- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Aynen tatlım benim kızda da yaşamistim ben, ama bırakmamıştım galip gelen ben oldum
Aynen önemli olan sunum tabii .. şimdiden kolay gelsin.. benim de ilk yarışmaya katılışım..Ahahahah mamayı nasıl çekici sunarım diye kara kara düşünüyorum
Aynen önemli olan sunum tabii .. şimdiden kolay gelsin.. benim de ilk yarışmaya katılışım..
Aaa!!Buraya bir katılan bağımlı oluyor canım ben sayısını bile unuttum
Benimkinin tuhaf huylari var ya meyvali yogurttan çok sarımsaklı yoğurt sever yumurtayı sarımsaklı yoğurt dokersem yerBende benim kıza ayran iciremiyorum..
Aynen canım pes etmeBir ara meme reddi de vardı uğraşıyorum vallahi yeter ki anne sütü alsın
İlginç ama benim ufak da sevmiyor meyveli yoğurt ekşi olsa bile şade yiyorBenimkinin tuhaf huylari var ya meyvali yogurttan çok sarımsaklı yoğurt sever yumurtayı sarımsaklı yoğurt dokersem yer
Benimkinin tuhaf huylari var ya meyvali yogurttan çok sarımsaklı yoğurt sever yumurtayı sarımsaklı yoğurt dokersem yer
Benimkisine zorla ne yedirirsem o.!! Yoksa hayatta yemez..İlginç ama benim ufak da sevmiyor meyveli yoğurt ekşi olsa bile şade yiyor
Aaa!!Demek öyle ödülün var mi? Peki
Bilmiyorum ki değişik bir damak tadı varÇok komik ya!! Minik gurmemi desek ne desek
İnşâAllah ..Evet canım hem de iki tanedarısı senin başına olsun
Biz eşimle o ayaktayken atıştırmalık onun yiyemiycegi bişey yiyemeyiz cips tatlı falan hemen gelip yemek ister öyle tadına bakiyim yok tabağı kontrol ediyo bitti desek te inanmiyoBenimkisine zorla ne yedirirsem o.!! Yoksa hayatta yemez..
Bak sen şunaBiz eşimle o ayaktayken atıştırmalık onun yiyemiycegi bişey yiyemeyiz cips tatlı falan hemen gelip yemek ister öyle tadına bakiyim yok tabağı kontrol ediyo bitti desek te inanmiyo
Oo ya bu kuvvetli rakipmişEvet canım hem de iki tanedarısı senin başına olsun
Oo ya bu kuvvetli rakipmiş
NapsakkiOo ya bu kuvvetli rakipmiş
Sorma canım kaşık sesi duymasın gözleri açılıyorBak sen şuna
Ayağını kaydıralımNapsakki