Tarifini paylassin da bi ona göre plan yaparızAyağını kaydıralım
Tarifini paylassin da bi ona göre plan yaparız
günaydın :) anneler grubu nedir?Günaydınlar Kk.. ☀
GünaydınGünaydınlar Kk.. ☀
Günaydın kuzum senin adını okuyunca eskiden bir şarkı vardi o geliyor kırmızı pabuçlar diyeGünaydın
Nasılmış yaGünaydın kuzum senin adını okuyunca eskiden bir şarkı vardi o geliyor kırmızı pabuçlar diye
Bulursam atarım canım merak etme!!Nasılmış ya
Şimdi yediklerinden de yapabilirsin canım 2 yaş sınırıBenim kiz 1,5 yasinda nerdeyse 6. Ay ne yedrdim onu bile hatirlamiyorumBirsey yapsam topa filan tutarlar beni neme lazim
Ben dedim zaten basta bizim cocuklar en basindan lahmacun yiyo diyeŞimdi yediklerinden de yapabilirsin canım 2 yaş sınırı
Ben dedim zaten basta bizim cocuklar en basindan lahmacun yiyo diye
Ben buldum canımBulursam atarım canım merak etme!!
Bende bakıyordum şimdi .. iyi bulduysan sevindim seçkinin söylediği dimi?Ben buldum canım
Evet canımBende bakıyordum şimdi .. iyi bulduysan sevindim seçkinin söylediği dimi?
Tamam o zaman...Evet canım
Güzelce robottan cekersen bişey olmaz canım suyunu da kat cek lapa gibi olur bir cay kaşığı ile başla 3 gün sonra tatlı kasigina gecersin sonra allah ne verdiyse yoğurduna kâtip ara öğün bile yapabilirsin kendinde yiyebilirsin süt yaparCocoChanelmademoiselle
Allah razi olsun canim.alerjiden dolayi yogurt veremiyorum.peki son birsey daha sorabilir miyim.simdi bir cay kaşığı vericez ya,gunde bir cay kasigi mi yoksa gunde 3 4 cay kaşığı falan mi.bütün gidalar icin soruyorumGüzelce robottan cekersen bişey olmaz canım suyunu da kat cek lapa gibi olur bir cay kaşığı ile başla 3 gün sonra tatlı kasigina gecersin sonra allah ne verdiyse yoğurduna kâtip ara öğün bile yapabilirsin kendinde yiyebilirsin süt yaparCocoChanelmademoiselle