyle yapardım ..
Ben de diyetteyim canımSaol canım yemiş kadar olduk diyeetteyim ben sen ye yakarsin
Bir grupta değilsen bizim gruba gel çok güzel kızlarSaol canım yemiş kadar olduk diyeetteyim ben sen ye yakarsin
Olabilir canım...Hala emziriyorum ben canım. Benim oğlan şu icmiyo icemiyo emiyo diyemi bilmiyorum puskurtuyo yutamiyo
Ek gıdayı canavar gibi yiyorArtık yetmiyor dimi ek gıdayla araniz nasıl yiyomu
Ben sizi iddalı sanmıştım ama degilmissiniz mi diyorsun yani patronKK kadınları iddialı olduğu için iddialı bir başlık yapmıştım, talebiniz üzerine güncelledim ....
Saol canım 4. GruptayimBir grupta değilsen bizim gruba gel çok güzel kızlar
Hala emziriyor musun sırlarını yaz lütfen ben diğer oğlanı da 4 ay emzirenildimHala emziriyorum ben canım. Benim oğlan şu icmiyo icemiyo emiyo diyemi bilmiyorum puskurtuyo yutamiyo