Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
Yine gelirim ben grsrz

Güzelce robottan cekersen bişey olmaz canım suyunu da kat cek lapa gibi olur bir cay kaşığı ile başla 3 gün sonra tatlı kasigina gecersin sonra allah ne verdiyse yoğurduna kâtip ara öğün bile yapabilirsin kendinde yiyebilirsin süt yapar CocoChanelmademoiselle

Allah razi olsun canim.alerjiden dolayi yogurt veremiyorum.peki son birsey daha sorabilir miyim.simdi bir cay kaşığı vericez ya,gunde bir cay kasigi mi yoksa gunde 3 4 cay kaşığı falan mi.bütün gidalar icin soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…