- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
-
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
D vitamini kullanıyor musunuz onun etkisi cok oluyor ama 1 yaşına kadar süresi var .1 yaşını geçerse bir doktora gösterin benim oglumda ilk dişini 10 aylıkken çıkardı hatta geç çıkardığı için 4 tane birden çıkarmıştıpeki zayıf olması diş çıkarmasını etkiler mi henüz 1 tane bile dişi yok
Ben kullanmıyorum oğlum birbucuk yasında doktorumuz da kullan demedi ama gittiğimde bende sorayım bakalım
Canım krill yağında çok daha kaliteli omega 3 kaynağı bulunmakta.
D vitamini kullanıyor musunuz onun etkisi cok oluyor ama 1 yaşına kadar süresi var .1 yaşını geçerse bir doktora gösterin benim oglumda ilk dişini 10 aylıkken çıkardı hatta geç çıkardığı için 4 tane birden çıkarmıştı
Tamam canım ne zaman giderim belli değil her ay gitmiyorum artık ama gidince mutlaka sorucamsorduğunda cevabı paylaşırsan çok sevinirim
Esimin kardesi pediatrist kis icin mollers oneriyor o da onu kullaniyoruz
obez bir arkadaşım var.kilo veremiyor bunalımlarda 5 yıldır ciddi diyetler yapıyor ama beceremiyor.sebebi de çok zayıf olduğu için annesi küçükken balık yağları içirmiş.ablamın kızları da çok zayıftı o sadece düzgün besledi ekstra vitamin yağ vs yapmadı .doktoru da sakın demiş ileride çözemeyeceği problemler çıkartmayın çocuğunuza. şimdi gayet düzgün fizikleri var.ben olsam bir kere daha düşünürdüm.Başlıkta anneler demiş bulundum ama konuyla ilgili herkesten gelecek fikre açığım
Bebeğim 10 aylık ve ben yaşına girince balık yağına başlamak istiyorum, bugün epey bi araştırma yaptım kafam karıştı bir dolu marka değişik fiyatlar değişik görüşler derken bir de. krill yağına denk geldim o daha bi cazip geldi
Özetle çocuğuna/kendine/ailecek balık yağı ya da krill yağı kullanan var mı kullananlar hangi markayı tercih ediyorlar, şimdiden teşekkür ederim
Not: Doktora danış diyenler olacaktır ben batmanda yaşıyorum ve burdaki doktorumuza pek güvenmiyorum açıkçası, ona göre herşey gereksiz
obez bir arkadaşım var.kilo veremiyor bunalımlarda 5 yıldır ciddi diyetler yapıyor ama beceremiyor.sebebi de çok zayıf olduğu için annesi küçükken balık yağları içirmiş.ablamın kızları da çok zayıftı o sadece düzgün besledi ekstra vitamin yağ vs yapmadı .doktoru da sakın demiş ileride çözemeyeceği problemler çıkartmayın çocuğunuza. şimdi gayet düzgün fizikleri var.ben olsam bir kere daha düşünürdüm.
ben anne değilim henüz.sadece duyduğumu paylaşmak istedim.Allah sağlıklı huzurlu ve analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.Allah Allah bak yeni bişey daha öğrendim ben kilo alsın diye değil zeka gelişimi ve bağışıklık için kullanmak istiyorum kilo problemi yarattığını bilmiyodum
ben anne değilim henüz.sadece duyduğumu paylaşmak istedim.Allah sağlıklı huzurlu ve analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.
8.5 yaşında ki oğluma dikkat dağınıklığı teşhisi konuldu facebookta bir bu tarz çocukların grubu var orda balık yağı önerdiler daha önceden carlson fish kullanmıştık sadece çok zayıf iştahı az diye şimdi hem iştah hemde dikkat dağınıklığı için biolabar kullanmaya başladım tavsiye üzerine içinde ki balık yağı oranı en yüksek olanaymış yalnız sizin bebiş çok küçük ağır gelebilir o yüzden ne marka olursa olsun doktora sorun çünkü balık yağıda ciğerlerden ve böbreklerden atılacak ve organları çok yorar dikkat edin lütfen
Fish oill var norvec baliklarindan yapiliyor 100 de 100 orjinal biraz pahali ama tavsiye ederim...digerleri ilac tavsiyeli ve aromali zaten doktor da aromali tavsiye etmiyor
Sanmam orjinal balik cunku digerleri aromali doktor bana demisti karacigerlere zarar verir diye genede sen bilirsin tabi ben 1 yasindan beri kullaniyorum yazlari haric cok memnunumaromasız da tiksindirmesin be canım
1 yaşında başlarım diye düşündüm ama bazı sitelerde 2 yaş denmiş bu konuda da net değilim batmandaki doktorumuz fos ama martta ankaraya. gidicez yaşına orda girecek 1 yaş kan tahlilini de orda yaptırmayı düşünüyorum menenjit aşısı vbu konuyu sorucam