Bebek Beslenmesi Anneler yardıma ihtiyacım var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ne yaptın bu konuyu?

krill yağı konusunda özellikle merak ediyorum, denedin mi?

balık yağı ben kullanıyorum, şişe bitince biraz ara veriyorum, sonra yine kullanıyorum.

ocean marka aldım en son.
carlson artık pek bulunmuyor, eskiden onu kullanıyordum.

Ocean kullanmaya karar verdim ve 2 yaşına gelince kullanmaya başlıcam dedim, ocean omega 3 şurup alicam

Ocean kullanmaya karar verdim ve 2 yaşına gelince kullanmaya başlıcam dedim, ocean omega 3 şurup alicam

peki krill yağından vaz mı geçtin?

2 yaşından önce bol bol balık yedir o zaman.
benim bir arkadaş hamileliğinde ve sonrasında çok balık tüketti. çocukta fark edilir bir şekilde belli oluyor.

ben 1 yaşından sonra başladım, bazen ara vererek. balık tüketemiyoruz biz çünkü çok sık. balık tüketimini arttırdığımızda ben de kesiyorum balık yağını.

peki krill yağından vaz mı geçtin?

2 yaşından önce bol bol balık yedir o zaman.
benim bir arkadaş hamileliğinde ve sonrasında çok balık tüketti. çocukta fark edilir bir şekilde belli oluyor.

ben 1 yaşından sonra başladım, bazen ara vererek. balık tüketemiyoruz biz çünkü çok sık. balık tüketimini arttırdığımızda ben de kesiyorum balık yağını.

Haftada 2 kere balık yemeye çalışıyoruz bazen 3,hepimiz seviyoruz, hele bir de kış şimdi :)

Krill yağı için güvenilir marka bulamadım emin olamadım diyim

X