Bebek Beslenmesi Anneler yardıma ihtiyacım var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

batmanda da özele gidiyoruz ankaradaki doktoru da özel bu arada dişi yok henüz

balık çok yemiyo yaa 2 lokma ancak

Sanmam orjinal balik cunku digerleri aromali doktor bana demisti karacigerlere zarar verir diye genede sen bilirsin tabi ben 1 yasindan beri kullaniyorum yazlari haric cok memnunum

evet aromada sıkıntı yaratabilir kilo sorunu yapıyo demiş bazı arkadaşlar sende var mı peki böyle bişey

anne sütü alıyor mu canım? anne sütü alıyorsa acele etmeye bilirsin

evet abla anne sütüne devam hatta ek gıdaya geçmemize rağmen anne sütü ağırlıklı besleniyor

[QUOTE="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 39302963, member:

balık çok yemiyo yaa 2 lokma ancak

[/QUOTE]
Canım yesınde ıkı lokma yesın daha kucuk zaten ıkı lokma bıle olsa ona yeter ınankı

iyi bir çocuk doktoru ne kadar önemli, de mi? umarım beğendiğin bir doktor bulursun. o kadar fark ediyor ki. ben her zamanki doktoruma gitmedim geçen hastalığında. havalar soğuk filan diye yakında bir doktora gittim. çocuk iyileşti, tekrar hastalandı. ta ki hastanelik olana kadar iki gece. yanlış teşhis konmuş. doktorların hepsi tabi ki benden daha bilgili ama onların da kendi içinde iyisi ve daha iyisi oluyor.

Hayir inan kilo falan aldirmadi faydasi sadece akil ve zeka gelisimi icin kilo aldirmadi dedim ya piyasanin en iyisi suanda balik yese vermem ama suanda veriyorum bazen gun asiri bazen 2 gun de bir

bu arada ben seven seas diye bir balık yağı vermiştim 1,5 aşından sonra ama ne hikmetse 2 senedir üretilmiyor.

Allah Allah bak yeni bişey daha öğrendim ben kilo alsın diye değil zeka gelişimi ve bağışıklık için kullanmak istiyorum kilo problemi yarattığını bilmiyodum

Bizim çocuk doktoru da benzer birşey söyledi, 2 ay kullanıp 3 ay ara ver dedi, obeziteye kadar yolu var sürekli kullanmanın ileride dedi Allah korusun. Benim ikizler 2 yaşındalar ben youplus kids balık yağı kullanıyorum içinde vitamin yok, yaz-kış kullanıyordum artık ara verip kullanmaya başlayacağım. Haftada bir mutlaka balık yediriyorum ama yetersiz gibi geliyordu bana bu yüzden başladım 6-7 ay önce. İştahları düzeldi ama doktorun dediklerinden sonra aralıklarla kullanacağım artık.

açıkçası fos kilo alsın istemem benim için önemli olan zihin gelişimi, balık yedirmeye çalışıyorum ama bana da yeterli gelmiyo bide ağır metal diyolar cıva diyolar artık şaşırdım ne yedirip ne içeceğimi

Canm eqer cocuqunun boyu ve kilosu iyise hic bi şekilde kullanma na gerek yok ben gaziantep te yasiyorum burada tip fakültesindeki doktorlara sordum ama boyu ve kilosu iyiyse hic bi gerek yok dedi..

Merhabalar.
Benimde seven seas balık Yağı şurubu portakallı temin etmem gerekiyor Kanada yada İNGİLTERE den dedi doktorumuz ama bulamıyorum bir haftadır arıyorum yardımcı olabilecek akil verebilecek olan var mı? Benim bebeğim beyin kanaması geçirdi cerrahimiz bu balık yağını acilen başlayın dedi lütfen yardımcı olabilenler bana akil versin!!!!!

AdAm_OLaCaK_KIZ ne yaptın bu konuyu?

krill yağı konusunda özellikle merak ediyorum, denedin mi?

balık yağı ben kullanıyorum, şişe bitince biraz ara veriyorum, sonra yine kullanıyorum.

ocean marka aldım en son.
carlson artık pek bulunmuyor, eskiden onu kullanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…