- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
özelde iyi bir doktora gidin eğer devletteki doktora güvenmiyorsanız. benim oğlanda da iştahsızlık vardı, işe yarıyor ama isim vermek istemem. çünkü bizim çocuk doktorumuz bile yaşına ve tahlil sonuçlarına göre değiştirdi zaman zaman kullandığım vitamin ve balık yağını. yalnız demir ilacı kullanırken dikkatli olmak lazım. çocuğun dişlerinde kararma yapabiliyor.doktor tavsiyesiyle ve sınırlı bir zaman içinde kullanmak lazım.
Hamıleliklerımde de bol bol balık yedım cocuklarım dogduktan sonrada zamanı gelınce balık corbası yedırdım suan da cok sukur yıyorlar bence yedırebılısen balıgın kendısını yedır dogal denılsede ne kadar dogal olabılıkı
Sanmam orjinal balik cunku digerleri aromali doktor bana demisti karacigerlere zarar verir diye genede sen bilirsin tabi ben 1 yasindan beri kullaniyorum yazlari haric cok memnunum
anne sütü alıyor mu canım? anne sütü alıyorsa acele etmeye bilirsin
Hayir inan kilo falan aldirmadi faydasi sadece akil ve zeka gelisimi icin kilo aldirmadi dedim ya piyasanin en iyisi suanda balik yese vermem ama suanda veriyorum bazen gun asiri bazen 2 gun de birbatmanda da özele gidiyoruz ankaradaki doktoru da özel bu arada dişi yok henüz
balık çok yemiyo yaa 2 lokma ancak
evet aromada sıkıntı yaratabilir kilo sorunu yapıyo demiş bazı arkadaşlar sende var mı peki böyle bişey
evet abla anne sütüne devam hatta ek gıdaya geçmemize rağmen anne sütü ağırlıklı besleniyor
Hayir inan kilo falan aldirmadi faydasi sadece akil ve zeka gelisimi icin kilo aldirmadi dedim ya piyasanin en iyisi suanda balik yese vermem ama suanda veriyorum bazen gun asiri bazen 2 gun de bir
yazın ara mı veriyosunuz aslında ara vermek gerekir mi bu da ayrı bir soru
Yazin ara veriyoruz evet. Yalniz mollers 3 yasindan itibaren öneriliyor sanirim. Oncesinde seven seas kullanmistik
Fish oill canimmarkası neydi
Fish oill canim
evet abla anne sütüne devam hatta ek gıdaya geçmemize rağmen anne sütü ağırlıklı besleniyor
Carlson canim eczaciya dersen veriri zatan carlson fish oill diyeFish oil diye aratınca bişey çıkmıyo ki yani özel bişey çıkmıyo ocean carlson vs bi dolu marka çıkıyo fish oil balık yağı anlamında olduğu için
Carlson canim eczaciya dersen veriri zatan carlson fish oill diye
Ne demekteşekkür ederim
Allah Allah bak yeni bişey daha öğrendim ben kilo alsın diye değil zeka gelişimi ve bağışıklık için kullanmak istiyorum kilo problemi yarattığını bilmiyodum
Bizim çocuk doktoru da benzer birşey söyledi, 2 ay kullanıp 3 ay ara ver dedi, obeziteye kadar yolu var sürekli kullanmanın ileride dedi Allah korusun. Benim ikizler 2 yaşındalar ben youplus kids balık yağı kullanıyorum içinde vitamin yok, yaz-kış kullanıyordum artık ara verip kullanmaya başlayacağım. Haftada bir mutlaka balık yediriyorum ama yetersiz gibi geliyordu bana bu yüzden başladım 6-7 ay önce. İştahları düzeldi ama doktorun dediklerinden sonra aralıklarla kullanacağım artık.