arkadaşım benimde 2.5 yaşında oğlum var yaklaşık 15gün oluyor wc eğitimine başlayalı
bir kaç gün zorlandık geceleri bez takıyordum baktım olmuyor onuda bıraktım nasılsa yaz.
çok şükür fazla zorlamadı bizi..
sana tavsiyem çocuklar mutlaka inatlaşıyor ellerindeki bu kozu kullanıyorlar önemli olan oyuna gelmemek:) ve çok ısrarcı olmamak biz suyla oynaya oynaya ve ödüllendirerek başaldık neyi seviyorsa onu alacağınızı söleyin ve eğer çişini yaparsa hemen alın çünkü bizi deniyorlar biz sözümüzü tutarsak onlarda karşılığını veriyorlar. 2-3 gün bunu yapın fazlada uzamasın bu sefer her defası için karşılık beklerler. en önemlisi sabır çok sabırlı olmak gerek çünkü bazen yarım saaten fazla oturuyorlar bazende hiç yokken gidiyorlar
allah sabırlık versin arkadaşım... çok zor bir işe girişmişiniz ..
amman arkadaşlar dehşete düştüm bu yazıyı okurken!bi deli kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali lütfen bilinçsizce yaptığımız davranışları bi mağrifetmiş gibi anlatmayın.karanlık dönemlerdeki çocuk yetiştirme yöntemleri o dönemlere gömelim yaaa!elinizin altında teknoloji çiş eğitimi diye googla yazsanız sınırsız kaynak çıkıyo.çoğu uzman psikolog olan kişilerin yazılarını uygulamanızı öneririm ha olmadı şu linki vereyim burdan kendinize fikir alın ama ne olur çakmak iğne,ile korkutma, çok vidan azabı çekersiniz.onlar sizin biricik melekleriniz savaş yaptığınız düşmanlarınız değil!benım kızımda 2.5 yasında yaklasık 2 haftadır soyluyor komsumuz cakmakla korkutmustu bır gun bende tuvalete goturdum suyu actım onunla oynarken yaptı sonra her 5 dakkada bır sordum varmı dıye cakmaklada korkuttum tabı cakmak elımde ve sonunda alıştı su an kendısı soyluyor dene sende belkı işe yara
amman arkadaşlar dehşete düştüm bu yazıyı okurken!bi deli kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali lütfen bilinçsizce yaptığımız davranışları bi mağrifetmiş gibi anlatmayın.karanlık dönemlerdeki çocuk yetiştirme yöntemleri o dönemlere gömelim yaaa!elinizin altında teknoloji çiş eğitimi diye googla yazsanız sınırsız kaynak çıkıyo.çoğu uzman psikolog olan kişilerin yazılarını uygulamanızı öneririm ha olmadı şu linki vereyim burdan kendinize fikir alın ama ne olur çakmak iğne,ile korkutma, çok vidan azabı çekersiniz.onlar sizin biricik melekleriniz savaş yaptığınız düşmanlarınız değil!
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/188851-sizce-erken-2.html
amman arkadaşlar dehşete düştüm bu yazıyı okurken!bi deli kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali lütfen bilinçsizce yaptığımız davranışları bi mağrifetmiş gibi anlatmayın.karanlık dönemlerdeki çocuk yetiştirme yöntemleri o dönemlere gömelim yaaa!elinizin altında teknoloji çiş eğitimi diye googla yazsanız sınırsız kaynak çıkıyo.çoğu uzman psikolog olan kişilerin yazılarını uygulamanızı öneririm ha olmadı şu linki vereyim burdan kendinize fikir alın ama ne olur çakmak iğne,ile korkutma, çok vidan azabı çekersiniz.onlar sizin biricik melekleriniz savaş yaptığınız düşmanlarınız değil!
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/188851-sizce-erken-2.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?