Maşallah ona benimkide kolay alismistiEk gıdayı canavar gibi yiyorama ona yüklenince beni istemiyor o yüzden sınırlı veriyorum
Aynen öyle dedi ve gittiBen sizi iddalı sanmıştım ama degilmissiniz mi diyorsun yani patron
Bende bir uzmandan duymuştum emzirdin diyelim hemen bir bardak suyunu içecekmişsin ardından sonra içsen olmuyormuş..İle yarıyor mu yaparım tabi çok su içiyorum aslında
Ben sizi iddalı sanmıştım ama degilmissiniz mi diyorsun yani patron
Ana babadan abiden ne görüyor çocuk yemek yemeyiMaşallah ona benimkide kolay alismisti
Ay neler denemedik ki normalde biberon kullanmiyoruz sadece şu için onu da su olduğunu anlayınca icmiyo ucunu isiriyo oynuyorOlabilir canım...
Benim kızda içmiyordu, bi daha son son alıştırdık suluğuyla verirdik ağzına sıkardık öyle sonra alıştı bi daha ..
Öylenyapıcam bundan sonraBende bir uzmandan duymuştum emzirdin diyelim hemen bir bardak suyunu içecekmişsin ardından sonra içsen olmuyormuş..
Yani bir sirrim yok o emdikce sütun geliyo emzik kullanıyorsanız birakHala emziriyor musun sırlarını yaz lütfen ben diğer oğlanı da 4 ay emzirenildim
Bardakla verin ısırma şansı yokAy neler denemedik ki normalde biberon kullanmiyoruz sadece şu için onu da su olduğunu anlayınca icmiyo ucunu isiriyo oynuyor
Aynen katılıyorum.aslında bu başlıkta daha geniş yelpazede daha iddialı oldu
2 gündür bıraktım korku evi gibi birşey oldu ev çok kötüydü bütün daha iyiyiz emmesi biraz düzeldiYani bir sirrim yok o emdikce sütun geliyo emzik kullanıyorsanız birak
Ozaman tamm katılmayı düşünüyorsunuz mu acepaslında bu başlıkta daha geniş yelpazede daha iddialı oldu
Evet canım yapmalısın ben mesela 21 aya kadar emzirdim sonra yemek yediği için bıraktırdım..Öylenyapıcam bundan sonra
Maşallah darısı başıma bu oğlanda kararlıyım bakalım nasip olursa direneceğimEvet canım yapmalısın ben mesela 21 aya kadar emzirdim sonra yemek yediği için bıraktırdım..
Ozaman tamm katılmayı düşünüyorsunuz mu acep
Onu emicegine seni emsin sütun artsin2 gündür bıraktım korku evi gibi birşey oldu ev çok kötüydü bütün daha iyiyiz emmesi biraz düzeldi
İnşâAllah canım anne sütü çok önemli..Maşallah darısı başıma bu oğlanda kararlıyım bakalım nasip olursa direneceğim
Benim kaptanin gözüne çok battım bu ara duyarsa en az 500 ip ceza verirBen de diyetteyim canımcezerye sayılmaz
Emzikten de olabilir canım benim kız hiç emmemisti..2 gündür bıraktım korku evi gibi birşey oldu ev çok kötüydü bütün daha iyiyiz emmesi biraz düzeldi