Bebek Beslenmesi Anneler yardıma ihtiyacım var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
peki zayıf olması diş çıkarmasını etkiler mi henüz 1 tane bile dişi yok
D vitamini kullanıyor musunuz onun etkisi cok oluyor ama 1 yaşına kadar süresi var .1 yaşını geçerse bir doktora gösterin benim oglumda ilk dişini 10 aylıkken çıkardı hatta geç çıkardığı için 4 tane birden çıkarmıştı

evet devit kullanıyorum 15 günlükten beri benimki 3 gün sonra 10 aylık olacak

benim kuzenlerim çocuklarına kullanıyorlar onlar yurt dışından getirtirmişlerdi ama onların çocukları büyüktü yani ama sizde türkiyedekine güvenmiyorsanız iyi bir markayı yurt dışından lisanslı olarak getirte bilirsiniz

obez bir arkadaşım var.kilo veremiyor bunalımlarda 5 yıldır ciddi diyetler yapıyor ama beceremiyor.sebebi de çok zayıf olduğu için annesi küçükken balık yağları içirmiş.ablamın kızları da çok zayıftı o sadece düzgün besledi ekstra vitamin yağ vs yapmadı .doktoru da sakın demiş ileride çözemeyeceği problemler çıkartmayın çocuğunuza. şimdi gayet düzgün fizikleri var.ben olsam bir kere daha düşünürdüm.

Allah Allah bak yeni bişey daha öğrendim ben kilo alsın diye değil zeka gelişimi ve bağışıklık için kullanmak istiyorum kilo problemi yarattığını bilmiyodum

Allah Allah bak yeni bişey daha öğrendim ben kilo alsın diye değil zeka gelişimi ve bağışıklık için kullanmak istiyorum kilo problemi yarattığını bilmiyodum
ben anne değilim henüz.sadece duyduğumu paylaşmak istedim.Allah sağlıklı huzurlu ve analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.

8.5 yaşında ki oğluma dikkat dağınıklığı teşhisi konuldu facebookta bir bu tarz çocukların grubu var orda balık yağı önerdiler daha önceden carlson fish kullanmıştık sadece çok zayıf iştahı az diye şimdi hem iştah hemde dikkat dağınıklığı için biolabar kullanmaya başladım tavsiye üzerine içinde ki balık yağı oranı en yüksek olanaymış yalnız sizin bebiş çok küçük ağır gelebilir o yüzden ne marka olursa olsun doktora sorun çünkü balık yağıda ciğerlerden ve böbreklerden atılacak ve organları çok yorar dikkat edin lütfen

1 yaşında başlarım diye düşündüm ama bazı sitelerde 2 yaş denmiş bu konuda da net değilim batmandaki doktorumuz fos ama martta ankaraya. gidicez yaşına orda girecek 1 yaş kan tahlilini de orda yaptırmayı düşünüyorum menenjit aşısı vbu konuyu sorucam

özelde iyi bir doktora gidin eğer devletteki doktora güvenmiyorsanız. benim oğlanda da iştahsızlık vardı, işe yarıyor ama isim vermek istemem. çünkü bizim çocuk doktorumuz bile yaşına ve tahlil sonuçlarına göre değiştirdi zaman zaman kullandığım vitamin ve balık yağını. yalnız demir ilacı kullanırken dikkatli olmak lazım. çocuğun dişlerinde kararma yapabiliyor.doktor tavsiyesiyle ve sınırlı bir zaman içinde kullanmak lazım.

anne sütü alıyor mu canım? anne sütü alıyorsa acele etmeye bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…